We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

dkWebshop.dk anmeldelser

dkWebshop.dk Logo
Kunderne om dkWebshop.dk : »Merete« »Udemærket webshop.« »Dårlig tilmeldingsprocedure. Der må være fejl i noget software, det virkede ikke før der havde været en IT-supporter ind over.« 13
Middel
5.9 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

dkWebshop

Første gang jeg bruger den, og der er intet specielt ved den, men alting virkede problemfrit og var let at finde :-)

Udvalgt anmeldelse om dkWebshop.dk

Udemærket webshop.

Det hele fungerede sådan set.
Det jeg dog fandt forvirrende var, at jeg valgte en 'pakkeløsning' med 10 stk. cirkulationsbolde, men i kurven samt ordrebekræftelse stod der 1 stk. cirkulationsbold. Og så bliver man i tvivl om man nu også har købe 10 små bolde eller hvordan det hele hænger sammen.

Der bør være mere klare produktbeskrivelser, så brugere ikke bliver i tvivl halvvejs i handlen :)

Merete

Sitet er ikke helt brugervenligt. Det er forkert at man får tilsendt en 'faktura' til ens regnskab når man vitterligt har betalt. Det skal hedde 'kvittering'.

dkWebshop.dk

Intet med NFS at gøre, kun webshop som jeg kritiserer her.

• Anita
  • København, DK

Anita.

Shop i top :-) nemt og hurtigt. Har kun ros til NFS...

Plads til forbedring

For højt gebyr.
Sitet er ikke brugervenligt.

Sådan!!

Det fungerede bare helt perfekt

• Anders
  • Verificeret køber

NFS-online medlemsskab med betaling virkede ikke ...

NFS-online medlemsskab med betaling virkede ikke ...
Jeg kan ikke komme ind på hjemmesiden, det er ikke godt nok mail til

• Kunde
  • Verificeret køber

Forbedring

Trænger til forbedring - skal være smartere at anvende

Køb af Antivirusprogram

Har gemmen de sidste mange år brugt dkwebshop.dk til køb af mit antivirusprogram. Kan kun sige jeg har været yderst tilfreds med både program og support. For mig - der ikke er den store EDB-nørd - er det vigtigt at tingene er lette at anvende, samt at man i tvivlstilfælde har en god support i ryggen.
Så uden tvivl 5 stjerner !!

dkWebshop.dk

En dyr måde at betale regninger på

Synes at det koster nok at være medlem af nfs uden at det også skal koste noget at betale regningen

Fungerer fint - No problems

Jeg har kun prøvet DK-Webshop i forbindelse med køb af biletter til deltagelse i events, hvor der blev refereret til shoppen.
Her fungerede det fortrinligt og med et rimeligt gebyr (lavere end de fleste andre af den slags produkter).

SPAM

Du kan få en 1'er, Lars, for at sende mig en uopfordret mail med en opfordring om at stemme på din Webshop, selvom jeg ikke har købt noget der, men kun brugt den som betalingsløsning til noget helt andet (hvilket i sig selv også har været ret amatøragtigt).

Virker perfekt

Jeg har købt et par ting via shoppen og alt her virket upåklageligt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk