[REPLY]
Intet mindre end fantastisk. Superhurtig levering, bestilte St. Bededag fredag og fik varen 2 hverdage efter:)
Og så er det er fantastisk produkt som 100% lever op til mine forventninger.
1'ste dag med juice, 59 dage tilbage. Se filmen "Fat, Sick and neraly dead" for inspiration :)
Det er sjældent, man i dagens Danmark oplever så god service, som den man får hos Domotech. Hurtig bekræftelse på køb, og afsindig god aftale om afhentning af produktet. Kan kun anbefales.
Jeg har netop modtaget min juicer - det gik super hurtigt, og jeg er meget spændt på at bruge den.
Ingen problemer overhovedet. Levering var nem og hurtig med Post Danmark, og varen var som beskrevet.
Jeg har købt en Hurom Saftpresser hos DomoTech.dk. Handlen har været fantastisk, bestillingen var let, og pakken kom efter 2 dage. Det er super let, som kun kan anbefales.
Gid alle webshops var sådan.
Her får du hvad du forventer når du vil indgå en handel på nettet,
Det var en dejlig overskuelig hjemmeside som er nem at betjene og min vare ankom få dage efter min bestilling.
Udover det er servicen også i top.
Jeg kan kun være tilfreds med den service jeg fik da jeg købte en juicer hos Domotech.
Hurtig ekspedition - varen afsendt dagen efter bestilling. Meget fin info i forløbet: ordrebekræftelse, faktura, afsendelsesinfo og track-and-trace nummer til Post DK. Kan varmt anbefales.
Fik som aftalt opringning fra Morten, at nu var varen på lager.
Den efterfølgende dag havde jeg varen stående på mit køkkenbord.
En ren fornøjelse at handle med Domo Tech.
Vi bestilte vores Vitamix blender tirsdag morgen, og torsdag blev den leveret ved døren - godt gået.
Alt som det skulle være. Modtog den bestilte vare dagen efter jeg afgav min ordre. Fin og hurtig kommunikation gennem mail inden og efter købet.
Alt i alt godt tilfreds!
Bestilte en saftpresser onsdag kl.11:29. Fik en e-mail 10 minutter efter at ordren var pakket og afsent. Modtog den med posten torsdag formiddag
Ønskede at købe en version af at produkt som de ikke førte ifølge deres website. Tog kontakt til Domotech of forhørte om de kunne skaffe produktet hjem. Fem dage senere havde jeg produktet på mit køkkenbord; absolut perfekt!
Great Juicer, good price, immediate shipping. Marvelous.
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne.
Jeg har bestilt varen om formiddagen og afhentet samme dag om eftermiddagen - fin service.
alt fra levering til senere assistance vedr produktet var over al forventning!
DomoTech er hele vejen et super sted at handle. Vi havde flere gange telefonisk kontakt og de var hjælpsomme, smilende og opfølgende. Kan varmt anbefales.
Det er nemt og hurtigt at handle med DomoTech.dk.
Nemt, hurtigt og levering til tiden, jeg har intet at udsætte på DomoTech, hverken ved levering, betaling eller andre ting. Købte efter at en ven havde brugt DomoTech, og blev ikke skuffet, havde min vare 3 dage efter bestillingen var lagt, ganske som lovet.
Vi har köpt en juicer som är jätte bra, men det verkligt stora med köpet var hur vi blev mötta och behandlade av Morten på Domotech! Helt fantastiskt med service och flexibilitet! Mina varmaste rekommendationer!
Jeg kan kun sige at jeg har fået en udstrakt service ved mit første køb, venlig og god betjening, kompetent vejledning. Undersøgte spørgsmål som ikke kunne besvares på stående fod. Alt i alt en god købsoplevelse.
Perfekt betjening, god kommunikation, hurtige velformulerede svar på email's, hurtig forsendelse, (havde varen dagen efter betaling), og prisen var så lav som man kunne ønske sig (i dejlige afgifts-Danmark). Jeg søgte faktisk priser i Asian hvor jeg ville komme kort tid efter, men DomoTech lå så tæt på prismæssigt, at jeg slet ikke gad overveje at slæbe rundt på varen dernede.