We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (92)

Lynhurtig expedition

Ikke en finger at sætte på proceduren. Thumbs up!

Verificeret af virksomheden

Alt var til punkt og prikke.

Tak for præcis og seriøs behandling .

Fantastisk service

Vi bestilte to varer hvoraf den ene ikke var på Domotech's hjemmeside men varen blev hurtigt skaffet hjem og Morten var i løbende dialog med os om forløbet. Fantastisk god og venlig service. Kan klart anbefales!

super god service

er helt igennem tilfreds med servicen, og er meget tilfreds med angeljuiceren, tusindtak

Leveret som lovet

Bestilte ny Hurom slowjuicer, som ankom 2 dage efter uden problemer

super tilfreds

Morten gør et godt stykke arbejde. Han gør sig umage for at hjælpe kunden. Jeg har bestilt en Hurom maskine og den kom meget hurtigt. Efterfølgende mistede jeg nogle dele og Morten gør alt for jeg kan få dem igen.

Superpersonlig betjening

Ringede til Morten som er indehaver da jeg var i tvivl hvilken blender jeg skulle købe. (En Blendtec eller en Vitamix) Morten talte hverken den den ene ned eller den anden op men oplyste sagligt forskellene på dem. Jeg gik i tænkeboks og endte med en Vitamix som kom 2 dage efter med Post Danmark.
Ps er lykkelig for min Vitamix
Hilsen Allan

Levering af HURUM Juicer

Hurtig levering!
Har intet at udsætte på forløbet.

Hurtig og præcis levering

Fik leveret min Slow Juicer i løbet af 2 dage. I fin og ordentlig stand. Firmaet kan anbefales.

• København V, DK
  • 13 Anmeldelser

Glimrende

Hurtig levering nøjagtig som lovet. Nåede dog at blive nervøs, da jeg havde bestilt en sort Vitamix, og pakken, jeg fik, har oprindeligt indeholdt en hvid. Men indeni var den rigtige sorte - heldigvis! Er ikke helt pjattet med, at min vare således har været pakket op og om, hvilket også fremgik af en smule krøllet brugermanual og andre småting, men alt i alt har jeg ikke noget at klage over, og ville også handle her igen.

Besvarelse fra DomoTech.dk

Hej Stinna,

Tak for din positive tilbagemelding - Det er korrekt, at vi emballerer maskinerne i neutrale kartoner, som vi pakker udenom de orginale kartoner, som har et stort produktfoto. Det sker for at minimere risikoen for tyveri undervejs i forsendelsen, da det er ret attraktive maskiner, vi har med at gøre. Somme tider sker det i kartoner, som ikke har noget med selve produktet at gøre, og i det tilfælde, så kom din orginale karton ned i en yderkarton fra en anden maskine, hvilket naturligvis kan skabe lidt forvirring, det beklager jeg.

I den forbindelse skal jeg lige understrege, at selve orginal kartonen, som din maskine blev leveret i, kun har været åbnet for at vi kunne lægge en kopi af din faktura i og samtidig dobbeltchecke, at maskinen havde den rigtige farve.
Hvis brugermanualen er krøllet, så skyldes det, at den har været pakke uhensigtsmæssigt fra producenten i USA, idet hverken din maskine eller manualen har været ude af kartonen. Vi sælger kun spritnye maskiner direkte fra autoriseret dansk importør.

Jeg håber, at du er glad for din nye super blender og du er velkommen til at give lyd fra dig, hvis der er noget jeg kan være behjælpelig med.

Venlig hilsen, DomoTech.dk / Morten

Verificeret af virksomheden

Super hurtig levering og service

Jeg har købt flere ting og har altid oplevet hurtig levering og meget god service

Verificeret af virksomheden

Super produkt og super levering

Jeg bestilte en Hurom Slow juicer (Model 500) og den kom frem hurtigere end beskrevet.

Den juicer alt uden problemer. Selv mandler der har ligget lidt i blød (Smager utroligt tørt bortset fra det. Også selvom det er juice). Men frugt og grøntsags juice smager fantastisk :)

Domotech er gode til at linke til relevante instruktionsvideoer, så det gør det meget nemmere at vælge den model man vil have. Desuden giver de lige lidt ekstra, såsom hjemmelavet dansk manual og god service når man skriver.

Alt i alt en rigtig god oplevelse.

Verificeret af virksomheden

DomoTech. dk, så bliver det vist ikke bedre :)

Jeg gjorde en super god handel på nettet. Købte en Wilfa Juice Master som blev leveret på no time. Fungerer nøjagtig som jeg havde forestillet mig og så var den oven i købet på tilbud :) Det bliver ikke bedre

effektiv

lidt rigelig pulp, kunne tænke mig en medfølgende opskriftssamling som idestarter.

Verificeret af virksomheden

Upåklagelig, lynhurtig levering, og godt produkt.

Købt en slowjuicer søndag eftermiddag, modtaget med posten blot 2 dage senere.
Produkt som til fulde holder hvad Domo Tech lover.
Flot, yderst informativ og brugervenlig hjemmeside.

Verificeret af virksomheden

Domotech helt fin, god besked.

men virksomheden skal bede Post Danmark om at stramme sig gevaldigt an. Jeg fik besked om at pakken ville blive leveret eftermiddag/aften i dag den 12. Har siddet på spring ved min dør fra kl.16. Ringede til sidst 21.20 til Post danmark og fik i første omgang at vide, at budet muligvis var forsinket. Ser nu på min forespørgsel under registreringer, at "pakken er forsøgt leveret 19.19", så jeg er temmelig vred over at have ventet i så mange timer forgæves og ovenikøbet så få at vide at pakken er forsøgt leveret. Dels havde jeg sat en post-it med mit telefonnummer der kunne ringes til i tilfælde af problemer med levering, og den seddel sad på indersiden af gadedøren (som er af glas og derfor kan læses), dels stod gadedøren rent faktisk ulåst, så det havde været en smal sag at gå ind og banke på/ringe på min dør. Det er virkelig for ringe!

Hurtig levering.

At bestille varen den ene dag og modtage den, den efterfølgende dag, er helt fantastisk.
Super godt gået.

Perfekt

Hjælpsom, vidende og på enhver måde fremragende service

Verificeret af virksomheden

Super god service og hurtig levering

Jeg kan varmt anbefale DomoTech. Jeg fik ved opringning til firmaet rigtig god vejledning af Morten inden mit køb, og blev derved sikker på, at jeg købte den for mig helt rigtige juicer fra Hurom. Jeg modtog juiceren med posten dagen efter min bestilling, og ved udpakning og afprøvning blev jeg kun bekræftet i, at jeg havde fået den rette vejledning og nogle rigtig gode tips fra DomoTech.

Skøn juicer

Hurom juicer sort 100 skøn juicer:)

Verificeret af virksomheden

I don't know what to write here as I don't understand Danish

I am a juicing man, this is the best juicer I ever bought.
Thanks guys

Teddy Rockford

Verificeret af virksomheden

Informativ hjemmeside og hurtig levering

Efter beslutningen om at købe en høj kvalitet HUROM juice maskine, er man jo bare spændt på at få den prøvet. Der gik kun 2 dage, så stod den på køkkenboret og producerede den skønneste frugt/grønsags juice, Jeg har nu lavet juice flere gange i de 3 dage jeg har haft den, og jeg er MEGET tilfreds.

hurtig levering

god servise og gode produkter

Verificeret af virksomheden

Fantastisk service og super hurtigt levering

Fantastisk service og super hurtigt levering.
Selvom Post danmark fumlede med forsendelsen af pakken, blev problemet løst hurtigt og uden besvær for mig.

Dag til Dag 100%

Hurtig ekspedition og levering

Verificeret af virksomheden

Helt igennem hurtig og fremragende service.

Morten ydede en hurtig og god service. Jeg kom ved en fejl til at købe produktet to gange. Morten skrev venligt til mig, og vi fik rettet fejlen og Morten fik sendt maskinen afsted samme dag.

Excellent

I'm very happy with my purchase. Short delivery time ( outside Denmark, in my case).
I had some questions to the seller and I got good and helpfull reply in shortest time.

Definitely my recomendations.

Verificeret af virksomheden

Service, leverance og produkt i top

Jeg kan kun tilslutte mig andre der roser DomoTech for deres leverance, kundeservice og produkter.

Det er bare helt i top. Vil helt klart anbefale til andre.

Fantastisk service!

Jeg var mere end almindeligt presset op til Julen 2012, fordi mine kone ønskede sig en gave der ikke var så nem at få fat på. Domotech leverede en service der var langt udover det jeg havde turde håbe på og sikrede en god jul for både fruen og jeg - TAK

Hurtigt og nemt

Modtog vare hurtigt og den var perfekt. Billigere vare end i butikker.

Hurtig ekspediton!

Vi bestilte en Hurom juicer i december måned. Den blev afsendt allerede samme dag og vi kunne nyde juice fra den nye juicer næste dag. Super service!

Super hurtig levering

Jeg bestilte en vitamix blender onsdag og fik den allerede leveret dagen efter. Talte først med Morten i telefonen, hvor han gav super god service. Alt i alt en virkelig god oplevelse

Fin service

Behagelig tlf samtale med Morten. Grundig gennemgang af varen. Leveret på den ønskede dato.
Sådan skaber man tilfredse kunder!

Verificeret af virksomheden

lækker maskine.. fylder ikke meget

fin maskine og service.. vi bruger den flittigt. tak og vender tilbage næste gang vi mangler noget godt!

Verificeret af virksomheden

Super oplevelse, ville handle der igen.

Fin samtale over telefonen og ingen problemer da jeg ikke var tilfreds med mit første køb, min fejl, og skulle have varen byttet.

Perfekt

Nem og overskuelig hjemmeside at bestille på. Meget hurtig og fejlfri levering. Så helt igennem perfekt handel.

Kan ikke gøres bedre!

Jeg bestiller varerne den ene dag og modtager dem næste dag. Det kan jo ikke gøres meget bedre :-)

Fin service

Fik varen efter få dage trods hårdt snevejr. God information på mails undervejs i forløbet.