[REPLY]
Vi har brugt Ebeach 3 gange og vi har kun haft gode oplevelser ved at
booke her igennem. Værelserne var op til 2o% billigere her en hos konkurenterne, og bookingen var nem og overskuelig på deres hjemmeside.
-Intet mindre. Vi bookede i god tro et hotel San Telmo på Tenerife i et dobbeltværelse med opredning til et lille barn. -De forlangte 1.500 kr/uge per person for opholdet, hvilket var rimeligt i forhold til at det var den første uge i Januar.
Næste dag blev vi ringet op af en engelsktalende medarbejder, der sagde, at der var sket et fejl og at prisen var 600€ dyrere end det oplyste på hjemmesiden.. PER PERSON!! -De nægtede at gennemføre den bestilling vi havde lagt og slettede den uden videre. Vi fandt så samme hotel gennem "Viajes Olletas" i Málaga til samme pris, nemlig ca. 1.500 kr/uge.
Vi bookede i god tro og udfra de priser listet på hjemmesiden - men man skal ikke tro, at det er gældende. Rystende behandling!
Jeg har rigtigt dårlige erfaringer med dette firma:
1) De bookede mig et forkert hotel og reagerede ikke på gentagne rykkere for at ændre (det måtte jeg selv gøre udenom firmaet).
2) Hotelprisen var knap 1.000 Euro, og det har jeg modtaget skriftiig accept på. Forleden opdagede jeg, at de har ændret prisen til 1.000 engelske pund. En protest fra min side har foreløbig ikke medført respons.
Jeg har markereret 1 stjerne - men de burde slet ikke have nogen.
BRUG IKKE DETTE FIRMA !!!!
Vh Per Bonding