[REPLY]
Écart er et elendigt selskab, som scorer kassen på løfter til unge danskere, som de IKKE holder!
De unge får hotelværelser FULDE af skimmelsvamp, og der er sager som overfald og vold, hvor rejsebureauet nægter at skride til handling.
- De unge står flere i flere timer og venter på busserne, og der er ikke hoteller klar til gæsterne. Vi fik først vores nøgle kl. 12 om natten, efter at være ankommet kl. 7 om morgenen!!! de havde ikke hoteller nok til gæsterne, som de havde solgt rejser til!
Til forældrene: SEND IKKE JERES BØRN AFSTED
Jeg kan fortælle en historie, der minder meget om andres beretninger.
Seks timers forsinkelse på udlevering af nøgler, hvor vi måtte sidde i overfyldt idrætssal efter en lang dag på ski.
Ulækkert og for lille værerelse, der ikke levede op til det lovede. Ingen mulighed for kompensation eller nyt værelse.
Ingen respekt over for kunderne. De slår ens klager hen med "Kan I ikke se, vi har travlt?" "I har fået jeres værelse nu (efter seks timer), vil I virkelig brokke jer så jeres medstuderende (de, der endnu ikke havde fået et værelse) skal vente endnu længere tid på et værelse?" osv. osv.
lærke kartvedt og John L. fandt anmeldelsen nyttig
De kan ikke finde hoved og hale i hvad det er de har gang i. Jeg måtte da også påtage mig en halsbetændelse efter at have ventet på min bus 4 timer i val thorens -14 grader..
écart giver ikke den rigtige information, og de giver heller ikke informationen til tiden. Derudover Er f.eks. deres undskyldning af at man ikke får mad i ca. 14 timer; "det må i undskylde". Intet andet..
Shitcart sutter max pik. De er også skyld i at vi gik glip af en dag på ski, da de ikke gad tjekke vores lejligheder på sidste dag. Desuden var der et andet hotel, hvor en rejsende havde mistet hotel-nøglen. Guiderne foreslog ham derefter at sove ude på gaden med en smil på læben. Det er elendig service ikke at tjekke bedre op på det. Desuden havde vi bestilt skiferie 12 mennesker sammen, men gamle écart valgte at splitte os 6 og 6 på 2 forskellige hoteller i forskellige dele af byen! Elendigt, ganske enkelt. Fraråder alle at rejse med shitcart.
Utroligt E-Ecart kan sutte så meget pik det er da pinligt, at de ikke kan give information, at man skal vente en hel morgen på at de skulle komme og tjekke vores rum dog kommer der ingen fordi de selv skal have så mange tømmermænd sidste dag at de ikke kan udføre deres job. så der røg en dag på ski for vores vedkommen, udover det var der sgu ikke mange af guiderne som gad og hjælpe når man spurgte om noget fordi de skulle da selv ud og stå på ski eller var de lige igang med at arbejde ( med at drikke sig lamme) så alt i alt så suttede de max..
Vi havde utrolige store forventninger til Ecart og Val-Thorens som vi var på skiferie i Uge 7. Dog var E-cart utrolige dårlige! Vi fik først vores rejsebevis 2 dage før afrejse, vi havde bestilt og betalt for 8 dage ski men kunne kun få 7 dage på ski. Vi mistede vores nøgle en aften, hvor vi gik over for at spørge nogle E-cart medarbjedere, morgenen efter. Her var der ingen hjælp at hente da de skulle ud at stå på ski, og havde ikke tid til at hjælpe os og sagde vi selv skulle finde ud af det. På afrejsedagen fik vi at vide vi skulle være ude mellem 07:30-09:00, så vi stod op 06:30 for at rydde op. Klokken 11:00 var de stadig ikke kommet, og da vi gik op for at spørge hvad der foregik sagde de at hvis vi havde nøglen med, kunne da bare underskrive som havde de set værelset. Det eneste der reddede ferien var det fantastiske sted!
- Sidste gang vi rejser med E-cart.
Jeg skulle på skiferie med mit gymnasium her i uge 7 (2012) til Val Thorens, og som så mange andre havde jeg gode forventninger til Ecart, trods de dårlige anmeldelser der allerede har været her på truspilot.
Som så mange andre, bliver vi først informeret om et ansvarsdepositum skal betale 3 dage før afrejse for, at man kan printe sit rejsebevis.
Det står i deres betingelser, men er på ingen måde ordentligt skiltet på deres hjemmeside.
De tilbød så herunder også en en såkaldt "partypakke", hvor de tilbød specielle arrangementer, og visse fordele, som man ikke kunne mærke. Deres kunstnere/musikere var altid forsinkede, nogle gange op til flere timer. Ydermere er deres priser meget højere i forhold til man bookede det hele selv.
Deres guider dernede er meget flinke, hvis de ellers er til at finde.
Da vi nåede afrejsedagen, kom Ecarts sande væsen til kende. Vi havde valgt sen afrejse. Kl 17.00 vi ender med at komme afsted kl 21, hvor flere hundrede mennesker står udenfor i 3 timer, uden information om hvornår deres bus ville komme.
Deres mangel på information, gjorde turen en hel del værre, og vil personligt aldrig bruge dette rejsebureau mere.
Ecart er jo i en god situation som de udnytter til fulde.
Det er nu 3. gang mine unger er med og nu tror jeg at jeg sætter grænsen. Sidste år blev min søn snydt for for meget indbetalt, der var rod med værelses tildelingen og der var i den grad ikke styr på tingene under ferien (stærkt berusede guider).
Ansvarsdepositum indført 3 dagen før afgang, mener jeg er i strid med god skik (måske ulovligt at indføre efter aftale indgåelse) og dermed en sag for Pakkerejse-Ankenævnet.
John L. fandt anmeldelsen nyttig
Amatører Vores datter er allerede her efter 2 dag blevet rykket 3 gange, grundet overbookning. det er vel kun unge mennesker man
behandler sådan ?
John L. fandt anmeldelsen nyttig
Jeg vil fraråde alle at rejse med écart.
Én uge før afrejsedatoen, blev vi fortalt, at de desværre havde solgt vores 5-mands lejlighed til nogle andre. Så vi blev altså rykket over i en 3-mandslejlighed, med 3 sovepladser - ikke 5.
Derudover står vi lige nu, blot 3 dage inden afrejsen, og bliver nu opkrævet et ansvarsdepositum på 1.000 kroner inden vi kan modtage vores rejsebevis.
lærke kartvedt og John L. fandt anmeldelsen nyttig
Efter at have glædet sig til en ferie med vennerne, og betalt omkring 7000 af mine egne opsparede penge, fik jeg TRE dage inden afrejse at vide, at jeg skulle betale YDERLIGERE tusinde kroner.
Der var hverken blevet sendt en mail, eller lavet et opslag på facebook gruppen, der ellers havde lovet at poste vigtige ting mht. betalinger osv.
kan ikke anbefales.
John L. fandt anmeldelsen nyttig
Vi får den fedeste tur i uge 7, så det hele skal nok gå. Lad være med at være så negativ Orduna. Værelserne er lidt små men med egne toiletter.
Tobias godkender det :)
Mathias fandt anmeldelsen nyttig