We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Effektivflytning anmeldelser

Effektivflytning Logo
Kunderne om Effektivflytning : »Hurtige og effektive til billige penge« »Ødelagde for 10.000 kr under flytning« »Effektive« 4
Middel
6.3 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)
Effektivflytning

Hurtige og effektive til billige penge

Vi bestilte Effektiv Flytning til en relativ stor flytning fra København til Nordsjælland. Fra starten var der god kommunikation og vi fik uden problemer tilbudet på skrift samt leveret lånekasser.
På dagen kom 3 særdeles hurtige og flittige flyttemænd, der kun var 1½ time om at fylde en hel flyttebil. Alle vores ting kunne ikke være i et læs, men ingen problemer eller ekstra beregning for at køre to gange.
Vi skal forhåbentlig ikke flytte igen lige forløbig, men kan kun anbefale Effektiv Flytning.

Betal for 3 mænd, og får 2.. Snyd

Vi fik et tilbud til 3 mænd og en flyttevogn til vores flytning i juni til 5,800 dkk. På dagen (kl 14:00), blev vi ringede op af en (der næsten ikke kunne tale dansk), med besked at de var på vej.
Men så var der kun 2 mænd, og 90 kasser der skulle flyttes..
Jeg skulle selv være 3 mand, bare så vi kunne nå det hele på 5 timer (det var deres anden flytning på den dag, som de mente var meget almendelig).
Efter vi ringede til firmaet på flytnings dato til at klage, blev vi ikke ringet tilbage som lovet.
Efter at ringe til dem 2 gange mere, blev vi tilbud kun 300 kr retur.
Flyttemænd selv var effektiv og arbejdede rigtig hårdt, men jeg vil absolut IKKE anbefale dem til nogen.

Ødelagde for 10.000 kr under flytning

Effektiv Flytning ødelagde for 10.000 kr under flytningen og var meget lidt samarbejdsvillige til at løse en evt erstatningssag - så tog knap 3 mdr at få 7.600 kr i erstatning for skader på 10.000 - ringe kommunikation og behandling fra dem - kan ikke anbefales.

Effektive

Jeg har været fuldt ud tilfreds med Effektiv Flytning, og kan helt sikkert anbefade dem.

De har været nemme, at komme i kontakt med, når jeg har haft brug for, at snakke med dem.

De overholdte deres aftaler med mig og jeg fik en ordrebekræftelse pr. mail, hvor vores aftale var beskrevet i.

Prismæssigt var de ikke de billigste, men de lå kun lige over nogle af de billigste tilbud.

Jeg valgte Effektiv Flytning, fordi de ringede til mig, efter de sendte deres tilbud, for at høre om jeg havde modtaget tilbudet. Dette fik mig til, at vælge dem, da de virkede mere seriøse end de andre.

Flyttemændene var rigtig søde og meget professionelle.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk