[REPLY]
Blev netop ringet op idag af en meget nedladende pige fra eb, som fortalte at de ikke havde modtaget min betaling. Til dette sagde jeg at jeg havde betalt som vanlig d.30/11, hvilket var tydeligt hun ikke troede på (fair nok, måske de har mange dårlige betalere?) Logger på netbank mens samme medarbejder er i røret, imens hun beder mig tage det rolig (igen på en meget nedladende måde) I netbank står rigtig nok at regningen ER betalt. Dette overhører hun og beder mig betale inden imorgen da jeg jo ellers skal betale rykkergebyr. Som hun siger "det er jo ikke vores problem regningen ikke er betalt"- får herefter udl. reg. og kontonr.
Jeg er ret rystet over denne behandling og printer efterfgl. min netbankskvittering og ringer op igen. Får denne gang fat i en meget sød medarbejde som fortæller at de slet ikke kan se om betalingen er gået ind før efter 7 dage, og at jeg bare skal se bort fra opkaldet da indbetalingen jo netop først kan ses tirsdag/onsdag.
ØV for en behandling, har nu ellers oplevet noget dårligt før, men HADER at blive behandlet nedladende!!!
For høje renter og gebyrer kan ikke betale sig...Jeg har lånt 14000 hos ekspress bank og har siden februar indbetalt lidt under 600kr. Hvis jeg havde lånt de penge af en ven skyldte jeg ingen penge væk i dag til ekspress bank...og jeg skylder dem stadig lidt over 10000...Renter er lidt under 200kr og gebyrer lidt under 50 kr hver mdr...Så kan det virkelig betale sig???