We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Energii

God energi

Sjældent har jeg følt mig så velkommen i et træningscenter son i Energii. Fra første dag har der været fokus på medlemmernes trivsel. Det er rene, hyggelige lokaler, og træningen er det mest effektive, jeg har prøvet til dato.

Energii
  • ALT
  • København , DK
  • 11 Anmeldelser

Intet mindre end fantastisk!!

Jeg er bestemt ikke og langt fra en fitness haps, faktisk så hader jeg at sved og jeg hader at være i store indelukket fitness centre!

Men stemningen og indretningen i den her ældgammel højloftet smukke kælder er bare helt helt fantastisk!!

Der er ALTID rent dernede, hvilket jeg sætter STOR pris på! Hvem gider vade rundt i andres hårsnask og nullermænd?

Indretningen minder mest af alt om østens kurbade og smarte dyre trænings sko er slet ikke nødvendigt, da det hele foregår i strømpesokker eller bare tær (så husk at lakere neglene hvis du vil vise tær!)

Jeg har hurtigt fået følelsen af at jeg er med i et "fælleskab" fordi stedet er så lille og intimt - så hvis du heller ikke er til store indelukket fitnesskæder så er det her helt klart stedet for dig!!!

Og så virker det!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk