We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fairtestamente anmeldelser

Fairtestamente Logo
Kunderne om Fairtestamente : »Meget professionel og hurtig behandling, flot service« »Virkelig hurtig og professionel behandling« 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Fairtestamente

Meget professionel og hurtig behandling, flot service

Vi oplevede en meget god og præcis service til en meget lav pris i forhold til andre. Vi fik en god afklaring vedrørende vores behov. Vi er gift og havde behov for et testamente vedrørende særeje til vores børn, samt at længstlevende kan sidde i uskiftet bo.
Vi anbefaler Fairtestamente !!

Fairtestamente

Virkelig hurtig og professionel behandling

Vi fandt fairtestamente på nettet. De var helt klart de billigste, så var spændt på hvilken service vi ville få.

Vores situation er at vi ikke er gift, og står og skal have vores første barn.

Jeg skrev en mail til dem mandag eftermiddag, og allerede samme aften kom der svar tilbage! Det tog ikke mere end 48 timer fra vi havde bestilt testamentet, til det var klart! Vi modtog det med posten, klar til at tage det med til notaren.

Vi fik virkelig en god og professionel behandling, og må indrømme at jeg blev positivt overrasket over deres serviceniveau.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk