We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fashionlook.dk anmeldelser

Fashionlook.dk Logo
Kunderne om Fashionlook.dk : »Ingen vare modtaget« »perfekt« »Super handel !« 10
Godt

• Lene
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Ingen vare modtaget

Har bestilt et tørklæde, har fået ordrebekræftelse og beløbet er trukket fra min konto 8. februar - men har her 3 uger efter, stadig ingen vare modtaget. Har nu sendt 3. henvendelse til Fashionlook kundeservice, men har INTET svar fået. Her handler jeg IKKE igen.

Udvalgt anmeldelse om Fashionlook.dk

Fashionlook.dk

Billige produkter og god webshop

Webshoppen er nem og overskuelig, og trods et ungt sortiment, er der alligevel et rigtig fornemt udvalg af produkter.

De solbriller jeg købte blev leveret, som lovet, dagen efter jeg bestilte dem, og endda til den hidtil billigste fragt jeg har oplevet på nettet, i produkter i denne prisklasse. Jeg nåede også lige at prikke til kundeservicen, som gav en rigtig god anbefaling, meget kort efter jeg havde skrevet til dem.

√ Brugervenlig shop
√ Gode priser
√ Billig fragt

Bedre bliver det ikke!

perfekt

super service fik den dagen efter ingen problemer

Super handel !

God shop med et fint udvalg, fandt hurtigt de 2 ugle ringe jeg skulle bruge til min søsters konfirmation, bestilte sent tirsdag eftermiddag og havde dem allerede dagen efter. Ringene var pakket ind i nogle flotte gaveæsker som jeg fik med gratis. Alt i alt en positiv oplevelse, helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her :-)

Fashionlook.dk

Jeg købte en ring på fashionlook.dk, og alt var perfekt.
Jeg modtog ringen hurtigt (dagen efter bestillingen) og ringen var fint pakket ind, og emballagen var i top, så der ikke kunne ske skader på ringen.
Kan varmt anbefales :-)

Fashionlook.dk

Billigt - men kvalitet også der efter

Jeg købte et par billige solbriller vi fashionlook.dk. De er sådan set ok, men ved pakkens ankomst var brillestellet allerede løst og skævt.

Brillerne var billige og derfor kan man ikke vente en høj kvalitet.

Men det er set bedre og det er nok ikke en side jeg vil benytte igen.

God side :-)

Det kan godt være at der er ikke så mange produkter at vælge imellem, men jeg fandt hurtigt noget jeg kunne bruge! Rigtig flotte produkter.
Og så var der virkelig hurtig levering.

Fashionlook.dk

Nemt at bestille og hurtig levering

Bestilte en ugle halskæde tirsdag kl 16 og modtog den dagen efter, det kalder jeg service!

Betalingen gik smertefrit, let og overskuelig hjemmeside.

Vil helt sikkert handle her igen

Super service!

Bestilte en ugle halskæde til min kæreste, som blev leveret dagen efter. Den var super billig, og kæresten blev glad. Kan man ønske sig mere?
Kan klart anbefale det her sted.

Hej Casper

Tak for din anmeldelse og din bestilling!

Vi håber at se dig igen hos Fashionlook.dk til en god handel i fremtiden :-)

Emil Kroer

Fashionlook holder 100%

Super hurtig levering, bestilte klokken 15 om mandagen og modtog det kl. 12 dagen efter, blev hele tiden underrettet om statussen på min ordre. Fik tilmeld lidt slik med i pakken, så er godt tilfreds :-)

Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!

Hej "Mig"

Vores webshop har kørt siden starten af April, med mulighed for bankoverførelse til vores konto.

Men det er først idag vi har lanceret dankort betaling :-)

Anmeldelsen er derved lavet af en kunde der dog valgte at betale via bankoverførelse. Bevis herfor kan fremsendes.

Vi beklager de misforståelse dette har måttet medføre og håber De stadig får en god oplevelse af Fashionlook.dk

Hvis der er andet, kan jeg kontaktes pr email på:
ek@fashionlook.dk

Emil Kroer
Fashionlook.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk