[REPLY]
Jeg lejede en campingvogn af festivalvognen.dk til Skanderborgfestival i år. Vi samlede vognen op i Tommerup. Den var gammel, men OK. Prisen var jo også OK. Alt var i orden så langt.
Problemerne med Jan Sørensen, som står bag Festivalvognen.dk, startede først efter festivalen. For at få sit depositum på kr. 1500 tilbage, skal man sende en mail til Festivalvognen.dk med sit bankkontonummer.
Jeg har sendt mit kontonummer 3 gange, uden nogen form for response. Og jeg har ringet til nummeret på Festivalvognen.dk flere gange uden at der blev svaret.
Så jeg vil gerne advare andre. Forvent ikke at få dit depositum tilbage. Du skal lægge 1500 oveni priserne på festivalvognen.dk, hvis du overvejer at leje en vogn der.
Efter denne hændelse vil jeg nok ydermere være betænkelig ved, om der overhovedet står en vogn, når jeg kommer for at hente den. Der ingen repræsentant for festivalvognen i Tommerrup. Afhentning og aflevering foregår ved selvbetjening.
Man hæfter selv for alle skade på Campingvognen. Uden at de tilbyder at man kan tegne en kaskodækning. Det er simpelt hen for ringe.