[REPLY]
Vi var 8 gæster - bestilt og betalt en måned i forvejen. Aftenen inden bekræftede jeg telefonisk at vi kom. Så det kan ikke være en overraskelse. Menuen var også fastlagt på forhånd: Stegt flæsk og persillesovs. Ad libitum.
Efter 40 minutters ventetid fik vi 8 mand en tallerken mage til den, de serverer ved 2-persones borde. Det lykkedes os at fordele den på 6 tallerkener. Efter yderligere en halv time kom tjeneren og spurgte om han skulle tage tallerkenerner.
Det skal siges at vi gjorde opmærksom på at vi var sultne mange gange både før og efter det - og at de undskyldte meget at det gik "lidt langsomt" som de sagde.
Et forslag om at kompensere med en omgang øl blev affærdiget meget konsekvent. Det kunne der ikke være tale om,
Dårlig service - dårlig oplevelse. Og for at føje spot til skade var der lagt en guldøl på regningen, som ingen af os havde fået serveret. Skidt skidt.
Vi kommer ikke igen.
Caféboss har to domme for sexchikane
Jeg har købt mad et par gange hos Fik-Ret i Søborg, men efter have læst artiklen fra 3F har jeg valgt at boykotte stedet. Håber i gør det samme...
Maden var nu heller ikke så god...
Det er synd at man ikke kan give minus stjerner.. :-(
Læs artiklen på: http://forsiden.3f.dk/article/20110519/NYHEDER/110519908/2217/LONARB11