[REPLY]
Har forudbestilt "Verdens bedste kur" som først udkommer den 2. jan 2012 men pengene er allerede hævet på mit kort.
Har derfor prøvet at annullere min bestilling men intet svar eller en bekræftelse på annulleringen.
Så som en tidligere kunde har skrevet, er lidt svært at give en god bedømmelse inden i har sendt varen eller svaret på min mail.
Der har ikke været noget at klage over. Bestilling og det er kommt dagen efter. Godt gået
Lidt sløv levering, men pga. stor efterspørsel på bogen, stod heldigvis ikke og manglede den - så alt i alt godt.
Jeg syntes at jeg har fået en rigtig god service af en af jeres piger på kontoret, hurtigt og nemt.
rigtig god ju og godt nytår.....:o)
Skønt med en personlig hilsen fra Bitz i omslaget ! Jeg glæder mig vildt til at have fået mit eget eksemplar -så jeg kan notere i den
Hvornår kommer min bog, det er måske for tidligt at bede om folks mening når de ikke har modtaget den bestilte og betalte varer endnu.
Levering fungerede fint, men indpakningen var spild af penge papiret var flosset og båndet helt fladt :(
Ikke noget vrøvl her, god og hurtig service. Vil hel klart handle her igen.