[REPLY]
Jeg har handlet hos Fixedshop.dk to gange og har begge gange oplevet rigtig god service og hurtig svar på mine bestillinger.
Da jeg selv bor i Odense er begge mine ordre blevet leveret til mig personligt indenfor 24 timer.
Har handlet her nogle gange og shoppen kan varmt anbefales. Når jeg har kontaktet shoppen, har der altid været hurtige og kompetente svar.
Jeg bestilte pedaler og straps og modtog tingene efter en uge. Desværre havde jeg bestilt pedaler, som ikke passede med de straps jeg havde bestilt.
Fixedshop undskyldte at de ikke havde oplyst om det og refunderede beløbet for pedalerne UDEN at jeg skulle sende dem tilbage! Det er da usædvanlig god service :-)
Jeg har handlet hos Fixedshop.dk nogle gange og der har på intet tidspunkt været en finger at sætte på servicen. De varer jeg har modtaget levede fuldt op til min forventning. Jeg fik svar på min bestillinger samme dag og modtog varerne et par dage efter.
Derudover er selve hjemmesiden flot, indbydende og overskuelig. Det er nemt at få et overblik over hvilke varer der tilbydes, finde det man leder efter og derefter komme videre til betaling.
Fixedshop.dk er nok den bedste danske fixie netbutik, jeg har handlet med! Da jeg selv bor i Odense, valgte jeg at afhente mine dele fra deres lager, og få dem samme dag som jeg bestilte dem. Super lækkert at man ikke har en lang vente tid!
Det skinder igennem, at folkene bag butikken har en kærlighed til det, de sælger. Jeg oplevede personlig service hele vejen igennem, og det var intet problem at ændre på min bestilling flere gange løbende. Tingene kom hurtigt frem i ønsket stand.
På websitet er der de produkter, vi med fixies har behov for. Der er endda god mulighed for at få kvalificerede råd med de forskellige kontaktmuligheder. Priserne var gode, og pakken blev leveret hurtigt.
Har handlet hos Fixed Shop for første gang og modtog min vare i går (bestilte den torsdag aften) så de leverer hurtigt!
God kundeservice der besvarer alle spørgsmål hurtigt og priserne er også langt bedre end andre danske butikker. En fornøjelse at handle med en dansk netbutik der har styr på tingene.
Jeg har købt meget hos Fixed Shop. Alt fra Sofus straps til Lockring til værktøj. Det er rigtig god service. Foreskellen fra fixed shop og andre steder, er at her, er der en personlig interresse i om man kan li' sin vare og om man har fået den.
Det er helt sikkert at jeg kommer til at handle der igen. :)
Jeg har altid brugt tyske shops, når har handlet dele til min Fixed.
Det er ikke så lang tid siden jeg faldt over fixedshop.dk, og allerede fra første handel er jeg ked af, at jeg ikke fandt dem noget tidligere.
Inden min bestilling, havde jeg et par spørgsmål til både varen og leveringen. Jeg skrev til kundeservice, og fik svar blot 20 min senere.
Varen kom dagen efter min bestilling.
Senere har jeg også benyttet deres live-chat funktion på hjemmesiden, hvor jeg har fået svar på alle mine spørgsmål.
Dybt professionelt personale, og supergode priser!
5 stjerner fra mig til fixedshop.dk.
Bruger tit Fixedshop.dk. God betjening, gode produkter og hurtig levering..
Intet at sætte en finger på..
Jeg har flere gange kontaktet Fixed Shop med spørgsmål om produkter. Alle gange har jeg modtaget svar i løbet af kort tid (under 2 timer). Som betalende kunde har oplevelsen været lige så god: kvaliteten af deres varer er i orden, de bliver leveret til tiden og jeg fik track/trace-nummer i en e-mail hurtigt efter.
Alt i alt en super webshop som jeg helt sikker handler hos igen.