We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fjordenshaveanlaeg anmeldelser

Fjordenshaveanlaeg Logo
Kunderne om Fjordenshaveanlaeg : »FJORDENS HAVEANLÆG... :O)« »Forkert prissætning, halvfærdigt arbejde og uansvarlig chef« 3
Godt
7.4 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Fjordenshaveanlaeg

Fjordenshaveanlaeg

God kvalitet og opfølgning på arbejdet

God kvalitet i arbejdet, fx. støttemur og belægning. Holder efterfølgende aftaler om opfølgning på rettelser og anlægning af græsplæne.

Vi har fået fjernet gamle fliser/udgravet og derefter lagt herregårdssten i carport, trapper og terasse.
Der er anlagt diverse bede, udfra vores tegning, som Fjordens Haveanlægs folk fulgte og spurgte os til råds når de var i tvivl.

Det er rart at være i dialog med professionelle folk som kan deres håndværk, og ham som styrede
vores sag tog det meget seriøst omkring at holde aftaler og tider, hvilket betyder meget for min opfattelse af at være kunde og blive fair behandlet.

Efterfølgende har Fjordens Haveanlæg vist sig at følge op på mine henvendelser om fx. hjulspor der skulle rettes til,
et par sten på trappen som var en smule løse, fræsning og anlægning af græsplæne, og rettelse af et par lunker
hvor stenene havde sat sig. Alt sammet er afgørende for at vi synes vi har fået en god og fair behandling fra professionelt firma!

FJORDENS HAVEANLÆG... :O)

VI HAR CA 150 KUNDEN VÆRE ÅR!!!
SÅ JO VI VIL GODT GØRE ALLE GLADE.
MED VI KAN IKKE VÆRE HER OG DER!
MEN VI SKAL NOK KOMMER HVIS DET IKKE ER OK!.
MED DET ER JO IKKE ALTID VI LIGE KAN KOMME NÅR DET PASSE JER!!! MEN VI SKAL NOK KOMMER!
VI KAN GODT FORSTÅR AT MAN BLIVE SUR PÅ OS :(
MEN HUSK NU LIGE AT DER ER IKKE KUN JER.
DET SKAL JO NOK BLIVE JER TUR :).
JA HVIS I IKKE HAR NÅR AT SIGER TIL OS AT VI IKKE SKAL KOMMER. DER KAN GODT GÅ 1 TIL 2 MÅDE FØR VI KOMMER. :(
JEG HÅBER AT DET HER KAN HJÆLPE JER HER INDEN SOM HAR SKRIVE OM OS. HUSK NU AT DER ER 147 KUNDEN SOM ER GLADE VÆRE ÅR!!!
PS I KAN ALTID RINGE TIL OS PÅ 70207076:).

M.V.H
FJORDENS HAVEANLÆG...

Fjordenshaveanlaeg

Forkert prissætning, halvfærdigt arbejde og uansvarlig chef

Rekvirerede et tilbud på en støttemur i en skråning hvor ca. halvdelen af jorden i skråningen skulle fjernes. [navn fjernet] (chefen for Fjordens Haveanlæg) kom og målte op og besigtiges skråningen.
Efterfølgende fremsendte han et tilbud hvori han angav "Jeg fjerner det overskydende jord og sten fra grunden når vi er færdige ca. 2t".
Hans medarbejdere startede på opgaven og efter første dag sagde de at der var mere end 2 ton jord og at det skulle jeg betale ekstra for at få det fjernet. Pris: 40 % oven i tilbuddet.
Dette ville jeg ikke betalte og prøvede i 4 dage at komme i kontakt med [navn fjernet] for at få en aftale i stand.
Det lykkedes ikke og jeg blev efterladt med 2 ton jord tippet af på mit fortov og 4 ton jord, der skal fjernes fra min have.

Så er det jo ingen sag at vinde en tilbudsrunde, når man dumper prisen for efterfølgende at ville sende en ekstraregning.

Selve muren er dog flot lavet.

Jesper Raaberg fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk