We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

FKShoppen.dk anmeldelser

FKShoppen.dk Logo
Kunderne om FKShoppen.dk : »superservice« »Fin shop med gode priser..« »Sponsorat igennem mail, afsendelse samme dag« 21
Godt
7.6 af 10

21 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (21)
FKShoppen.dk

Bliver fyldt med løgn. sender forkerte varer.

bestilte et luftfilter Fredag den 17-02-2012.. Onsdag den 22-02-2012 kom der en pakke med DHL. det var så et helt andet luftfilter som det jeg havde bestilt. Jeg kontaktede derefter FKshoppen og fik at vide de lige ville se på det og ringe tilbage om lidt. hørte ikke mere fra dem den dag.!!
næste dag kontaktede jeg dem igen ved klokken 14. han ville lige se på det og ringe indenfor en time.. ingen svar den dag!!!!!!
Næste dag fik jeg at vide de ville sende et andet luftfilter som jeg ikke skulle betalle for. der tænkte jeg at det var super service. ja så kan man bare ringe til dem hver dag og få at vide at det kommer den dag. men man ser aldrig det filter. og nu vil de så slet ikke snakke med mig mere.

OPDATERING:
D.07-03-2012 ringede jeg igen for at se om de kunne sende en mail med det nr så jeg kunne se hvor langt pakken var kommet.
det kunne de godt sagde han og jeg ville ha den indenfor en halv time. rigtig nok fik jeg den mail:

Hej Rene.

Der er lidt problemer med forsendelsesnumre, men kan bekræfte at det er afsendt.

Der er lovet forsendelsesnumre senere idag, sender det til dig så snart vi modtager dem.

Med venlig hilsen / Best Regards,
www.FKShoppen.dk
Tlf: 77 34 27 65

ingen mail senere den dag.
Idag D.08-03-2012 ringede jeg igen for at se om han ikke ville sende den mail med det nr da jeg ikke havde modtaget nogen mail.
det var ikke noget problem da de havde modtaget forsendelsenummerne sagde han og ville så sende den mail.
4 TIMER senere ringede jeg igen for at se om han så ikke bare kunne oplyse mig det nr da jeg stadig ikke havde fået nogen mail.
det kunne han ikke da de ikke havde fået de nr fra DHL?????? det var jo det jeg fik at vide 4 timer før at de havde?

nå men han lovede mig at jeg ville få en mail senere IDAG.
MEN STADIG INGEN MAIL FRA DEM....

Det må jo være DHL der er over en uge om at levere pakker?

Jeg bestiller aldrig mere noget ved FKSHOPPEN eller nogen af deres samarbejdspartnere og vil ikke anbefale nogen at gøre det

Hilsen René Rasmussen som stadig kører uden luftfilter

Udvalgt anmeldelse om FKShoppen.dk

• B

superservice

Kan varmt anbefalde fkshoppen
Skulle have et sæt forlygter men inde på hjemmesiden havde de kun højer forlygter og så jeg prøve at ringe til dem og fik en meget flink fyr i røret som fortalte at den venstre havde været i rest ordre men at de lige havde fået dem hjem så hvis jeg bestilte 2 højer forlygter skulle han nok rette min ordre og det gjort han mens vi snakkede i telefonen også kunne jeg bare vente og se om jeg var blevet snydt men det var jeg ikke 3 dage efter kom mine lygter, så nu kan lillebror igen se vejen når hun køre på job om morgen også til halveres i forhold til andre der plejer at være billig

• Kasper
  • 1 Anmeldelse

Manglende levering

Bestilte dele den 18. februar. Modtog ikke delene. Rykkede for status på levering pr. mail den 23. februar. Intet svar. Rykkede for besvarelse af min mail den 28. februar. Stadig intet svar. Har forsøgt telefonisk kontakt et utal af gange, men bliver efter lang ventetid, blot viderestillet til en telefonsvarer.

FK-shoppen har dog besværet sig med at tage imod mine penge for ordren allerede den 20. februar. (Det til trods for, at de ifølge deres egne handelsbetingelser, først hæver beløbet ved afsendelse af ordren...)

Venter stadig...

FKShoppen.dk

Fin shop med gode priser..

De har sgu nogle super tilbud nogle gange, men der er flere ting på deres tyske side..

• jol
  • Spjald, DK

Nemt og billig

Bestilling fungerede fint men tracking oplysningerne kom aldrig.

FKShoppen.dk

Sponsorat igennem mail, afsendelse samme dag

Jeg sendt en mail om et sponsorat til en bil klub om et par flag/bannere og fik svar ekstrem hurtig.
Svaret var at det ville de naturligvis godt og pakken er sendt afsted samme dag som de sagde ja til at sponsorere, så det er lækkert og flot..

Vi i klubben siger mange mange tak - det giver os i klubben lyst til at smide penge efter fkshoppen.dk

FKShoppen.dk

Købte en bil brugt med sænkningssæt fra FK, jeg manglede TÜV papirerne, dem hjalp FKshoppen mig med, havde dem efter 2 dage ub. Super service, vil helt sikkert handle der næste gang jeg mangler noget.

FKShoppen.dk

Sindsyge priser og hurtig levering!

Har købt der et par gange efterhånden... Første gang sænkningsfjedre til 350 kroner, og denne gang baglygter og andre småting til 650 kroner. Har aldrig set andre der kan være med på disse priser. Har altid fået mine ting efter 3-4 dage, forsvarligt pakket ind. Kvaliteten på varerne har også altid været i top.

Fik det jeg bestilte....

Bestilte en Sport grill til min Opel Corsa. Der gik godt nok 5 dage inden jeg så den, men den var også sendt fra et eller andet sted i Europa. Så alt gik som det skulle.

FKShoppen.dk

Ikke bare dårlig service, men INGEN..

17. December bestilte jeg en sænkning til min bil og fik en bekræftende mail med det samme. 26. Januar sendte jeg dem en mail, for at høre hvad status var. Ingen svar. Igen 28. December skrev jeg til dem for at høre hvad der skete, men stadig intet svar. Jeg prøvede så at ringe til dem 2. Januar, men fik bare en telefonsvarer, hvor jeg kunne lægge navn og nummer, hvilket jeg så gjorde, men igen - intet svar. 3. Januar prøvede jeg så endnu engang.. Gæt selv.. I dag har jeg lagt intet mindre end 11. svar med navn og nummer på deres telefonsvarer, første gang kl. 10:00 da de åbnede i morges, og de sidste gange her lige til lukketid. Nu har jeg så valgt at sende dem endnu en mail, hvor jeg har annulleret ordren. Der bestiller jeg ALDRIG noget igen. Magen til dårlig service, eller rettere mangel på service, skal man da virkelig lede længe efter.

Besvarelse fra FKShoppen.dk

Hej Skoust.

Vi har sendt dig følgende mail:

"Jeg vil gerne starte med at beklage hele sagens forløb – der er uden tvivl sket fejl fra vores side.

Hvis du sender os dit registreringsnummer og kontonummer, så returnerer vi det fulde beløb + en mindre kompensation, grundet de både tekniske, og menneskelige fejl der er sket i dette forløb.

Vi gør normalt alt hvad vi kan for vores kunder, men i dette tilfælde er det gået helt galt – det er der ingen tvivl om.

For at sørge for at dette ikke kan gentage sig har vi valgt at overgå til et bedre kundestyrings system, så vi lettere kan spotte fejl i tide, før de trækker ud, som der er sket i dette tilfælde."

Vi har ikke yderligere at tilføje - der er tydeligvis sket fejl fra vores side, og vi påtager os det fulde ansvar.

Med venlig hilsen / Best Regards,
Tlf: 77 34 27 65

Perfekt

Bestile et sæt sænkningsfjedre til min Touran. Var lidt skeptisk da prisen var noget billigere end selv de discount mærker jeg kunne finde. Men de er perfekte, kører skide godt og god komfort. Og prisen var jo genial

FKShoppen.dk

Endnu engang en stor fornøjelse

Har efterhånden handlet et par gange ved jer.. Sidste gang var jeg også ovenud tilfreds, men fik aldrig skrevet en anmeldelse, så nu kommer den her for begge bestillinger :D

Jeg bestilte for et par måneder siden nogle blinklys, og nogle forlygter til min Passat. Begge ting kom 4 dage efter (4 - 7 dage var lovet) Begge dele blev monteret og det kører bare!

For en uges tid siden bestilte jeg så et sæt LED baglygter og en emblemfri grill ved jer. Og igen, 4 - 7 dage lovede i, men pakken kom allerede efter 3 dage.

Det er super fedt i kører med så hurtig levering, og ULTRA lave priser. Det gør virkelig at i differancierer jer fra rigtig mange andre netbutikker.

Thumps up herfra, og bestemt ikke det sidste i her hørt fra mig :D

Perfekt Service

Jeg kontaktede Fkshoppen.dk
da jeg stod og skulle bruge bare en enkelt lygte!
og hos forskellige andre firmaer solgte de kun disse lygter i sæt, og ville ikke hjælpe mig med blot 1 lygte.

men Fkshoppen.dk hjalp mig, og 4 dage senere havde jeg lygten hjemme hos mig med DHL fragt.

Tak for hjælpen, og vil klart anbefale jer igen :)

Ronnie..

Perfect.

perfect. hurtig levering. hurtig respons på mails.

+++++

varen en rustfri udstødning , passede perfekt.
hurtig levering.
vil helt klart anbefale , og igen andvende FKShoppen.

FKShoppen.dk

Intet at sætte en finger på

Faldte over siden, da jeg ledte efter en emblemfri frontgrill til min Seat Ibiza. Har fundet den flere steder på nettet til 449,- og til 499,-

Til min store overraskelse fandt jeg samme frontgrill her, til 178 kr. !!!

Bestilte den med det samme, og 2 dage efter kom den med posten. Pænt pakket ind, og endda med en fin lille keyhanger og nogle bolsjer i pakken.

Det er sku hvad man kalder god service !

Det gik hurtigt

Bestilte en undervogn og nogle lygter fredag aften, og modtog dem idag (tirsdag) Butikken skriver 4 - 5 hverdage, men det gik da meget hurtigere :-) Begge ting var pakket meget fint ind, så det hele er bare perfekt! God service :-)

• morten
  • østervrå, DK

intet at klage over

Hurtig levering jeg vil til enhver tid handle der igen og vil helt klart anbefale fkshoppen til alle andre.

FKShoppen.dk

Billige varer og hurtig ekspedition

Fkshoppen site layout så lidt suspekt ud, og tvivlede på om den var god nok pga. manglede info om nogle varer, såsom hvor mange mm de forskellige sænkningsfjedere sænker bilen. Men det er måske gået lidt hurtigt med at få siden op og kører...
Anyways, billige varer til konkurence dygtige priser, og den kendte FK kvalitet fra Tyskland.
Jeg giver 4 ud af 5 stjerner fordi det gik lidt langsomt med at få mit track 'n trace nr, og fordi Mads ikke var til at få fat i over telefonen, han ringede dog tilbage senere.
Det er ikke sidste gang jeg har handlet med Mads.

I top

Jeg bestilt noget solfilm, godt pakket ind og fik en ekstra med pga ingen nøglering, fed service!.

Jeg ved ikke om det er min kammerat og jeg, men vi kunne ikke få det til at gøre som vi ville, der kom luft i det konstant :-)

Jeg vil løbende opdatere om hvad der er galt :-)

Ingen slinger i valsen

Har handlet der flere gange, og oplever aldrig problemer. Varerne kommer altid efter 3 hverdage. Har aldrig haft noget at klage over.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk