Execution time: 500ms

PERFEKT
9   af 10
42 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

42 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Flashogfotobutikken

27. august 2010

Super Service

Bestilte en reflector, stativ og en hotshoe ved dem, som de sendte dagen efter jeg bestilte. Desværre har Post Danmark smidt pakken væk, men jeg har modtaget KANON service da jeg kontaktede Flash og Fotobutikken for at finde en løsning. De har sat en sag igang mod post danmark, men selvom den ikke er afsluttet endnu, så har de sendt nye vare til mig, så jeg ikke skulle vente på post danmarks afgørelse, det kalder jeg sku service......

20. august 2010

flashanlæg

topkarakter til produkt flashanlæg 300W ...bare i orden .. kvali virker virkelig god - og levering lynende hurtig ...................

18. august 2010

Bestilte flashsæt 300watt + taske fredag. Blev leveret mandag. Dog manglede der strømkabler og taske... Jeg ringede straks derind, og fik at vide at det måtte være en fejl, og at de straks ville sende det + en hotshoeadapter som et plaster på såret for den mangelfulde levering. Alle delene modtog jeg så næste dag -Og det virker upåklageligt! Handler der helt sikkert gerne igen.

• Mikkel
17. august 2010

Super levering

Flashogfotobutikken.dk leverede lynhurtigt (dagen efter, at jeg havde bestilt). Det var to videolamper, og de fungerer fint. Det ville være perfekt, hvis man også kunne bestille ekstraudstyr til det produkt, man har købt.

• JOB
16. august 2010

Der blev givet en hurtig ekspedition. Fejl blev rettet med det samme.

• Allan
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
12. august 2010

Mine bestildte vare blev hurtigt leveret uden nogen problemer, bestillingen er nem og overskuelig.

Et netshop man vender tilbage til.

11. august 2010

super service

Jeg kan kun sige positive ting om firmaet. Der er flot respons når man kontakter via mail. Endvidere har ordre og fragt været håndteret på yderst tilfredsstillende måde. Kan kun anbefale andre at handle her.

26. juli 2010

vente vente vente...

D. 15 juni bestiller jeg 1 stk. taske (til sættet), 1 stk. Komplet flashsæt BOLING 2x300 watt, 1 stk. Fjernudløser m kabel, 1 stk. Reflektor 92 X 122 CM - 4 farver og 1 stk. Snoot m. bicelle og 4 farver ved www.flashogfotobutikken.dk
Dagen efter får jeg 2 kald fra Flemming Jensen om at han ikke har tasken og fjernudløseren hjemme, dog fandt vi frem til at han kunne tage tasken fra et andet sæt(?) og resten bliver sendt 10-15 dage efter, som var i orden med mig, da jeg godt ikke skulle bruge den med det samme.
Jeg modtager sættet 2 dage senere, men her mangler snooten desværre.

Der er nu gået 5 uger og jeg har stadig ikke modtaget de manglende varer, trods flere henvendelser. Jeg har efterfølgende aftalt med dem at jeg får pengene retur for de manglende varer.

Jeg tror at næste gang ringer jeg og hører om de har de varer på lager, som jeg gerne vil have fat i fra starten af, for så har jeg da gjort mit til at ikke opleve det igen.

På plus-siden er det jo stadig gode varer til billige penge, og sættet virker perfekt, og jeg har fået taget gode billeder af min guldklump.

• Preben
14. juli 2010

Talte flere gange med Flemming, hvor han rådgav om alt jeg havde brug for. Jeg bestilte varene kl 11.30 torsdag og fik noget fredag og resten mandag, men det var postvæsenets skyld, da alt blev afsendt samme dag. Jeg handler helt sikkert her igen. Købte forøvrigt et flashsæt 2 x 300 w og baggrundsstativ, samt diverse trådløs udstyr og ekstra stativ.

• Jan
10. juli 2010

God kvalitet og gode priser

Efter en rigtig god oplevelse første gang jeg handlede hos flashogfotobutikken, var det naturligt at vælge dem igen da udstyret skulle udvides med et par ekstra flashes.

Igen, simpelt og solidt udstyr til en billig penge der bare virker.

Pakken blev desværre "væk" på vejen, hvordan det så kan lade sig gøre for postdanmark at forlægge så stor en kasse, men det kan man jo ikke klandre flashogfoto for.
Kontaktede Flemming fra flashogfoto som eftersøgte pakken hos postdanmark. Nogle dage senere var den endnu ikke dukket op og Flemming skrev tilbage at han ville sende en ny pakke til erstatning. Helt uopfordret og uden jeg havde bedt om det.
Ingen forsøg på at undrage sig ansvar eller på anden måde slippe for at skulle sende en ny pakke. Dejligt. Samme dag dukkede pakken alligevel op, så den nye pakke blev ikke nødvendig at sende.

God service og en ærlig mand at handle med :-)

Ønske: Track&Trace nummer på pakker så man selv kan holde øje med pakken og evt. eftersøge den.

• Carsten
2. juli 2010

hurtigt og nemt

Flashogfotobutikken kan kun anbefales, alt kommer vældig hurtigt fint pakket ind og virker som forventet.

• Michael
26. juni 2010

Velvillighed til at eftersende det manglende.

Bestillingen gik fint, men der manglede nogle dele ved leveringen. Ved kontakt blev det dog hurtigt klaret, og de sidste dele tilføjet.
God fleksibilitet ved ændring af standardbestillingerne, men shoppen kunne have glæde af noget fleksibilitet ved bestilling af 'specielle' ordrer.

• Lars
23. juni 2010

Hurtig og effektiv levering

Flash og Fotobtikken - købt fototelt
Hurtig og præcis levering
Har ikke prøvet reklamation derfor kun 4 stjerner

19. juni 2010

god oplevelse

jeg vil varmt anbefale flashogfotobutikken. har taget nogle fantasike billeder med boling softbokse. rigtig god servise og venlig betjerning. jeg kan varmt anbefale flashogfotobuktikken.
og udstyret er en rigtig god kvalitet.

med venlig hilsen janne elmelund

14. juni 2010

2 * 300 watt flash kit m. stativer, softboxe og 3 parablyer

Købet gik problemfrit og hurtigt. Leverancen indeholder præcist det opgivne og kvaliteten virker ganske god og solid. Kan kun anbefales.

1. juni 2010

ingen problemer her.

der er vel egentlig ikke, så meget at sige her. bestiller lidt ting søndag aften. mandag dumper en mail ind, med at min bestilling er afsendt. tirsdag modtager jeg min pakke :-) sådan skal det jo bare være ;-)
handler der bestemt også i fremtiden.

26. maj 2010

Gode varer til super priser

Har handlet der to gange og fortsætter gerne i samme butik:-)
Kan kun sige at de matcher alles priser og der har aldrig været bøvl, kan varmt anbefale andre at slå et slag forbi siden

/Flemming

23. maj 2010

Hamrende god butik

Forretningen har det jeg har et stort udvalg og priserne er ikke til at slå. Jeg får altid en fin betjæning, og de varer jeg bestiller kommer meget hurtigt. Selv en simpel reservedel som en vingeskrue har jeg dagen efter at jeg spørger om butikkenkan skaffe den.

22. maj 2010

En af mine kanon favoritter;)

Jeg har købt nogle gange fra dem, og har altid været tilfreds med service, priser og varer. Så jeg kan kun anbefale dem.

19. maj 2010

Professionel betjening og hurtig levering til gode priser

Hurtige, fyldige og behagelige retursvar ved spørgsmål til produkter. Utrolig god service. Levering fra dag til dag. Absolut god kvalitet til bundpriser.
Har investeret i batteriflash-anlæg, 2x300w, og produktet lever absolut op til mine forventninger, og til en pris på cirka en tredjedel af hvad andre kendte mærker koster. Absolut et firma der er værd at tjekke inden man skal investere i nyt grej. firmaet yder også to års garanti på deres produkter, hvilket i sig selv må siges at være et kvalitetsstempel. Jeg vil give Flash og Fotobutikken min bedste anbefaling.

FynboFoto v/Michael Svendsgaard
www.fynbofoto.dk

14. maj 2010

Utrolig god og professionel service

Her får man en fantastisk betjening og rådgivning , uden at føle sig presset.

Købet et komplet flash udstyr og er meget tilfreds med dette . Kan måle sig med andre store anlæg , men til en god pris.

Tak for god handel og rådgivning.

Mvh
Jane B.

14. maj 2010

Engareret personlig service til enhver tid...

Hurtig levering af et komplet fotostudie. Alle lamper, stativer og sendere... fungere som forventet.

Jeg har oplevet flashogfotobutikken.dk som at være yderst behjælpsom, betænksom og hurtigt responderende overfor sine kunder og stadigvæk holde en rigtig god pris.

Knald god service og kan klart anbefales...

Mvh Mads

1. maj 2010

Super tilfreds

Jeg har købt flere gange her, og har hver gang fået super betjening og hurtig levering

Kan klart anbefales

Hilsen Søren Pedersen
Silkeborg

18. april 2010

Super priser og hurtig service

Jeg har flashanlæg med tilbehør og baggrunde fra denne butik. Priserne er ikke til at slå og service kunne efter min mening ikke være bedre.

16. april 2010

Hjælpsom, personlig service

Meget tilfreds med personlig service jeg fik. Absolut anbefaler...

15. april 2010

God sparring

Har nu i flere omgange handlet med Flemming og møder kun imødekommenhed.

Ved første handel rakte et screendump af pengeoverførslen til frigivelse af varen, og siden da har en mand været en mand og et ord et ord - fra begge sider.

De småting rent forståelsesmæssigt, der har været, kan lige så godt skyldes mig.

God oplevelse.

Jacob Lund

14. april 2010

Kanon

Flashogfotobutikken
alt hvad jeg har handlet der er til rent ug, 2x200w triopo flash
samt baggrundsstativ, trådløs triggersøt, med ekstra reciver, alt fra samtale med flemming, levering til brug af udstyret, kan der ikke sætten en finger på her fra,

UPDATE!!!!
Købte et flashkit med batteripack i august, der var en del bytte,bytte købmand med batteri og lader,men alt det gik som forventede hos Flashogfotobutikke, uden det mindest, selve sættet er 2x300w bloing flsh kit,og det kan jeg varmt anbefalde, mine stjerne forbliver, netop for den service,og kvaliteten til pengene,
senere kommer der en opdate mere på nye studie lamper

Mvh
Christian

13. april 2010

Flashkit

har købt sættet med 2x300w og de trådløse triggere..
Det virker bare, og købet var hurtigt og nemt..

13. april 2010

Rigtig god service og udstyr af bedste kvalitet

Har købt mit udstyr i Århus hvor de har et kælderrum til rådighed. Fik god og meget venllig vejledning og kunne bare prøve deres opstillede udstyr af. Som han sagde "du kan ikke ødelægge noget". Udstyret virker som om det er af meget høj kvalitet og prisen er helt rigtig.

Har efterfølgende også handlet online med København og fået en rigtig god behandling. Da det var uden for åbningstid i Århus hvor jeg egentligt ville have hentet udstyret tilbød København at sende det samme dag med halv fragtpris. At det så ikke nåede dagen efter var ikke hans skyld.

Eneste minus ved Århus er at de ikke tager dankort - man skal typisk fysisk ind i sin egen bank for at kunne hæve mere end 2000 kr.

Men ellers har jeg kun roser.

V.h.
Carsten Hess

P.S. opdateret til 5 stjerner da man nu kan købe på dankort i Århus også.

10. april 2010

Super meget for pengene

Det er helt overvældende hvad der er med i pakkeløsningerne. Jeg købte 2x300ws kittet med tre paraplyer, to store softbox, samt stativer. Jeg er meget tilfreds med udstyret og servicen. Jeg er helt benovet over den finish der er på flash lamperne, det hele er lige blevet en tand mere pro end den tidligere model. Så var der jo også lige det med prisen, for 3000 får man en hel studio løsning, det kan man jo knapt nok få en kamera dedikeret flash for.
Flemmings hjemmeside viser ikke alt hvad han har på lager, så man skal lige have lidt ekstra lommepenge med hjemmefra, for der er jo kameratasker, kamerastativer, video hoveder, video lamper - det kan jo i sig selv være svært at finde en forhandler der har. Kvaliteten af de her ting er fuldt på højde med LoewePro eller Manfrotto

7. april 2010

altid perfekt betjening

Har flere gang handlet med Flemming og får altid en super betjening. Han har forstand på sit felt og sælger nogle gode produkter, og er bundærlig

4. april 2010

super sevice

god service, alt foregik som det skulle.
kan anbefales.

2. april 2010

Meget høj kvalitet, fin pris og service

Bestilte 2 softbokse - som viste sig ikke at være på lager. Fik tilbudt 2 større bokse til samme pris :-) Prompte levering - og varen er af høj kvalitet. Flashogfotobutikken kan anbefales.

Verner Kjærsgaard/Bornholm

2. april 2010

Supergod Service og Prof.vejledning

Har købt et flashsæt komplet 200W. Tak for jeres måde at være på :-)

Vender snart tilbage, jeg skal bruge mere udstyr.

Bjar.

1. april 2010

Fin service og lave priser

Jeg købte et flashanlæg og afhentede det hos virksomheden. Varen var på lager samme dag, som jeg bestilte, og jeg fik en god og kvalificeret betjening.

Mit flash udstyr fungerer perfekt. Kan kun anbefale butikken.

Kan anbefales

Super fint- Fik fin behandling - og god vejledning - ordren kom som den skulle. Kan bestemt anbefales til andre.

1. april 2010

Kvalificeret faglig vejledning yil gode produkter

Jeg købte mit fastlysudstyr og flashlys hos Flash og fotobutikken og var i den forbindelse glad for hurtig levering såvel som produkter, der i kvalitet fuldstændig matcher de bedste mærker jeg tidligere har prøvet. Butikken kan absolut anbefales.

1. april 2010

Top service til gode priser

Jeg har købt mit studie flash udstyr hos Flash og fotobutikken, og er meget tilfreds med den personlig service jeg fik. hurtig levering jeg kunne hente samme dag, og til god pris.

Som fotograf kan man komme ud for at skulle bruge noget udstyr ekstra hurtigt, og hos Flash og fotobutikken virker det som om butikken aldrig har lukket, og det at jeg selv kunne komme og hente det med det samme er er super
www.tjfilm.dk

15. marts 2010

Super god service , priser og rigtig god support

Har fra første handel ( som var et komplet studio med alt i tilbehør ) følt at jeg blev guidet fra start til slut mht produkterne . og rådgivning er helt i top også ham Flemming virker som om at han ved hvad han snakker om :-)
Alt fungere super godt :-)
Syntes at denne hjemmeside henvender sig til både amatører og det professionelle folk og deres produkter er rigtig gode til prisen især :-)
Siden beskriver produkterne helt fint .
Har selv handlet en del med butikken og er rigtig godt tilfreds indtil nu :-)
Syntes at hvis man gider læse det hele igennem står alt jo fint beskrevet hvad man bestiller.

Michael Hesseldal fandt anmeldelsen nyttig

12. februar 2010

gode priser og kvalitet og service helt i top

har modtaget mit flash sæt godt indpakket og til den aftalte tid ,blev kontaktet ang levproblemmer med noget af det bestilte
kvaliteten svarer til mine forventninger
kunne dog godt tænke mig at kunne følge min ordre men alt i alt en god handel

6. februar 2010

Fremragende kvalitet og pris

God service og information om alt relevant

Alt står iøvrigt præcist beskrevet i overskrift og mere detaljeret i den underliggende tekst

+ Allerbedst, anlægget ( 2 x 300 watt ) kører perfekt

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (41 anmeldelser)
edbpriser.dk (1 anmeldelse)

Flashogfotobutikken Support

Om supporten

FLASHOGFOTOBUTIKKEN.DK - Vi har stor erfaring med flashudstyr og sammenhængen - funktionen med kameraer. Vi fører flashlamper og alt tilhørende udstyr, videolys - fastlys, reflektorer, baggrunde og baggrundsstativer, kameratasker, kamerastativer og alt til Dk's klart billigste priser. Derudover giver vi branchens længste garanti på 2 år, hvor alle andre kun giver 0 - 12 mdr og så reklamationsret for resten op til de 2 år. Derudover giver vi *****PRISGARANTI***** således at hvis du finder noget tilsvarende udstyr i mængde og kvalitet til billigere penge giver vi differencen retur på udstyr købt her i butikken.

Skriv til info@flashogfotobutikken.dk
Ring til 61332781