[REPLY]
God humør , god service , hjælpsomme, effektive og høflige er vist rammende ord om de to unge mænd som "Flyttefirma Sjælland" havde sendt ud for at flytte for os. På alle måder perfekt. Første gang vi ikke selv har lejet bil og slidt og slæbt , og det kommer aldrig til at ske mere , fremover flytter "Flyttefirma Sjælland " for os HVER GANG .
Brit Christensen .
Nørrebro .
fantastisk service, vil helt klart anbefale Flyttefirmaet Sjælland til venner og bekendte der skal flytte.
Først svigermors flytning fra hus til lager, hvor møbler og flyttekasser har været opbevaret i 7 måneder. Herefter flytning til hendes nye lejlighed på 2. sal. Alt uden undtagelse er forløbet perfekt, til tiden og til en rimelig pris. Vi bruger helt sikkert Flyttefirma Sjælland, når vi selv skal flytte.
De kom, de så, de sejrede!
Ovenstående dækker det hele.
De kom til aftalt tid, de ordnede det de skulle til perfektion og de var superhurtige!
Brug dem næste gang du/I skal flytte, de vil vi helt sikkert gøre igen.
Absolut anbefalelsesværdigt! Flytningen tog ingen tid, og begge flyttemænd arbejde konstant, hurtigt og effektivt - og hele tiden med overskud og godt humør! Jeg takker for den gode oplevelse :-)
Dejligt personale - både ved kundeservice pr. telefon og flyttemændene. Der blev udvist masser af overskud og højt humør under flytningen, som forløb ud over al forventning. De var hurtige til at måle op og vurdere, hvorvidt de var i stand til at gelejde klaveret ind den ene eller den anden vej. Selvom de havde klaveret spændt op over skuldrene og var tynget under vægten, var de fuldt ud i stand til at slynge lidt humor ud. Meget behagelig oplevelse! Vil i den grad benytte firmaet, når der igen skal flyttes.
Søde flyttemænd, som behandlede mine ting forsigtigt og var lynhurtige. Har ikke noget som helst negativt at sige!
Alt forløb helt i overensstemmelse med aftalen. Flyttebilen ankom på minuttet og efter et hurtigt overblik over lejlighedens genstande gik de igang med at flytte. Efter 2 timer var min 4 vær. lejlighed på 3. sal opmagasineret i flyttebilen og efter yderligere to timer var alt på plads i den nye lejlighed. Rasmus og Chaiwat var yderst imødekommende og serviceoreinterede personer, der begge udviste stor faglig kompetence og ikke mindst arbejdede imponerende effektivt. Absolut bedste anbefalinger herfra.
Chaiwat Ek Phanpanit fandt anmeldelsen nyttig
Dette var anden gang inden for en måned at vi skulle flytte.
Begge gange brugte vi Flyttefirma Sjælland. Begge gange var det meget effektivt og nogle seje og flinke gutter. Næste gang vi flytter vil vi vælge Flyttefirma Sjælland igen!
HVERKEN UNDER FORESPØRGSEL ELLER BESTILLING AF OPBEVARING AF MØBLER, GØR FLYTTEFIRMA SJÆLLAND OPMÆRKSOM PÅ DE VOLDSOMME OMKOSTNINGER, SOM EN UDLEVERING AF MØBLERNE MEDFØRER (FAKTISK EFTERLADER DE EN MED DEN OPFATTELSE, AT UDLEVERING SELVFØLGELIG ER GRATIS, MED MINDRE MAN SKAL HAVE MØBLERNE FLYTTET. LIGESÅ GØR DE HELLER IKKE OPMÆRKSOM PÅ, AT MØBLER IKKE MÅ SÆLGES, MEDENS DE STÅR PÅ DERES LAGERHOTEL, FØR DET ER FOR SENT, OG ENS MØBLER STÅR DER.
EFTER 2 MÅNEDERS TOVTRÆKKERI, HVOR DE HAR FORHINDRET MIG I AT SÆLGE MINE MØBLER, ER JEG TVUNGET TIL AT BETALE: 3.000 KR FOR AT FÅ MINE MØBLER UD SVARENDE TIL 1 FLYTTEBIL, 2 MAND OG MINIMUM 3 TIMER, OG DETTE UDEN AT FÅ FLYTTET NOGET SOM HELST. FLYTNINGEN AF MINE MØBLER NÆGTER DE AT FORETAGE. DETTE KLARE [Privat data fjernet] SÅ FOR MIG. HAN SKAL KUN HAVE 1 TIME Á 450 KR FOR AT FLYTTE MINE MØBLER FRA HEDEHUSENE TIL RØDOVRE.
FØRST DA JEG HAVDE FORUDBETALT DERES VOLDSOMME REGNING, KUNNE JEG FÅ OPLYST, HVORNÅR UDLEVERING KUNNE FINDE STED. MEN DER VAR IKKE TALE OM EN UDLEVERING. DERIMOD VAR MINE NU BESKADIGEDE, DYRE SÆBEBEHANDLEDE BØGETRÆSMØBLER EFTERLADT UDE I FRI LUFT, OG MAN HAR SLÅET ET HJØRNE AF MIT DYRE MARMORBORD, DER NU ER USÆLGELIGT. JEG ER HARM OG FORARGET OG HAR ANMELDT FLYTTEFIRMA SJÆLLAND TIL KONKURRENCE- OG FORBRUGERSTYRELSEN.
Tak for den mest professionelle oplevelse jeg længe har oplevet.
Vi havde gået i et stykke tid og bekymret os om tingene nu kunne være i bilen, og om tingene nu var for tunge til at vi ville være det bekendt. Men skulle vi aldrig have bekymret os over.
Da klokken slog præcis 9.00 stod der 3 friske unge flyttemænd, der straks kiggede vores hus an, og sagde det ¨så rigtigt fornuftigt ud. Der gik ikke 5 min så var de første ting i bilen. Der gik 2 timer og vores hus stod pakket forsvarligt og professionelt i bilen.
Vores nye lejlighed på 3 sal mente vi selv ville være en udfordring, med alle vores hårde hvidevarer og tunge møbler. Her blev vi igen overrasket. Jeg har aldrig set nogle arbejde så godt i så højt tempo og i så lang tid før tror jeg. Selv en pause på kun 6 min på hele dagen, blev der spurgt om var i orden de holdte , selvom de har krav på 10 min pr time.
Efter 3 timer stod alle vores ting på plads som vi ønskede det, og vi kunne afregne til en rigtig god pris for alt det arbejde. 1000 tak for den rigtig gode oplevelse. Vil anbefale jer til alle der har brug for en flytning ud over det sædvanllige
Mette Cecilie Klausen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg var glad for at have hyret Flyttefirma Sjælland i lørdags til min flytning fra 3. sal til 2. sal uden elevator nogle af stederne - for Chaiwat og Eric i vogn 414 var søde, friske og flittige og det hele blev klaret på 4 timer. Tak for det - jeg vil meget gerne anbefale jer til andre.
Jeg har kun rosende ord om to unge flyttefolk, som knoklede uafbrudt, så jeg fik helt ondt af dem. De var utrolig påpasselige og omhyggelige med alle ting, store som små. De vidste i løbet af en kort gennemgang hvordan flytningen skulle forløbe og var meget professionelle - og derudover meget behagelige mennesker. Og jeg ved ikke, men jeg syntes at de gjorde mere end jeg havde forventet - og derfor blev hele flytningen en meget positiv oplevelse - og så ovenikøbet til en pris som var yderst acceptabel.
Jeg vil gerne anbefale firmaet til alle jeg kender som skal flytte.
Jeg følte mig i gode hænder fra start til slut. Flytningen gik hurtigt og smertefrit og jeg er ikke i tvivl om at jeg atter vil bruge Sjælland næste gang jeg rykker.
2 friske drenge fik alt til at være i en lille lastbil, trods en undervurdering af flyttegods fra min side af. Trods det ekstra pakke arbejde, gik alt hurtigt og der blev samtidig taget fint hensyn til følsomme ting.
Meget professionelle og virkelig alle pengene værd!
Anbefaler dem klart til andre og vil også benytte mig af dem igen næste gang jeg skal flytte.
Alt i alt ubeklageligt!
Vi kender det alle man falder for et lækket hus hos en ejendomsmægler og pludselig stå man og skal flytte, nettet kan være en jungle specielt hvad angår flyttefirmaer og flytteportaler... hmmm faldt over Flyttefirma Sjælland og fik en snak med dem om flytningen, kunne ikke overskue tælle mit hus op og ville mest af alt også bare have det overstået og over i mit nye hus, valgte en stor lastbil og 3 mand til 1175 kr. i timen med nedpakning og flytning, de mente det sagtens kunne gøres på 1 dag ( hvilket jeg tvivlede meget på, jeg skulle bruge 14 dage til af pakke ned ) Nåå men "jobs done" nu skulle jeg blot vente og kunne igen vende tilbage mit eget arbejde/familie.
Torsdag morgen kl 8:00 kun en stor flot Mercedes lastbil rullende forbi med 3 glade og friske flyttemænd der kom ind og gik i gang med nedpakning af mit hus... Med radio og kaffe glid nedpakningen og de fik det til af ligne en leg... De havde ALT flyttetilbehør med til min flytning og ALT blev pakket ned ned næsten lidt for godt hvis jeg skal sætte en finger for udpakningen af alt deres indpaknings papir tog mig lang tid, men skidt det kan man vel ikke brokke sig over for alt kom helt frem og kun på en 10 timer og 18 minutter, det med både nedpakning og flytning af 180 km2 i 3 etager med 2 børn.
Kan klart anbefale Flyttefirma Sjælland og har allerede anbefalet til min søster som også snart skal flytte.
Stor tak til Thomas, Niclas og Magnus for SUPER FLYTNING <3
Rigtig fin oplevelse! 2 mand flyttede i et perfekt samarbejde, der aldrig stod stille - de flyttede simpelthen kasser og møbler hele tiden. Super pakning af bilen - ufatteligt hvad der kan være, når blot det gøres rigtigt. Ordentlig sikring af computer, TV og andet følsomt materiel. Og så fik de en 12-årig dreng til at føle sig som "en del af teamet". Alle havde en rigtig god oplevelse. Kan og skal varmt anbefales!
De kom med 3 mand og deres store bil og på 3 timer stod alle møbler og flyttekasser på rette plads i rette rum, og vi rørte ikke selv en eneste flyttekasse. Da vi var færdige spurgte de tillige om vi var sikre på at alt var placeret rigitgt, eller om noget skulle flyttes om inden de gik. Kan varmt anbefales. Stor tak til Pascal, Magnus og Christian!
Jeg var meget tilfreds med det to flyttemænd og deres indsats samt sjældent set gode menér!
De ringede selvom de kun var 10 min forsinket. Startede begge med at præsentere sig og give hånd, hvilket også var tilfældet da jeg fik leveret flyttekasserne.
Jeg havde valgt timepris, hvilket godt kan være lidt satset. Men de var godt nok effektive.
Jeg skulle lige rydde ordentligt op fra flytteadressen så de kørte i forvejen, og her kunne de så bare ha ventet indtil jeg kom, hvilket jeg først gjorde ca. 15 min senere. (Flyttede kun 1km) Men de havde fået adgang til opgangen og var begyndet at tømme bilen.
Jeg kan på det varmeste anbefale flyttefirmaet!
Tak for en rigtig god flytning i går. Niclas og Magnus i vogn 888 håndterede flytningen med effektivitet og godt humør. Det var en fornøjelse.
Jeg har haft fornøjelsen af at bruge flyttefirma sjælland til flytning to gange, Begge gange har de været effektive, godt humør og hurtige. jeg vil anvende firmaet igen næste gang der skal flyttes!
Vores flytning med Flyttefirma Sjælland var en fornøjelse og vi kan kun anbefale andre at bruge dem. Sikkert som mange andre, så søgte vi på nettet for at finde et flyttefirma og Sjælland så umiddelbart meget troværdige og ærlige ud. De lever absolut op til det de skriver og ydermere leverer de servicen til en fornuftig pris, hurtige besvarelser på spørgsmål og flytningen med et smil, så 5 stjerner herfra.
/ Jakob Plougmann
Tak til Morten og Niclas for deres store medvirken til at flytningen for vores tante gik så fint, effektivt og hurtigt, med smil og humor - og stor tålmodighed ved opbæringen ;-) Vi niecer og nevøer vil til enhver tid anbefale Flyttefirmaet Sjælland.
Jeg brugte Flyttefirmaet Sj. til en flytning sidste forår og jeg har helt sikkert tænkt mig at bruge dem igen.
Flytningen af mine 60 kvm gik hurtigt og effektivt - og ovenikøbet billigt.
Jeg vil til en hver til tid anbefale Flyttefirmaet Sjælland!
De 4 drenge gjorde flytningen til en leg - en god dag med godt humør og effektivitet.
Pålidelig, præcis og effektiv flytning. Flyttefirma Sjælland leverer en fantastisk vare. Præcist på minuttet til aftalt tid ruller vognen ind med to topprofessionelle flyttefolk, der arbejder for fuld skrue fra start til slut. Fantastisk oplevelse drenge. Ganske enkelt suverænt.
Vi blev ringet op af flyttefirmaet, da de ville være forsinket et par timer. Det blev dog til ca. 3 timer og vi var ved at blive lidt utålmodige. Problemet blev dog hurtigt løst, i stedet for 1 bil kom der 2 store biler med 4 friske og effektive flyttemænd, der fik klaret det hele på den halve tid (og til yderst rimelig pris)
Vil gerne give flyttemændene en stor ros for professionelt, ansvarligt arbejde og ikke mindst godt humør :)
De var imponerende effektive! Men måske bedst af alt, kom de ud i godt humør og gav hele flytningen en god stemning. Jeg var lidt beklemt/nervøs op til flytningen, som man nu er. Så snart de dukkede op og overtog flytningen forsvandt alle mine bekymringer i kraft af deres tilgang til det hele og måde at være på. Det blev en god flyttedag alene pga. Magnus og Niclas og Flyttefirmaet Sjælland.
Vi flyttede forrige weekend og fik i den forbindelse hjælp fra Flyttefirma Sjælland. Og lad det være sagt med det samme: Vi var meget tilfredse med servicen. Dels var flyttefolkene, Niclas og Magnus, hurtige (hvilket er en fordel, når man som os havde hyret dem på timebasis), dels meget opmærksom på at undgå skader på såvel møbler som lejlighed.
Fem stjerner er ikke en for meget!
For mit firma i forb med Erhvervsflytning...
Flyttefolkene har knoklet og gjort et fantastisk arbejde. De har været hurtige og effektive samtidig med at de har passet godt på vores ting. Tak for rigtig god service. Vi har været meget tilfredse med det arbejde der er udført..!!
Jeg brugte Flyttefirmaet Sjælland til at flytte fra Ringsted til København. En flytning fra 100kvm til 4 sal som med deres hjælp kun tog 4t inkl. kørsel!!
Jeg valgte den pakke med 3 mand og lastbil og hvilken effektiv pakke det var!
Jeg vil klart anbefale dem til andre der skal flytte.
Jeg valgte Flyttefirma Sjælland baseret på anmeldelser læst her på Trustpilot, og jeg blev ikke skuffet. Tilbudsfasen var ærlig og gennemskuelig og vi endte med at bestille en flytning på timebasis. 50 flyttekasser blev bestilt og de ankom til aftalt tid søndag før flytningen. På flyttedagen ankom Niclas og Magnus også til aftalt tid, og efter tre timer var lejlighed og kælder tømt. På destinationen kunne lastbilen ikke køre ind til huset pga smal indkørsel og lavthængende grene (vær opmærksom på det - deres lastbiler er store!), så jeg godkendte at de sendte bud efter forstærkninger og en mindre bil til omlastning. En time senere (en time som de trak fra i regningen) ankom Morten og Pascal, og så gik det slag i slag resten af dagen. Flytningen blev lidt dyrere end forventet pga de ekstra folk, men det var mere end rigeligt pengene værd. Fem stjerner til Flyttefirma Sjælland herfra.
Man siger, at flytning er noget af det mest stressende, man kan foretage sig og der er da også nok at holde styr på. Men hvis du vælger Flyttefirma Sjælland, så skal du i hvert fald ikke bekymre dig om kvaliteten af dine flyttefolk. De er toppen af poppen. Jeg fik afhentet mine ting, fik dem opbevaret på firmaets lagerhotel og leveret fem uger senere. Alt kørte til punkt og prikke. De to flyttemænd kom til tiden, ringede før de ankom, var supereffektive og i godt humør og behandlede mine ting yderst skånsomt - ikke en eneste ting gik i stykker under flytningen. Og så er der ingen ektraregninger eller andre ubehaglige overraskelser her. De kører en sund forretning, som du kan stole på - og hvis jeg får behov for at flytte igen, er Flyttefirma Sjælland de første, jeg ringer til. Et eksempel til efterlevelse.
Jeg kontaktede Flyttefirma Sjælland, da jeg skulle have flytte mit elskede klaver. Jeg har tidligere flyttet med andre flytteselskaber, som jeg ikke har været særligt tilfreds med. Så denne gang gjorde jeg meget ud af at finde de rette flyttemænd.
Allerede firmaets behandling af min forespørgsel var fantastisk; svar på ingen tid og stor fleksibilitet omkring flyttetidspunkt. Selve flytningen var næsten endnu bedre. Flyttemændene var meget venlige og fik flyttet mit klaver hurtigt og ordentligt.
Stor anbefaling herfra :)
Jeg benyttede Flyttefirma Sjælland til min flytning.
Jeg kunne vælge mellem fast pris og timebetaling, valgte timebetaling og var spændt på, om de så ville trække tiden ud, men det gjorde de bestemt ikke.
De var meget hurtige og meget effektive.
I forhold til den faste pris sparede jeg ca. 2.500 kr.
Stor tak til Niclas og Magnus, ikke mindst for jeres gode humør.
Husk nu, at passe på jer selv.
Jeg har tidligere flyttet med Flyttefirma Sjælland, og jeg kan varmt anbefale at flytte med dem.
De er meget hurtige til at svare på mails og telefon og man får professionelt rådgivningen om alt der måtte være af spørgsmål, og de holder alle de aftale man har indgået.
Jeg kan som sagt varmt anbefale dem til alle.
Jeg havde bestilt en flytning, hvor jeg var i tvivl om man kunne bruge lift - jeg eftersendte billeder, og fandt ud af at liften ikke kunne nå altanen, men at med størrelsen på min lejlighed var det ikke noget 2 mand ikke hurtigt kunne klare.
De kom til tiden, gik lynhurtigt igang, med højt humør, og var supervenlige.
Ca. 30 min før de 3 timer der er minimums takst blev jeg adviseret, og så kunne man jo vælge om man skulle bruge dem længere.
En meget tilfreds kunde siger mange tak for en god og effektiv flytning.
Det var bare super hjælp idag, skulle havde flyttet mine ting fra Ballerup til Søborg. Jeg ringede til Flyttefirma Sjælland og de sendte et flyttebil med 2 mand på samme dag. Jeg er virkelig glad for Flyttefirma Sjælland kom og klarede opgaven uden en skramme på mine ting. Niclas og Magnus klarede det hele på meget meget kort tid!!
Mirabella
Vi havde fornøjelsen af to friske gutter, Martin og Andreas, fra flyttefirmaet.dk. De var super flinke, kom til tiden og tog virkelig fat, så vi fik flyttet hele vores hus til en lejlighed på 2. sal. i Brønshøj. Møblerne fik ikke en skramme og vi vil bestemt bruge dem igen, når vi finder vores drømmehus. Tak for jeres hjælp. Mvh Sanne
Når man skal til at flytte sine rødder til et andet sted, er det rart at der er styr på det hele. Da vi flyttede fra Vestegnen til Vestsjælland var det med masser af følelser i bagagen,-ved at forlade familie og venner. Heldigvis var Flyttefirmaet Sjælland, med os hele vejen! Niclas og Marcus er to stærke, venlige og humoristiske fyre, som gjorde oplevelsen meget bedre!-Det er bestemt deres fortjeneste at det hele gik så nemt. Stor ros og vi glæder os til at se jer igen snart til endnu en flytning!