We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Formlife anmeldelser

Formlife Logo
Kunderne om Formlife : »Svindel !!« »FORMLIFE.NU ER UDELUKKENDE SNYD OG BEDRAG!!!!« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Formlife

Swindling

The way my order of samples was treated by FormLife shows that they are trying to simply gain money from people by swindling. When they maintain that you can try their products, order samples for mere cost of delivery WITHOUT without being forced to pay for more, that´s exactly what they do. As soon as they had my credit card number they charged me for the extras I didn´t even want. I had read their ad on Facebook very carefully. It said you are NOT going to get more if you don´t order more. I decided to order samples of two products. When these arrived I learnt that I was being forced to also pay for another so-called "normal-prized" delivery, 120 euros and 160 euros!! I have a very bad feeling about this. I hope people will soon find out the truth about FormLife business manner which is far from fair!

Svindel !!

Jeg bestilte ViproMax - og straks efter modtagelsen af prøvepakken afbestilte jeg straks videre sendinger.

(Jeg var imellemtiden noget forundret over, at skulle betale 39 kr i forsendelse forlods...)

Modtog bekræftelse på dette, MEN !!!!!
var ikke opmærksom på , at de havde opsagt mit "abonnement" med virkning fra dagen EFTER næste sending......(d. 7. istedetfor alle datoer inden)

Opdagede at der var trukket 1194 kr fra min konto samme dag jeg modtog næste.
Jeg returnerede straks varen !!
men det havde ingen virkning på Formlife, der henviste til opsigelsesdatoen.

For mig at se er dette
BEVIDST SVINDEL
AF VÆRSTE KARAKTER

Jeg advarer på det kraftigste mod firmaet eller rettere

SVINDELFORETAGENDET

Formlife

FORMLIFE.NU ER UDELUKKENDE SNYD OG BEDRAG!!!!

Jeg har ikke selv prøvet deres produkter, men det har min mor, og derfor skrives denne anmeldelse på hendes vegne.
Hun bestilte en prøvepakke, hvis totale omkostninger var kr. 29,- inkl. forsendelse. Denne pakke modtager min mor aldrig, men i stedet kunne hun i sin netbank se, at FormLife.nu havde trukket de føromtalte kr. 29 og også kr. 1196 for "den store pakke", som hun tilsyneladende havde forpligtet sig til at modtage. Dette fik hun bare ikke besked om ved bestillingen af prøvepakken. Da min mor selv kontakter FormLife.nu nægter de at refunderer pengene - heller ikke selvom hun aldrig havde modtaget den åndssvage prøvepakke! Først da jeg kontaktede FormLife på hendes vegne, gik de TIL SIDST med til at refundere de kr. 1196,00, når de modtog pakken.

I øvrigt skal det siges at en simpel google søgning med ordene FormLife og Corexin giver flere resultater til diverse debatforums, herunder også iform.dk's debatforum, hvor folk klager over både produktet såvel som den service virksomheden yder.

Det bedste råd min mor og jeg derfor kan give er:
HOLD JER FRA FORMLIFE.NU! Ønsker du at tabe dig, så er motion og sund kost svaret - ikke en virksomhed, som snyder dig for penge og energi!

Liisa S fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk