Execution time: 219ms

ANMELD NU
8.7   af 10
15 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed

EYEmagine ApS / www.FotoiGlas.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (29. december 2009)

Artikkel som kort forklarer lidt omkring folkene bag firmaet og lidt omkring produkterne

15 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Erhverv - Nordjyske.dk

nordjyske.dk

Indsendt af   (29. december 2009) (Rapportér til kundeservice)
18. august 2010

det er super flot

det ligner på en prik det foto der er i glasset jeg skal nok have nogle igen på et tidspunkt.

30. juli 2010

Som forventet

Uploadsproceduren af billede er lidt bøvlet inde på sitet, den burde være i naturlig del af bestillingsflowet.
Fra jeg bestilte til jeg fik varen gik der 11 dage, hvilket er lidt lang tid men ok, og det stemmer også overens med 5 (standard)+ 6(for 3D) dage som stående på sitet.
Det billede jeg uploadede blev konverteret til 3D og derefter ind i glasset, hvilket også er helt fint.
Vil godt kunne finde på at handle igen, da jeg fik hvad jeg forventede. No less no more.

23. juni 2010

super,kan varmt anbefales

fik lavet 3d billed i glas til vores venindes søns barnedåb, det blev bare et super resultat, fotoiglas.dk kan varmest anbefales,får meget for pengene

21. juni 2010

Superb !!!

Jeg bestilte mine to "foto i glas" om fredagen og havde dem om Mandagen !! Det gik godt nok hurtigt. Og produkterne er rigtig flotte. Og under hele processen fik jeg emails med svar og updates. Også selvom det var weekend !!

De gik Above and beyond og det er et super produkt !

28. april 2010

Super flot resultat m/ ærlighed og mening

Vi har fået lavet en dåbsgave til vores gudsøn. En glas blok m/ billede i 3D. En gave som altid vil være et evigt minde for ham.
Takker for den ærlighed som I har givet over vores første forslag som ikke ville blive et godt resultat! Det I forslog og som vi valgte er bare blevet så super flot.
Takker også for den gode service som i har givet. Jeg har allerede anbefalet Jer til mine kolleger og de har også fundet nogle gave idéer som jeg er sikker på de vil få ført ud i livet.
1000 tak det er ikke sidste gang jeg får lavet en gave hos jer!!
Dorthe fra Randers

1. april 2010

Det kunne ikke være bedre.

Jeg bestilte en glasblok med et 3D foto. Jeg var meget spændt på at se resultatet, og da dette skete var jeg mere end tilfreds. Det var bedre end forventet.
Servicen kunne heller ikke være bedre. Hurtig og venlig respons på mine e-mails. Jeg modtog min vare efter 3 dage.
Hvis jeg kunne gi' 10 stjerne , havde jeg gjort det.
Tak.

25. marts 2010

Det kan (vist) ikke blive bedre!

Fremsendte i første omgang et foto med for få pixcels. Efter en behagelig telefonsamtale fik jeg dette rettet og jeg bestilte "pakketilbud 3". Blev gjort opmærksom på, at det tog lidt længere tid med levering end beskrevet. Som ekstra service fik jeg en ekstra nøglering. Og det hele blev leveret i megt flot embalage.
Særdeles tilfreds med produkt, kvalitet og service.
Evald Jensen, Tornby

17. marts 2010

Jeg har købt en glasblok med foto som konfirmationsgave.
Var spændt på hvordan det medsendte foto kom til at se ud.Det blev bare rigtig godt. Bestilte fredag - fik leveret mandag.

13. marts 2010

Fremragende produkt

Rigtig fint ur med rigtig godt 3D foto, langt bedre end vi havde forventet, og hurtig ekspedition, vil klart anbefale foto i glas til andre.

14. december 2009

Kanon service og produkt!

Jeg købte en glas sten på 8x10x10 cm mener jeg nok det er, og jeg var lidt usikker på billedet osv, men jeg skrev ind og spurgte til det og Foto I Glas var altid klar og svarede rigtig hurtigt tilbage! Super service og super fedt produkt jeg fik! Tusind tusind tusind tak for det!

9. december 2009

har aldrig oplevet sådan en god service.

Jeg skulle bruge en nøglering med 3D foto i. og selv om mit billede var meget gammel, kunne de lave det og den er bare blevet rigtig flot. Der var lidt vente tid, da deres maskine gik i stykker, men de sendte en ekstra nøglering med, bare for den lille vente tid. Kan kun varmt anbefale foto i glas. De svare hurtig på spørgsmål, og deres service var bare perfekt. Jeg vil hvert fald blive kunde igen.

3. november 2009

Bedste service jeg nogensinde har fået.

Skulle bruge 8 glasblokke samt et par nøgleringe, og fik uden at blinke et rigtig godt tilbud. Mails blev besvaret med det samme, og da vi modtog vores glasblokke og nøgleringe i rigtig flot kvalitet, og meget hurtigt, var der et par ekstra gaver med til os. Kan kun anbefale fotoiglas til alle, super service og kvalitet. Christina Kross

30. oktober 2009

Fin gave

Jeg deltog tidlig søndag morgen i en konkurrence fra fotoiglas.dk på Facebook.
Stor var overraskelsen at være en af de heldige vindere.
Hurtig tilbagemelding fra firmaet og indenfor 3 dage lå gaven hos mig i postkassen.
Pænt og sobert produkt ...... jeg kan varmt anbefale firmaet og deres varer til alle. Det r unikke og anderledes (meget personlige) produkter.

Vh
Jørgen Bech Kraft

29. oktober 2009

Hurtig ekspedition og lækkert produkt..

Jeg havde ikke troet at det kunne blive så flot som det gjorde.. Jeg blev utrolig overrasket, og så til den pris..!

Flot stykke arbejde!

Mvh Daniel Jensen

28. oktober 2009

Super flot nøglering

Jeg vandt en nøglering i en konkurrence på Facebook. 3 dage efter havde jeg modtaget den, med mit eget billede i. Super hurtig levering og rigtig flot nøglering med lys og ekstra batteri, leveret i en flot æske. Kan varmt anbefales, at handle her.
Mvh. Conni Sparlund

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (15 anmeldelser)

EYEmagine ApS / www.FotoiGlas.dk Support

Om supporten

Foto i Glas er EYEmagine ApS’s webshop til privatpersoner, foreninger og firmaer. Vi fremstiller eksklusive og unikke laser graveret gaver i optisk glas ud fra dine ønsker.

Skriv til pg@eyemagine.dk
Ring til 3696 7888