We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fotology anmeldelser

Fotology Logo
Kunderne om Fotology : »Er 5 stjerner nok?« »Vanvittig dygtig!« »Hvorfor kan man ikke give flere stjerner :)« 5
Godt
8.3 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Vanvittig dygtig!

Fantastisk grafiker med evnerne i top. Kan anbefales til alle, som har brug for en super hurtig og professionel service, hvor resultaterne taler for sig selv!

Udvalgt anmeldelse om Fotology

Er 5 stjerner nok?

Jeg har ikke oplevet en bedre "kundeservice" fra andre.
Mine mails blev besvaret utrolig hurtigt og altid med en pæn og venlig tone.
Ikke nok med at leveringen var lige i øjet fra første skud, men at han også sagde tak til mig idet jeg valgte ham som min grafiker ud af alle de andre.

Det er vist ikke sidste gang jeg bruger ham.

5 Stjerner herfra :)

Besvarelse fra Fotology

Jeg takker mange gange. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte mig igen.

Fotology

Hvorfor kan man ikke give flere stjerner :)

Hvis jeg kunne havde jeg gjort det.
Alexander fra Fotology er en super dygtig grafiker som ved hvad der skal til for at levere varen til topkarakter. Super flink og kompetent gut.
Jeg er meget tilfreds og det er absolut ikke sidste gang jeg benytter ham.

Ingen lange ventider og ingen forsinkelser. Alle mails og forespørgsler blev besvaret selv på de sene aften timer.

Thumps up and keep up the good work

Alexander R. B fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Fotology

Er utrolig taknemmelig for de venlige ord.

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at slå på tråden når du har brug for grafisk assistance i fremtiden.

Utrolig hurtig samt serviceminded

Jeg kontaktede Alexander på fotology ang. hjælp til udklipning (trimming) af 26 billeder. Ud over at at dette blev gjort på samme dag men også på en søndag. Arbejdet var udført bedre end havde regnet med.

Utrolig dygtig og hurtig freelance grafiker.

Besvarelse fra Fotology

Når en kunde har en haste sag, så ordner jeg det med det samme.

Visitkort

Jeg kontaktede Alexander gennem Fotology.dk og fortalte om mit dilemma. Jeg skulle hurtigt bruge et nyt design til visitkort. Uden så meget som et blink var designet færdigt 2 dage efter og jeg er fuld tilfreds. Jeg kan kun rekommandere Alexander til andre.

Anders Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Fotology

Jeg takker mange gange for den flotte anmeldelse :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk