[REPLY]
Havde købt en cykel hos Fri Cykler i en anden by inden jeg flyttede til Kbh. Kom til Kbh og Fri Cykler i Valby, som er af samme kæde fik jobbet med service.
Gearskifter hopper af efter 3 måneder (Shimano Nexus 7 indvendige gear). Fri Cykler nægter at der er tale om en garanti reparation. Jeg spørger hvad der da er gået i stykker? det vidste man ikke - men man vidste åbenbart at det ikke var dækket af garantien? Det kostede 400 kr. at få lavet, og det får de lov til, da jeg skal bruge cyklen.
Senere hopper gearskifteren af igen. Henvender mig igen til Fri Cykler i Valby med regningen fra sidste reparation. Nej det var bestemt ikke en garanti skade, men de kunne fikse den mod betaling. Jeg skulle på ferie, og de lovede at de ville reparere den til Mandag eftermiddag, det kunne de garantere (afleverede Onsdag formiddag). Prisen ville (igen!) være 400 kr.
Mandag kl 17: Cyklen er ikke repareret som lovet! Må køre derfra med uforrettet sag. Kører forbi Schrøder Cykler ved Langebro på vejen hjem. De sætter skifteren på med det samme. Pris: 100 kr. og tid: 15 minutter. Det er hvad Fri Cykler i Valby skal bruge en uge på, og tager 400 kr. for selvom det er under garantien?
Ved andre services ifølge servicebog skulle bl.a. bremser være blevet justeret. Men ved afhentning er bremserne stadig bløde, og justeringsskruerne ved styret er skruet helt ud: Man havde altså ikke rørt ved bremserne, men tog penge for en justering.
Ved næste service ifølge servicebog skulle kuglelejer og styrfittings så åbnes, smøres og justeres. Beslutter mog for at teste dem og sætter et lille stykke brun pakketape over styrfittings, så man ville bryde den hvis man justerede på fittings. Dette tape var der stadig da jeg afhentede cyklen - man havde altså IGEN taget penge for en ydelse man ikke havde lavet.
Det er fup, svindel, dyre regninger og ingen ydelse hos Fri Cykler. de har travlt pga. af deres beliggenhed, og tydeligvis derfor går de ikke op i at gøre et ordentligt arbejde.
Aldrig mere handle ved Fri Cykler - slet ikke i Valby!