We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Frøken Jensen.dk anmeldelser

Frøken Jensen.dk Logo
Kunderne om Frøken Jensen.dk : »God kundeservice!« »Super god service« »Fantastisk kvalitet og service!« 6
Godt
8.2 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super god service

Vi har fået en udsøgt service hos Frøken Jensen. Jeg vil til hver en tid anbefale sitet til andre der søger lækre unika accessories.

Udvalgt anmeldelse om Frøken Jensen.dk

• Stine
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

God kundeservice!

Jeg havde købt en illustration hos frøken Jensen, som desværre var blevet lettere beskadiget under forsendelsen. Jeg skulle bruge den et par dage senere til dåbsgave, så jeg var lidt på den.
Til trods for, at der står i betingelserne, at køber selv er ansvarlig for skader sket under forsendelsen, kontaktede jeg Betina (frøken Jensen) pr mail, og hun svarede med det samme, at hun ville sende en ny med det samme - uden yderligere omkostninger for mig! Jeg havde den tids nok til dåben, og jeg var meget glad for at jeg havde købt min (i øvrigt superfine) illustration hos en yderst forstående og serviceminded forretning. Kun gode anbefalinger herfra :)

Frøken Jensen.dk

Fantastisk kvalitet og service!

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Frøken Jensen. Det sidste var nogle meget fine og unikke papir ornamenter. Jeg er altid imponeret over den gennemførte udførelse af Frøken Jensens produkter.
kan varmt anbefales!

Unikt og lækkert

helt unik og nuttet barnevognskæde

Fin jakke.

Jeg har købt en meget fin håndsyet jakke, som jeg bestilte, og som jeg gerne ville afhente hos frøken Jensen, det var ikke noget problem, jakken er så flot, jeg var meget positivt overrasket, da billeder jo godt kan snyde, men det gjorde de bestemt ikke her...

Frøken Jensen kan jeg varmt anbefale :)

Super service

Jeg har købt en soldat uro som vi bare er så glade for.
Jeg kan kun anbefale andre at handle her hvis i ønsker noget alle andre ikke har og så er ejeren bag frøken jensen super sød og hjælpesom..

Susan H. fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk