We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ftbiler anmeldelser

Ftbiler Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Ftbiler før du handler og giv selv din bedømmelse af Ftbiler 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Ftbiler

Ftbiler

En meget ærlig forhandler!

Jeg har for første gang handlet hos FT biler .

Jeg købte en gammel Suzuki Swift fra 1997. Finn som har FT biler gjorde mig fra start opmærksom evt. fejl og mangler inden, så jeg ikke kørte 150 km forgegæves!

Vi aftalte en tid, men dagen inden var Finn, så venlig at ringe til mig og sige, at han ved "klargøring" af bilen havde opdaget, at vandpumpen var utæt og skulle skiftes.
Jeg fik tilbudt, at enten så kunne han skifte den (men måtte så vente til efter weekenden med at hente bilen) eller jeg kunne få en kontant rabat - jeg valgte det første og lod Finn/FT biler skifte den.

Ft biler havde fra starten oplyst, at hverken de eller den tidligere ejer vidste, hvornår tandremmen sidst var skiftet - da de alligevel skulle skifte vandpumben og var ved, at rode med bilen blev jeg tilbudt ny tandrem, hvis jeg ville betale hvad reservedele/tandremmen kostede, så skiftede de. (Jeg takkede naturligvis ja)

Det kalder jeg virkelig ærlighed og super god service!

Ft Biler/Finn kan jeg varmt anbefalde - meget sympatisk, flink og lige ud af posen! Du ved hvad du betaler for og kører hjem med.

Takker for handlen, hvis du ser det her Finn :-)

Ftbiler

Fremragende service

Har nu for 3. gang handlet brugt bil hos FT Biler i Styding, Vojens.
Og igen igen fået en super fremragende god service i forbindelse med handlen. Ikke kun en personlig og professionel rådgivning omkring bil (model, årgang, egenskaber) i forhold til mine individuelle behov inden købet, men så sandelig også i forbindelse med selve købet og leveringen af bilen
Kan varmt anbefales hvis du heller ikke er til store bilhuse, åbent hus med grillpølser, balloner og konkurrencer, men mere værdsætter den personlige individuelle rådgivning :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk