We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Fysiskform

Top fysioterapi

Jeg skal lige sige, at jeg kun har benyttet deres fysioterapi. Jeg har haft med ondt i ryggen i MANGE år og besøgt flere fysioterapeuter, som ikke kunne hjælpe mig overhovedet. Dette skyldtes, at de blot gav en standard-behandling uden rent faktisk at LYTTE til ens beskrivelse af symptomer eller TÆNKE over hvad årsagen til smerterne kunne være. Hos Fysisk Form kom jeg i behandling hos en fysioterapeut (Tue), som rent faktisk lyttede og tænkte. Vi forsøgte os frem med nogle forskellige øvelser, jeg skulle lave. Øvelserne jeg fik de første 3 gange hjalp mig ikke, men vi prøvede med nogle nye øvelser hver gang, når de forrige ikke havde hjulpet mig. Til sidst fandt vi nogle øvelser som virkede for mig - men der bliver stillet krav til at du selv gør en indsats med øvelserne derhjemme. Samtidg bliver der dog også lagt vægt på, at øvelserne ikke må tage lang tid, for så for folk ikke lavet dem. Jeg har udover to MEGET kortvarige tilbagefald ikke haft ondt i ryggen i nu 2½ år!

Ib Sandstrøm fandt anmeldelsen nyttig

Er Fysiskform din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk