We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

G2frisoer anmeldelser

G2frisoer Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af G2frisoer før du handler og giv selv din bedømmelse af G2frisoer 2
Middel
5.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
G2frisoer

Hurtigt - men grimt!!

Jeg var hos G2 ved Glostrup Station og vil gerne advare alle om denne frisør! Det eneste positive at sige var at det gik ekstremt hurtigt! På under 10 minutter var håret vasket, redt, klippet og tørret!
Men klipningen er så grim, at jeg er nødt til at finde en anden frisør for at få det rettet til. Min mand troede at jeg selv havde klippet det!
Så det jeg troede, var en billig frisør, viser sig nu både at være dyrt og samtidig skal jeg bruge ekstra tid på at blive "rettet til". Jeg sætter aldrig mine ben hos G2 igen og vil gerne advare andre om dem

G2frisoer

Klipning på under 5 minutter

Jeg havde bestilt tid til en klipning og det havde de sikkert glemt, der var først en dame som blev bedt om at sætte sig over til vasken, hvorefter en anden fra personalet kom og fortalte hende der skulle klippe mig, at jeg sad og ventede, jeg blev bedt om at sætte mig over og blive klippet. Det er den værste klipning jeg nogensinde har fået, da jeg dagen efter vaskede voksen ud af håret strittede det forfærdeligt og var meget uens klippet. Hele klipningen tog under 5 minutter og det er en minut pris mellem 30 og 35 kr. Jeg skrev til frisøren og beklagede mig flere gange, da de endelig svarede fik jeg bare dette svar, hvis jeg var utilfreds med klipningen kunne jeg bare få pengene tilbage og finde en anden frisør.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk