[REPLY]
Let og hurtigt at bestille via nettet. God information.
Jeg lavede en selvhenter og fik mig en god snak med et kompetent, hjælpsomt og venligt personale.
Gbase Store er stedet du skal handle hvis du vil have yderst kompetent service. Ikke kun i form af utrolig hurtig levering, men også hjælp og vejledning til at vælge det udstyr, der vil være det helt rigtige til dig.
Gbase Store bliver drevet af en engageret discgolf spiller, der har spillet i toppen af dansk disc golf, så han ved hvad han taler om, og butikken indeholder kun udstyr han selv kan stå helt inde for!
Hjemmesiden er meget overskuelig, men hvis man er i tvivl om hvad man har brug for, så er der en chat-funktion, hvor man kan få direkte hjælp med det samme.
Kort sagt. Lige gyldigt om du spiller disc golf fordi du bare synes det er sjovt og du hygger dig med det, eller hvis du vil op og være en af de bedste, så er Gbase Store stedet at handle!
Altid god vejledning og hjælpsomme medarbejdere på chatten
Hurtig levering og rimelige priser
Klart mit foretrukne sted at handle discs
Hjemmesiden er god, chatten er genial, vejledningen vrker kompetent og hensynsfuld.
Ikke nok med det - Jeg bestilte 5 frispee discs 80 sekunder før lukketid (15:58) - og alligevel kommer de frem under et døgn efter jeg bestilte dem. Det kan vi li'! :)
Alt i alt: Varm anbefaling - hele vejen rundt!
/Frederik
Jesper, som står bag denne butik og værd at handle med, ingen tvivl om det. Ønsker du at hente disce kl. 20.00 om aftenen? Så er han til rådighed, ring til ham, mail og meget andet og han svare stort set med det samme. Leveringen er i top og servicen er 110%.
En butik, som de alle burde være!
Jeg har efterhånden bestilt mange disc herfra, og levring er altid iorden. Jeg får svar på mine spørgsmål inden for ganske kort tid, hver gang! Handler altid her fremover.
Ud over lækkert plastic, modtager jeg god og kompetent rådgivning omkring valg af discs og mit plastic kommer med posten hurtigst muligt hver gang. Desuden er sitet nemt at finde rundt i, og der kan betales direkte med Dankort - sådan!
Jeg betilte vare og sendte en e-mail med et sprøgsmål kl 22:30, og e-mailen blev besvaret inden for et kvarter. Varene blev afsendt dagen efter, og jeg havde dem den efterfølgende dag.