We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Grafiskindtryk anmeldelser

Grafiskindtryk Logo
Kunderne om Grafiskindtryk : »Altid super service« »Flot tryk« »God oplevelse« 3
Godt
7.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Grafiskindtryk

Altid super service

Grafisk Indtryk i Silkeborg har altid ydet super service i alle de opgaver jeg har fået lavet, også når deadline har været lidt presset.

De har samtidig vist sig både interesseret og udfordret af de skæve ideer jeg ind i mellem får..

Jeg kan kun anbefale dem til både større og mindre opgaver, og vil foretrække at bruge dem til mine fremtidige grafiske opgaver.

/Søren Berg Glasius (GR8Conf)

Flot tryk

Hej, jeg har købt nogle flyers med farvetryk. De er blevet rigtig flotte (godt jeg ikke printede dem selv!). Udover kvaliteten kan jeg også anbefale servicen - har ringet ind med spørgsmål omkring trykfil. Meget flink support :)

God oplevelse

Bestilte 500 hæfter til vores lokale forening. Kvaliteten er helt klart godkendt, og forløbet var helt efter bogen.

Michael Larsen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Grafiskindtryk

Hej Flemming.

Vi er glade for at du har været tilfreds med din bestilling, og vi håber du vil benytte os en anden gang.

Grafisk Indtryk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk