[REPLY]
Skulle nok have læst bedømmelsen herinde inden vi ønskede os en Green Pan.
Vi behandlede den rigtig pænt, aldrig stærk varme, aldrig varme uden noget i panden og aldrig opvaske maskine og metalredskaber.
Så begyndte den at brænde maden på og ikke kunne gøres ren. Imerco sagde at det var pga for høj temperatur???
Skod produkt!
Min bedstemor fik sådan en i gave. Den gik i stykker efter 7 dage. Forpulet lort. Køb aldrig deres lortepander.
Kundeservice er helt i bund! Firmaet vil simpelthen ikke erkende at der måske er en chance for der kan være fejl på nogle af deres pander!!!
Uhøflig medarbejdere, og dårligt produkt!!!
Dette produkt findes ikke i kop og kandes sortiment da der ikke har været andet end dårlige anmeldelser og omtale om produktet. Det ville være pinligt for green pan at fortsætte deres salg af en sådan fusk pande. Køb ikke dette produkt, men brug dine penge på noget bedre!!!!
Camilla Vilhelmsen fandt anmeldelsen nyttig
Købte en GreenPan i Imerco Fr.værk, efter blot 3 måneder brændte panden ALT mad på, og den slip effekt panden skulle have var forsvundet. Imerco sendte panden ind til GreenPan, og efter 2 uger fik et opkald fra Imerco at panden var kommet retur.
Oppe i Imerco fik vi at vide at firmaet havde sagt at panden var ødelagt da i ikke havde gjort den ordentlig ren??? Problemet med panden VAR at den IKKE kunne gøres ren. Det var umuligt at få den ren.
Vi ringede til Christian, hos Greenpan, men han vart blot utrolig uhøftlig, og ikke til nogen som helst hjælp. vores råd til andre, KØB ALDRIG GREEN PAN... Det er det værste lort, selv Ikea's pander er bedre!!!!!!!!Ikke nok med de har et virkelig dårligt produkt, så er deres såkaldte SERVICE så ringe....!!! 800 kr er spildt, lad være med at gør samme fejl alle i andre!