[REPLY]
Troede egentlig først det var lidt suspekt, men tjekkede firmaet ud på nettet og alt så ud til at være ok. Men stadig sendte jeg mit guld afsted med en vis skepsis og nervøsitet, for hvad nu hvis det var noget fup og jeg ikke så mit guld igen eller fik penge?
Det viste sig så ret hurtigt, at jeg ikke skulle være nervøs, for ud over en meget hurtig bekræftelse fra GuldAdam om de havde modtaget mit guld, så stod pengene meget resolut på min konto. Jeg er ikke den store nethandler, men vil sige her er et firma som holder hvad de lover og lidt mere til, jeg vil til enhver tid igen benytte mig af dem og kan kun anbefale firmaet til alle jer andre.
det gik så hurtigt, og regnede slet ikke med at få så meget, helt fænomenalt
Jeg besøgte Guld Adam på Vesterbrogade i København.En meget venlig oplysende/afventende medarbejder.
Det var med visse betænkeligheder jeg valgte at sende mit guld afsted. Ind imellem er det jo rare at stå face to face i den slags handel, men mine betænkeligheder var HELT ubegrundet. Jeg kunne ikke have ønsket mig mere i denne handel. Det var nemt og enkelt. Pengene til gik min konto i løbet af få dage,
Jeg kan kun anbefale GuldAdam. Synes det er smart, at man lige kan logge ind, og følge sit guld. Pengene går også rigtig hurtigt ind på kontoen. Så du skal ikke tøve, for det ikke snyd og bedrag. Du kan trygt sende dit guld, til GuldAdam.
Gik ind fra gaden med mine smykker og kom ud med en kvittering i hånden - 2 dage efter var pengene på min konto.
Jeg var ikke sikker på hvilken karat mine smykker var, så det var en tillidssag at lade dem vurdere - min tillid blev ikke brudt og jeg kan kun anbefale GuldAdam til andre.
Jeg har ikke en finger at sætte på min oplevelse med GuldAdam i forbindelse med salg af noget guld. Der gik få dage, så havde jeg kuverten til guldet - med udførlig beskrivelse hvordan den skulle håndteres! Fra jeg sendte kuverten retur, gik der under en uge, til pengene var på konto - og hele tiden fik jeg sms´er, så jeg løbende kunne følge processen med vurdering mm. Dem bruger jeg igen en anden gang!
Har fundet alt mit gamle guld frem, og fået en returkuvert fra Adams, det var meget let at udfylder det fremsendte materiale, og jeg afleverede det på posthuset, en fredag og tro mig allerede om tirsdagen var pengene indsat på min konto, nogle dage senere modtog jeg så afregningen på pair, og det var meget udførligt dokomunteret i form af foto og pris. Super
Min og familiens skeptis blev gjort til skamme.
Vi har fået en god og hurtig behandling og pengene er faldet prompte. Det er dejligt at der er kommet lidt godt ud af arvestykkerne, som har ligget i skufferne over 15 år, hvor de ikke har gjort gavn.
Hejsa... Nu skal du høre,, jeg havede noget gammel guld, og tænkte det smider jeg væk.. men så hørte jeg om Guld Adam og tænkte det må jeg prøve. Det var nemt, jeg ringede til dem og så sendet de en kuvert, der gik kun en lille uge så havede jeg penge på min konto, det kan jeg anbefalde.. prøv det er nemt, og søde mennesker at snakke med....
Mvh Synnøve
Hurtigt vurdering af de fremsendte ting og pengene på konto 2 dage efter. Nemt at følge med på deres hjemmeside osv. Kan kun anbefales.
Jeg anbefaler guldadam, der får man en god behandling
Gammelt gukld,
gå til Guld Adam
Byens bedste betjening.
Jeg har kun roser til overs for firmaet. Alt er gået glat - både med indsendelse af guld og modtagelse af penge. Det er et firma man kan stole på.
det gik vildt hurtigt. Hvis jeg havde mere guld, ville jeg nok prøve igen:-)
En god oplevelse.
Det er jo ikke hver dag man sælger ud af sit guld.
Når man så endelig beslutter sig for at gøre det, er det utrolig dejligt at få følelsen af, at det der loves, det holdes.
Selv min gamle guldkrone var mange penge værd ;-)
det hele gik så perfekt, alt hvad der var skrevet angående tidsfrister ved behandling og betaling blev overholdt,og det jeg bad om og få tilbage,kom i løbet af få dage .
venlig hilsen
sonja nielsen
Jeg var meget overrasket over den nemme proces.
Der er virkelig noget at hente hvis man har lidt metal liggende i formerne.
hurtigt og nemt - hurtigere kan det dårligt gøres
Ingen anmærkninger, fungerede uden problemer.
jeg må sige at det var en super behandling jeg fik hos guldadam jeg var skeptisk ved tanken om at sende guld via post, men jeg må sige at det kan man rolig gøre, og jeg fik et beløb som lå over min forventning og der gik kun 5 dage før pengene var på¨min konto så der handler jeg gerne igen og jeg kan varmt anbefale det. super service.sofie
Vi anede ikke hved vi kunne få for vores guld, men beløbet var helt ok. Og forretningsgangen var meget imponerende.
Tak.
Vi synes, vi har fået en professionel, serviceminded og troværdig ekspedition, tog sig også god tid til at forklare og gentog undersøgelserne af de forskellige smykker, hvor der var tvivl.
Sikker forsendelse, hurtig ekspedition, pengene var på kontoen efter 2 dage. Flot Guld Adam
Med en del skepsis sendte jeg mine guldsmykker til vurdering/salg hos GuldAdam. Min skepsis forsvandt hurtigt, da min forsikrede guldforsendelse via posthuset gik meget nemt. Via sms fra GuldAdam og via GuldAdams hjemmeside kunne jeg hele tiden følge mit guld - fra vurderingen med billeder og pris på hjemmesiden og til modtagelsen af beløbet for det solgte guld. I løbet af meget få dage var beløbet indsat på min opgivne bankkonto. Jeg kan varmt anbefale andre at sælge deres guld til GuldAdam.
I butikken på Vesterbrogade blev jeg venligt modtaget og fik tilbudt at sidde ned. Den unge kvindelige ekspedient forklarede om sin kontrol af de 4 emner, jeg medbragte. Noget var 14 karat, resten 18. På noget tandguld var der rester af cement, hvilket gav et fratræk på 10%. Så blev alt vejet, noteret ned med angivelse af karat og pris, og til slut fik jeg udleveret en slags faktura som dokumentation. Det blev oplyst, at beløbet ville blive overført til min konto i løbet af en uges tid, men det skete allerede efter få dage.
Alt i alt en professionel og tillidsvækkende ekspedition.
Jeg har aldrig fået så hurtig betjening. Jeg sendte pakken tirsdag og havde allerede pengende fredag... Vil helt klart bruge GuldAdam igen..
det var meget nemt og hurtigt så jeg vil bruge dem igen hvis det var
Dejlig nemt - hurtig bekræftelse - samt hurtig afregning.
jeg må indrømme jeg var lidt utryg ved at sende mit guld med posten. der forsvinder jo jævnligt pakker, og man er vist ikke i tvivl om, hvad disse forsendelser indeholder. dagen efter kunne jeg se, at det var sikkert fremme og allerede vurderet. vægt og pris var nøjagtig det jeg havde forventet, og næste dag var pengene overført.
det kan man da kun kalde imponerende hurtig og god service.
Mødtes med Guldadams folk i Aalborg mandag eftermiddag og fik vurderet it skrammel og guld.Jeg fik en god behandling og pris, så solgte mit guld. Modtog sms tirsdag om overførslen var afsluttet og pengene var på kontoen idag,onsdag.
Nemt, hurtigt og effektivt.
Hurtigt behandling, god udbetaling, høj pris :)
Jeg har oplevet en hurtig og venlig og troværdig ekspedition.
Hele processen er dokumenteret med ordrenummer og billeder. Forsendelsesproceduren ved Post-Danmark svarer dog ikke til den procedure der er beskrevet i materialet fra GuldAdam. En del af skylden ligger nok ved Post Danmark. Et opkald til GuldAdam afklarer dog situationen og alt er i sin skønneste orden.
Vidste ikke om der var guld i smykkerne , men blev glædelig overrasket over beløbet for dem.
5 stjerner til guldAdam. Det gik hurtigt, nemt og uden forsendelsesomkostninger. Pengene var inde på kontoen i løbet af få dage. Kan varmt anbefales til andre der har smykker liggende som ikke bliver brugt.