[REPLY]
Bestilte og modtog hurtigt varene, i diskret indpakning, helt uden problemer.
En fornøjelse, men Deres hjemmeside kunne dog godt trænge til en grafisk overhaling :)
Min største frygt vedrørende køb af kondomer var at man får en pinlig pakke eller at konen opdager det, når hun kigger min betalingsoversigt igennem.
Jeg ringede ind for at høre, hvor diskret virksomheden var, og der blev lovet fuld diskretion. Pakken kom allerede dagen efter, så det kunne ikke være bedre.
Fed internetbiks, som dog kan trænge til et designmæssigt make-over. Får min klare anbefaling.
5 store stjerner.
Mickey Gee fandt anmeldelsen nyttig
Kære Christian,
Tak for de rosende ord, og ja - vi ser os fuldstændig enige vedr. vores design.
Det er også noget, som der arbejdes på. For at give vores kunder en mere udsøgt fornøjelse. Det er dog ikke det visuelle vi vægter højest, men der imod kvalitets produkter, og god kundebetjening.
Tak fordi du handlede hos os.
Overskriften siger det hele.
Nok ikke sidste gang jeg handler her.!
God handel gjort, rart at man ikke mere skal stå i køen i supermarkedet og føle sig flov over at man spørger om kondomer. Det her er helt klart en side jeg vender tilbage og gør mine handler ved :)
Jeg havde min kusine på besøg, som er nogle år yngre end mig. Hun synes at det er pinligt, at have fyre på besøg hjemme ved hende selv, og ja man tager jo heller ikke bare ud til en fyr. Så jeg har været lidt storesøster for hende. En dag, så havde hun glemt kondomerne... og jeg selv bruger jo ikke den slags længere. Så vi bestilte på Gummiland om fredagen, og havde dem allerede lørdag hvor hun fik besøg!
Sofie fandt anmeldelsen nyttig