[REPLY]
syntes det var nemt og hurtig levering i høj kvalitet.
tak
Nem hjemmeside der gør det let at bestille - dog lidt ærgeligt man ikke kan vedhæfte billede men skal sende det ved siden af på mail. Men er super tilfreds med nøgleringen og der var rigtig hurtig levering!!
Er enig i nedenstående. Rigtig flot nøglering og hurtig levering! men ja ærgerligt at ska sende billede seperat.
Bestilte en nøglering med billede på, og den var overraskende flot. Pakken blev afsendt med det samme. Det eneste minus er måske at man skal sende en seperat mail med billede man ønsker indgraveret i nøgleringen.
En super god service :) Jeg har bestilt en hjerte nøglering til min mand i julegave.. Jeg er så glad for den, den er så flot.. Bestilte mandag og den kom allerede onsdag, Rigtig god service.. Kan klart anbefalde hanhunbarn.dk :-)
Nøgleringen lå i postkassen dagen efter bestilling. Den var super flot lavet, så jeg bestiller lidt flere til gave. Kan helt sikkert anbefale at handle hos hanhunbarn.dk
Super hurtig levering og rigtig flot produkt, levede op til forventningerne !
Super kundeservice.
Jeg bestilte en nøglering som kom dagen efter, graveringen var perfekt. Kan klart anbefales til alle :)