[REPLY]
Utrolig ringe service, jeg skal være den første til at beklage at jeg kom 5 min forsent til min tid, men jeg tænkt det går nok efter som hende der skal klippe mig ikke er færdig med sin forige kunde. Efter jeg har stået og ventet i et par minutter kommer frisøren hen til mig og siger, at hun ikke kan nå at klippe mig, da jeg er kommet forsent. Jeg siger til hende at hun bare kan springe hårvasken over men det fik jeg bare at vide at det kunne ikke lade sig gøre, hun havde bare ikke tid.
Føj for en ringe service!!
da jeg var til frisøren hos Havrilo, fik jeg en behandling jeg aldrig havde ventet. jeg har altid gået til frisøren for at få klippet hår, that's it, men den dag jeg var inde hos Havrilo, der fik jeg en bahndling, som jeg aldrig før havde oplevet. Min kæreste fik nogle blade stukket i hånden, så han kunne læse dem, mens jeg fik massage i stolen mens jeg fik vasket hår i produkter, der var lige noget for min type hår.
da jeg endelig skulle klippes tænkte jeg at den dejlige behandling nok snart stoppede, men næ nej, jeg fik olier i mit hår, fik en god vejliedning til, hvilke produkter jeg burde bruge til lige præcis mit hår, og ud over det, fik jeg tilsendt en liste over produkter, der var blevet brugt på mit hår den dag.
det var en behandling, jeg ikke lige havde ventet, og ja, måske var prisen halvdyr, men jeg brugte gerne mine penge derinde igen.