[REPLY]
Bestilte regntøj og termotøj til min søn 7/5 kl 22. Idag 9/5 er pakken lige leveret kl 12! Superhurtig levering. Tøjet lever mere end op til forventningerne -og det var billigere end at købe de 2 sæt i Føtex!
Og så i juletiden.
Fandt LEGO Star Wars - Millinium falcon til den billigste pris på Heaven4kids.
Bestilte den ved 11:00 tiden online. Pakken blev så leveret dagen efter ved 10:00 tiden i perfekt stand.
Det vil sige en leveringstid på under 24timer, og så i December.
Intet mindre end 5 stjerner kan gøre det.
Normalt skriver jeg aldrig i bedømmelser af denne art, men fakturerings og leveringstid overraskede så meget at jeg denne gang gør en undtagelse. :)
Igen har jeg handlet hos Heaven4kids.dk og igen en rigtig fin oplevelse. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Levering af varerne skete igen meget hurtigt og betjeningen helt i orden.
Tak for endnu en fin oplevelse :)
Godt overblik på siden. Alt hvad hjertet kan begære, så det er virkelig himlen for børn.
Jeg har købt legetøj på nettet, som jeg ville give væk i fødselsdagsgave. Jeg forventede selvfølgelig at teksten på emballagen og brugsanvisningen var på dansk.
Men til min overraskelse var al tekst på engelsk, også på emballagen. Dette burde oplyses, når man ser varen på hjemmesiden..
Leveringen var meget hurtig.
Jeg skulle købe et bestemt børnespil og søgte på google og fik flere muligheder op. Heaven4Kids.dk var det eneste sted, hvor de både havde spillet på lager og havde kort leveringstid. Derudover var spillet billigere, end hos konkurrenterne, og fragten var gratis!
Bestillingen var let, og spillet kom som lovet i løbet af ganske få dage.
Da jeg så at Heaven4kids havde fragtfri levering, sprang jeg til med det samme. Det er jo endnu nemmere end at gå i butikker efter det man står og mangler. Det er bestemt ikke sidst gang jeg handler her.
Da vi faldt over et tilbud på denne side (halv pris i forhold til legetøjs butikkerne) og da der oven i købet var gratis levering, var vores første indskydelse at det var for godt til at være sandt.
Nogle dage efter besluttede vi at "gamble" og bestille alligevel, vel vidende at vi måske lige var blevet snøret.
kort efter bestilling fik vi kvoteringen pr. mail. dagen efter fik vi en mail med det var sendt... og dagen efter igen havde vi vores varer
Super priser, Super leveringstid og SUPER tilfreds kunde her.
Jeg fandt hurtigt det jeg søgte på hjemmesiden og to dage senere kom det med posten.
pakken blev leveret som lovet men der kom ingen mail på modtaget ordre
Heaven4kids.dk er et godt og billigt sted at handle på nettet. De holder hvad de lover og har en rigtig dygtig kundeservice
Bestilte en søndag eftermiddag, tirsdag kom varerne! Sådan, lynhurtigt. Derudover synes jeg hjemmesiden er let overskuelig med fine angivelser af størrelser og farver. Let, enkelt og ligetil. Jeg vil helt sikkert bruge Heaven4kids igen.
Rigtig god side, gode priser, fri fragt, og hurtig levering.
Vil helt klart anbefale dem.
Hurtig levering og lækre varer;o)
De var billigste sted på nettet med en bestemt pakke Lego jeg ville have og så var der endda fri fragt! Levering skete fra hverdag til hverdag, kunne dog godt tænke mig at de orienterede om når pakken var afsendt og hvad dens tracking-kode var.
Det er når der opstår problemer, at man for alvor ved, om man kan stole på en forretning. Min pakke blev væk med posten undervejs, men det krævede blot en opringning til Heaven4kids, så sendte de en ny pakke og ordnede resten med posten uden at jeg skulle gøre mere. Tak for det.
Meget hurtig levering. Pæn vare, og god pris. Her handler jeg gerne igen.
Da jeg bestilte var der fri porto, havde der ikke været havde jeg ikke købt min vare over nettet, da porto nu til dags er blevet meget dyrt. Så hvis Heaven4kids fortsætter med fri porto, vil jeg helt sikkert handle der igen, da deres priser er konkurrencedygtige med butikkerne samtidig med at de afsender en varer samme dag man bestiller.
Jan fandt anmeldelsen nyttig
Fik varen leveret meget hurtigt efter bestilling.
Men under bestillingen var det muligt at skrive en besked til fragtfirmaet, hvilket jeg gjorde. Jeg skrev at varen måtte lægges i carport, men alligevel tog fragtfirmaet det med igen og ville komme næste dag, hvor man havde mulighed for at udfylde en formular og hænge på synligt sted, og så kunne de lægge den i carport.
Nemt at bestille fra hjemmesiden og varene kom meget hurtigt. Levede op til mine forventninger og har ingen forbehold for at bruge siden igen.
Bestilte varerne onsdag aften og fik leverancen fredag.
Jeg købte en dukke til min søster online og selvom der sted det Ca. ville tage 2 uger fik jeg den nogle få dage efter, hvilket jeg ser som en rigtig god service.
jeg har tidligere erfaring med at købe ting online og hvordan de behandler deres sender, kontra tiden det ville tage at få den ønskede vare og Heaven4kids gør begge dele utrolig godt.
det bliver nok ikke sidste gang jeg køber noget herinde eftersom de også har nogle dejlige billige vare.
God rabat på varen.
Hurtig levering.
Heaven4kids.dk kan anbefales til alle!
Kan kun anbefales herfra... Vi bestilte en Kombivogn fra abc Design.. et par timer efter bestilling og betaling fik vi email om den var afsendt og dagen efter kom vognen og alt er som det skal være.. :) super skøn oplevelse.
Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden og varene kom hurtigt.
Bestilte i mandag formiddag og fik det tirsdag eftermiddag; produktet helt som forventet. Rigtig fine ting, rigtig gode tilbud, herunder ikke mindst de lange perioder med fri fragt. Fin overskuelig hjemmeside.
Super; det er ikke sidste gang jeg handler der.
Vi bestilte pakken en torsdag og fik den leveret allerede om fredagen med postdanmark.
Vil klart anbefale Heaven4kids.dk
jeg havde en oplevelse af en nem, hurtig og billig handel..havde varerne dagen efter de var bestilt..
Rigtig god hjemmeside med mange dejlige disney ting!
Det eneste som ikke helt lever op til forventningerne er en sportstaske - der ku godt stå ml på siden, den er mindre end ventet... og så en natdragt bestilt i str 80 som er meget stor. der burde stå på siden at en er stor i str for her synes mere den svare til 86...
Ellers er alt vi modtog rigtig fint.
Har bestilt en del forskelligt og også været igennem bytteservice og det fungerer super.
Venlig kundeservice på mail og i øjeblikket fri fragt, hvilket jo er et stort plus i disse dyre post dk tider.
Det bedste sted at shoppe børnetøj. Kæmpe udvalg og altid leveret næste dag.
Min vare blev væk i posten og fik først svar 7 dage efter bestillingen, efter jeg havde henvendt mig to gange.