We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Helenaketo anmeldelser

Helenaketo Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Helenaketo før du handler og giv selv din bedømmelse af Helenaketo 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Helenaketo

HELENA KETO DESIGN - Hold jer væk

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Helena Keto Design som skulle sy min brudekjole. Allerede meget kort tid efter indgåelse af aftalen (betaling af depositum) blev proceseen meget stressende, ubehagelig, og pludselig med en masse forbehold og begrænsninger ellers ville kjolen blive dyrere. Hun var dårlig til at kommunikere syprocessen og det gjorde det endnu vanskeligere. Efter kun andet besøg og efter en dårlig oplevelse med et upænt prøvelærredskorset som hun skulle lave til min kjole, som var helt forkert i forhold til hvad vi havde snakket om og efter en sur og irritabel fremtoning hvor hun et par gange påpegede jeg bare kunne finde anden skrædder, valgte jeg at trække mig ud af vores samarbede før syprocessen var gået igang. Det har været en helvede at få mit depositum tilbagebetalt og den proces har været både til fordel for hendes foretning og yderst ubehagelig for mig.

Hold jer langt væk fra denne butik. Hun er muligvis dygtig, aner det ikke så langt kom jeg slet ikke..men der er mange langt nemmere og mere sympatiske kjoledesignere i kbh. som kan levere brudekjoler til halvdelen af hendes pris og i et meget mere positiv ånd.

Hilsner
Birgitte

Er Helenaketo din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk