We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Herefordbeefstouw anmeldelser

Herefordbeefstouw Logo
Kunderne om Herefordbeefstouw : »Super Gode Kvalitetsbøffer« »Hereford Beefstouw Tivoli« 3
Godt
7.1 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Fint nok

Ingen tvivl om at det er nogen gode bøffer de serverer, jeg synes bare alt for ofte ikke de er HELT gode nok til prisen og det image de ønsker at opretholde.

Udvalgt anmeldelse om Herefordbeefstouw

Super Gode Kvalitetsbøffer

Skal man gå i byen og spise en rigtig lækker bøf af høj kvalitet er Hereford bare nr. 1. Bare deres tilberedningsmåde, med den flammegrillede saftige bøf af Hereford Kvæg er ikke noget man bare kan lave selv.

Går man på en alm. restaurant af høj kvalitet (ikke Jensens "bøf"-snask) og bestiller en "engelsk bøf" ville det være en bedre ide at gå ned til sin slagter og købe noget superlækkert kød og lave det hjemme til 1/3 af prisen.

Men Herefordsmagen kan man ikke bare lave på en stegepande, ligesom de før omtalte engelske bøffer.

Det eneste der trækker lidt ned på Hereford er deres lidt kedelige tilbehør, men når man ikke kan give 4½ så må jeg runde op til 5.

Har spist der over 20 gange og er kvaliteten ikke som forventet, fx. gennemstegt hvis man har bestilt rosa, bytter de med et smil og giver en kop gratis kaffe eller et glas vin som kompensation for den extra ventetid (en nu kun sket en enkelt gang)

Dette skriver jeg til Allan herunder, som ikke bare skulle have spist en bøf der ikke var som han bestilt, men gjort opmærksom på problemet, i stedet for at surmule og give 2 stjerner.

Hereford Beefstouw Tivoli

Fredag aften, alene i København. Fik en parkeringsplads lige ved døren - ok. Huset stort set fuldt, men fik næsten omgående et lille bord til en person - også ok. Bad om 300 gram Oksefilet, Medium. Fik ordren efter ca. 12 minutter - men den var rigtig rød, kun lige sværtet på ydersiden. Medium skulle gerne være så kun det midterste af kødet er rosa, med et lag af stegt kød udenom. Gad ikke brokke mig, så jeg spiste, betalte og gik. Næste gang vælger jeg nok et andet sted, desværre.

Lever slet ikke op til deres vanlige standard, som snarere er 4 stjerner.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk