[REPLY]
Jeg hvde prolbemer med et firma der ikke ville betale 8000kr tilbage til mig, men efter 1 rykker fra Hornskovvindberg betalte de. En lykkelig slutning og vil fremover anbefale dem meget f´varmt for alle!
Jeg fik hjælp fra HornskovVindberg med en, der i den grad havde snydt mig. Det var lige så godt som hvis jeg havde haft en advokat, og jeg fik faktisk alle mine penge tilbage :P Super super hjælp. Kan meget anbefales.
Hej Chris,
Mange tak for dine positive ord. Det er altid dejligt at høre når en klient er tilfreds - specielt efter en så vellykket sag som din.
Tak for den positive anbefaling.
Med Venlig Hilsen
HornskovVindberg
Vi har nu brugt HornskovVindberg et par uger og der har ikke været nogen problemer. De har været venlige og hurtige til at svare på vores henvendelser. Udover en forrygende kundeservice er det en fantastisk ydelse de har givet os hos Unitbyte. Vi har ikke nødvendigvis det krævende beløb, som mange inkasso firmaer kræver (eller vi ønsker i hvert fald ikke at betale det) og derfor var der ingen tvivl om vores valg.
De har levet op til alle vores forventninger og endnu mere til. Det kan varmt anbefales!
Jeg kan kun anbefale HornskovVindberg! De har simpelthen hjulpet mig igennem en kompliceret sag, guidet mig hele vejen - og jeg føler jeg har haft en i hånden hele vejen.
Jeg kan kun takke så mange gange, bla. for hurtig respons, god vejledning, en dejlig forståelse og venlighed - det gav en sådan ro at jeg kunne koncentrere mig om arbejdet, i stedet for den grimme sag.
Masser af hjælp og vejledning er at hente hos HornskovVindberg. De får 100% her fra mig.
Jeg fik firmaet anbefalet fra en ven, der havde benyttet det til nogle sager over det seneste stykke tid. Jeg havde to sager, hvoraf den ene skyldner var sådan en der prøvede på at snyde mig hele tiden, og som jeg havde været efter mange gfange, uden jeg kunne få penge ud af ham. Den anden sag var såda nen lille simpel en, som der ikke var de helt store problemer med.
Jeg kunne oprette dem begge to inde på deres hjemmesdie, og så kunne jeg hele tiden se hvordan det gik med sagerne. Jeg har været så heldig at få pengene fra den ene af sagerne endnu, og den anden er på vej i retten snart. Jeg har kun fået godt behandling hele tiden og de har været meget søde og hjælpsomme og flittige og dygtige.
Dem kan jeg meget varmt anbefale.
Jeg havde en sag der var blevet opgivet af et andet inkassobureau fordi skyldner havde sagt, at jeg ikke havde leveret det aftalte. Jeg gik til HV med sagen, og den blev anlagt som en småsag. Jeg overværede retssagen er var og er dybt imponeret. Jeg endte med at få alle mine penge og alle mine omkostninger dækker. Alle fremtidige sager ryger direkte hertil!
Tog chancen og forsøgte med et gratis inkassobureau til udestående fakturaer, det skulle vi så ikke have gjort.
En lidet beundringsværdig professionalisme præger firmaets inkassoafdeling. Stærkt begrænset kommunikation, ingen reaktion på henvendelser, intet telefonnummer at ringe til,
Har stillet 2 ultimatums for at få svar på henvendeler, det andet ultimatum udløb så.
Spar tiden og gå et andet sted hen.
Jeg kan kun sige positivt om dette firma, og er rigtigt glad for at jeg blev anbefalet dem af en bruger på hestegalleri.dk
De kører i øjeblikket min sag ved retten, og jeg har fået alt den hjælp der kan tænkes og hurtige svar ved spørgsmål.
De har været gode til at forklare hvad der var fornuftigt at gøre i de forskellige situationer og lade mig selv tage beslutningerne, men støttet op om mine valg.
Glæder mig til at vi skal i retten, da jeg selv føler jeg har de bedste af de bedste på min sag, og kan kun anbefale dem.
De fører en af mine sager lige nu (og jeg er meget tilfreds både med service og prisen). Jeg faldt over artiklen om en anden sag de vandt via eb.dk, og den har jeg lagt op på "medieomtale".