We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Huksfluks anmeldelser

Huksfluks Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Huksfluks før du handler og giv selv din bedømmelse af Huksfluks 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Huksfluks

Triste tjenere og trist Brunch

Jeg har for nylig spist brunch med en veninde der, og det var simpelthen den mest tamme brunch jeg nogensinde har fået..

I stedet for lækker laks, fik vi helleflynder, som ikke hører morgenmad til. Og der var hverken Bacon eller æg til, som ellers er selvskrevet, hvis man skal have en brunch. "Salaten" var en blanding af forskellige salatblade (kedeligt) og var ikke lagt i en seperat skål. Og den smootie man fik smagte syntetisk, ikke af lækre friske frugter. Jeg bedte om at få vand til, da jeg ikke drikker Champagne, men vores tjener glemte det selvom vi nærmest var de eneste tilstede. En meget tam og kedelig brunch, som jeg på ingen måde kan anbefale. Jeg gik fra derfra langt fra mæt.

Derudover bliver hele dette kedelige/triste måltid serveret af ligeså kedelige og triste tjenere. Uden smil på læben. Det var ikk fordi vi fik dårlig service, vi fik bare ingen service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk