Execution time: 516ms

Forbrugerklager

Myndigheder

• LPK
2. september 2010

Nyt varmelegeme til ovnen - nemt og billigt

Købte nyt varmelegeme på hvidevaredele.dk til min SMEG ovn.
Det var en bestillingsvare så det tog lidt over en uge inden reservedelen kom....
Varmelegemet kunne monteres på 10 minutter og fungerer perfekt.

Udvalgt anmeldelse om www.hvidevaredele.dk

8. august 2010

Det kan ikke gøres bedre - Hvidevare.dk kan kun anbefales

Termostaten på mit 15 år gamle Gram-køleskab gik sig en tur. Egentligt var der jo kun et at gøre, nemlig at købe et nyt, men jeg blev noget overrasket over at skulle miste 1/3 af pladsen i et nyt køleskab på grund af, at nye køleskabe er fyldt op med isolering, ligesom de også er blevet smallere. Jeg kunne selvfølgeligt vælge at bygge mit 15 år gamle køkken om, eller jeg kunne vælge at købe 2 køleskabe. Men hvad er det så lige, at der er sparet dels på min pengepung og dels på CO2-regnskabet?

Løsningen blev en lettere renovering af køleskabet med en ny termostat, som var uhyre nem at sætte i, og nu virker køleskabet, som det skal, og jeg har beholdt den plads, som jeg har brug for.

Da jeg nu var i gang med at bestille, bestilte jeg også et glas til lyset i min emhætte. Det var det sidste, der var på lager, så jeg følte, at jeg hellere måtte være lidt hurtig.

I farten fik jeg trykket på "send" lidt for hurtigt, fandt jeg ud af, for jeg havde jo også købt en billig Nilfisk Buddy15-støvsuger. Til advarsel for andre er den kun billig, fordi der stort set ikke er noget tilbehør til den. Der fulgte kun et mundstykke til at støvsuge gulve med, og da jeg også skulle bruge den til tæpper, måtte jeg jo investere i et mundstykke til dette formål også. Heldigvis var Hvidevaredele.dk leveringsdygtige, men jeg havde jo sendt min ordre, da jeg kom i tanke om det manglende mundstykke.

Jeg skyndte mig at sende en mail om, at de godt lige måtte lægge et mundstykke til den ordre, jeg netop havde sendt.

Næste dag (søndag) fik jeg en mail om, at min 1. ordre var annulleret, men at man havde oprettet en ny, som jeg bare skulle bekræfte, at jeg var enig i. Det kunne jo bare ikke være nemmere.

Om tirsdagen blev varen leveret, og alt var som det skulle være. Det kan faktisk ikke gøres hurtigere, medmindre der er tale om en "selvhenter".

Jeg kan kun anbefale Hvidevarer.dk til andre. Det kan godt være, at de ikke yder service til isætning af de dele, der købes (det gør de jo heller ikke i hvidevareforretningerne), men til gengæld yder de en glimrende service ved bestilling og levering. Hvad gjorde man egentligt inden Internettet blev opfundet?

5 stjerner er fuldt ud berettiget, og jeg vender gerne tilbage, hvis det skulle blive nødvendigt.

• NKH
2. september 2010

ok

Har købt en ovnlågepakning, Hvidevaredele var den online-butik, jeg kunne finde, der var billigst.

Varmelegme til Bosch vaskemaskine

Varmelegme til Bosch vaskemaskine, kom 2 dage efter bestilling.
Specification passede mht til modelnummer.
perfekt for mig.

• Peter

Fejllevering, men blev rettet

God service og svarerede på spørgsmål. Kom dog til at sende kun halvdelen af bestillingen, men fik rettet op på det. Godt gået.

• MH
1. september 2010

ikke lynhurtig levering og mail blev ignoreret men okay - ellers god pris og ganske udmærket

Det bedste er selvfølgeligt at få levering med post-DK dagen efter man har bestilt. Jeg bestilte om aftenen, så i det optimale tilfælde blev varen afsendt dagen efter og så kommer varen 1 dag senere. I det her tilfælde gik der vist 1 dag ekstra. Som forsvar ydede de lidt support på den del jeg købte, før jeg bestilte varen - og det var hurtigt på mail. Og min ordre er kun på 200 kr, så de kan selvfølgeligt ikke bruge meget tid på den slags. Jeg har så en lille smule utilfredshed med at firmaet har ignoreret min sidste mail om at få oplyst en leverandør/support mhp. at jeg kan stille spørgsmål til om mit produkt fungerer ordentligt. Den mail er ignoreret og blev det og jeg har så ikke gidet at rykke - måske vil de holde deres importør/producent hemmelig eller også gider de bare ikke gøre mere for så lille en ordre. Alt i alt kan jeg ikke give top-karakterer. Men ellers tror jeg at de generelt er ok at handle med og jeg håber at min vare fungerer som lovet, selvom jeg ikke kan checke det når jeg ikke har fået kontakt-oplysninger på producenten.

• TMo
31. august 2010

Levering til tiden

Varen var som forventet, prisen var helt rigtig og kontakten til udbyder var tilfredsstillende.

40 timer siden

Hej TMo

Takker for din anm. af vort foretagende.. - Vi er dog glade for at vi ikke har lavet een eller anden form for fejl under ekspeditionen af din ordre.. - idet det såvidt vides ikke er muligt at give minus-point i dette system :):):)
Nuvel.. - alt bedømmes jo ud fra de øjne der ser.. - og vi er under alle omstændigheder glade for at folk gider bruge deres tid på at bedømme os overhovedet !

Hav en god dag !

Mvh. Ole Futtrup Brink
www.hvidevaredele.dk

29. august 2010

Super sted at handle

Har købt reservedele til min vaskemaskine hos hvidevaredele.dk.
Lynhurtig levering god suport, billige pris hvad mere kan man ønske sig.
Peter Pedersen

27. august 2010

God til prisen

Fik ny bestikkurv til opvaskemaskinen et par dage efter bestillingen og den var dejlig billig.

27. august 2010

Rem til vaskemaskine

Forespurgte på rem til vaskemaskine. Fik meget hurtigt svar og lave bestilling. Reservedel kom få dage efter. Måske lidt dyrere end andre men tilgengæld hurtig response og hurtig levering. Perfekt.

www.hvidevaredele.dk

• Bettina
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
26. august 2010

Top dollar

Hurtigt og let. Hurtig levering. Varerne i orden.

25. august 2010

SUBLIMT!

hurtig levering af rigtig vare, til en billigere pris. Tak!

• bfj
25. august 2010

skaffevarer

Varen sendt til mig i sverige og modtaget her efter 4 dage, selv om det var en skaffevarer. Spørgsmål på mail besvaret inden for 1 time. FLOT

gode karakter

det er fin betjening vi giver 5

hurtig levering

købte en ny bestik kurv til opvaskeren , super hurtig lev.

Lidt langsom

På hjemmesiden stod levering i løbet af 1-5 hverdage, og "vi bestræber os på 1-2"... - jeg bestilte mine varer søndag den 8/8, og mandag den 16/8 stod fortsat "afv. ekspedition" under ordrestatus. Først efter at have rykket, fik jeg oplyst, at der var "problemer med leverandøren". Varen blev leveret torsdag den 19/8. Ikke hurtigt nok, når der drejer sig om en reservedel til en vaskemaskine.

• Michael

Man tror det er løgn!

Helt fantastisk hurtig ekspedition udført af virksomheden.
Bruseplade til AEG Vaskemasikne bestilt via nettet søndag eftermiddag kl. 16.31 og leveret omdelt af lokalt postbud mandag morgen kl. 11 i Hørsholm.

• MS

Fint

Fandt hvad jeg skulle bruge hurtigt, og varen ankom hurtigt. Dog stod der på siden at varen ikke var på lager og jeg fik ingen information om forventet levering. Varen kom dog inden for få dage.

Lynhurtig levering

Da vi ikke kunne bruge det bestilte, fik vi pengene retur med det samme - uden kommentarer :)
Kan klart anbefale hvidevaredele.dk

• ML
19. august 2010

Dele til gl opvaskemaskine

Jeg fandt hurtigt og nemt mine hjul til nedre kurv på min 12 år gl. Zanussi. dagen efter havde jeg dem. perfekt

19. august 2010

reservedel tilvaskemaskine

firma: hvidevaredele
køb :lensepump til vaskemaskine

• Kurt
15. august 2010

Top hurtig levering

****
Det spiller - vi var helt overraskede over at modtage produktet så hurtigt.

• neha
13. august 2010

kul til tiden

OK købs oplevelse

Kul til vaske maskine - leveret til tiden

13. august 2010

Vestfrost Køle/Fryseskab

God behandling trods forkert tilsendte reservedele

12. august 2010

Perfekt

Bestilte en reservedel til en støvsuger, og den kom to dage efter! Perfekt!

9. august 2010

Alt OK!

Købte en dørlås/dørkontakt til vaskemaskine. Intet at brokke sig over! :-)

• test
8. august 2010

Anmeldelse

• peter
  • 27 point
  • 7 Anmeldelser
6. august 2010

Fornuftig og hurtig service

På trods af at en af varerne ikke passede, så var tingene fremme hurtigt. Hjemmesiden er en smule kikset i layout og farvevalg, men de har varerne.

• NH
4. august 2010

Fuldt ud tilfreds

Hvidevaredele

• Henrik
29. juli 2010

fantastisk hurtig betjening

2 stk hylder til køleskab . De var var rasende dyre ca. 450 kr for 2, men det er desværre nok den generelle pris selvom det er meget for 2 formstøbte plasik-dørhylder. Jeg kunne ikke finde dem billigere andre steder, så det er måden at tjene penge for køleskabsfabrikanterne. Dejligt at de var så hurtigt leveret.

• Heidi
24. juli 2010

Køleskabshåndtag til Gorenje køleskab

Nemt at bestille og lidt billigere end andre steder. Var dog irriteret over at der ikke fulgte skruer med til at skrue håndtaget fast med. Da jeg ikke havde gemt dem fra det gamle håndtag, har det været svært at finde skruer der passede. Men ellers tilfreds med varen + leveringen!

• dl
24. juli 2010

nem og overskuelig hjemmeside

Hos www.hvidevaredele.dk fandt jeg nemt den flaskehylde jeg manglede til mit "gamle" køleskab ud fra modelnummeret.
Efter få dage modtog jeg varen uden problemer.

21. juli 2010

Top-professionelt!

Denne gang bestilte jeg en ny front/toppanel til mit køleskab - ordren var i hus få dage senere - som sædvanlig! Der fulgte meget gennentænkte vejledninger med på jeres hjemmeside - så fronten var hurtigt skiftet! Jeg er meget glad for hvidevaredele.dk - det er let, hjælpsomt, økonomisk, gennemtænkt, professionelt, lige til, venligt og hurtigt! Første gang havde jeg besvær med at regne ud hvad jeg skulle bestille for en hylde (igen til køleskab), så jeg skrev en mail og fik svar få timer senere og igen vare på få dage. Det er bare herligt - anbefaler hjemmesiden vidt og bredt!!!! Og så har jeg altid støvsugerposer på lager - skønt ;o).

• Nehme
20. juli 2010

Rigtig god service

Varmelegeme til Bauknecht vaskemaskine. Leveret som planlagt.

• MoLy
19. juli 2010

Billigste leverandør og meget hurtig

Købte ny bestikkurv til vores opvaskemaskine da den gamle var slidt ned (dårligt plastmateriale). Meget hurtig levering og 50 kr. billigere end de fleste.

• BMJ
19. juli 2010

Super service og hurtig levering

Bestilte i Hvidevaredele.dk reservedele til et ældre komfur (knapper til kogeplader).

Varen kom allerede dagen efter og samme dag modtag jeg e-mail med svar på en forespørgsel om yderligere dele til komfuret.

Jeg tør uden forbehold anbefale Hvidevaredele.dk til venner og bekendte.

• PT
15. juli 2010

Gode priser, men manglende service

Forholdsvis overskuelig hjemmeside og hurtig levering.
Eneste minus, og ret relevant er, at man IKKE kan komme i telefonisk kontakt med indehaveren.
En væsenlig detajle, hvis man har brug for information og hjælp til valg af den rigtige vare.

16. juli 2010

Hej PT.

Jeg forstår udemærket din umiddelbare reaktion på at du ikke kan kontakte os telefonisk !

Grunden er at vi fra start faktisk valgte at have vore telefoner åbne ( start i år 2003 ) men måtte efter kort tid sande at vi blev overfaldet af telefon-henvendelser fra kunder der ønskede telefonisk "hjælp & support" til at reparere deres hvidevarer - gennem telefonen..

Vi måtte se i øjnene at vi ganske simpelt ikke havde kapasitet til at kunne dække denne form for support, og fandt samtidgt at det var en kæmpe fordel for både os som web-shop, men så sandelig også for vore kunder, at begge parter havde al "samtale" på tryk via mail..

På denne måde eleminerer vi fra start enhver form for misforståelse omkring hvad der er blever "sagt & lovet" i telefonen - da alt findes på tryk i mail-historikken..

Dette er måden vi har gjort tingene på siden vores opstart, og vi har fundet at dette stadigvæk er den bedste løsning..

Håber ovenstående giver lidt klarhed over hvorfor vi har fravalgt telefon-support, og kun anvende mail-support.. ( Og vi hjælper til stadighed gerne med de problemer der måtte opstå ! )

• ST

Fin og hurtig handel

Nem bestilling, hurtig levering, så ingen kritik herfra. Købte membran til vaskemaskine af hvidevaredele.dk

God kundeservice

Manglede nogle reservedele til et køleskab, og kontaktede hvidevaredele.dk da jeg ikke kunne finde delene nogen steder på nettet. De svarede hurtigt tilbage via mail inkl. tilbud på delene som var skafvare. Blev leveret inden for 1 uge. Flot! Jeg syntes deres hjemmeside er lidt "gammeldags" på nogle områder, men det opvejes fuldt ud af den gode service de yder.

Rask levering av vaskemaskindeler

Jeg kjøpte deler til døren på en gammel vaskemaskin som jeg trodde jeg måtte kaste. Delene ble levert raskt (2-3 dager), selvom det var forsending til Norge. Og etter litt tankevirksomhet fikk jeg skrudd døren sammen igjen (det hadde imidlertid ikke gjort noe om det fulgte med en liten instruksjon om hvordan delene skal brukes...). Nå virker maskinen helt fint, og pengene til en ny maskin er spart. Takker.

5. juli 2010

Super

Jeg kom, jeg så, jeg bestilte herefter kom varen ugen efter, SUPER.

• PS
2. juli 2010

Fornem service

Købte en kaffekande til min gamle Siemens.
Anslået leveringstid 3-9 dage. Kaffekanden ankom med pakkepost dagen efter bestilling - fornemt!
Jeg syntes ikke linket til at gå til betaling var helt nemt - jeg er ingen ørn til det, men bøvlede noget rundt......
Ellers et dejligt sort udvalg og en meget formnem leveringstid. Kommer helt sikkert igen.

• DDC
1. juli 2010

hurtig og problemfri handel, sad en nat hvor jeg ikke kunne sove, og fandt ingen andre billigere, ovenud tilfrads, både service, hjemmesides overskuelighed mm.

liste til ovn

• FST
1. juli 2010

Hurtig og god service til Norge

Selv om det var en lite ordre kom den 3 dager etter at jeg hadde bestilt den. Enkel og grei bestilling. Kjekt at manualer var så lett tilgjengelig.

• te
  • 7 point

Alt fungerte perfekt

Bestilte drivrem til tørketrommel. Den hadde leveringstid 3 til 5 dager, men kom etter 3 dager. Ingen ting å utsette på leveringen

te fandt anmeldelsen nyttig

• SW Kunde
30. juni 2010

Jeg bestilte en bestikkurv og et filter på Hvidevaredele.dk om eftermiddagen kl. 15 og modtog næste morgen min bestilling. Fantastisk hurtig service og uden fejl - skønt!! Så nu virker opvaskemaskinen igen :-)

• Jonas
30. juni 2010

Jeg købte en masgntventil til en opvaskemaskine,

Det ver vigtigt for mig at det billed som var lagt ud svarede til den del som jeg fik leveret.
Som rimelig sikkerhed for at det var den rigteige del somn jeg købte.

en god oplevelse, selvom at siden ser ret så hejmme lavet ud.

• gert
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
30. juni 2010

God, hurtig og kompetent service

hvidevaredele.dk havde jeg læst om på diverse fora da jeg skulle løse et problem med min vaskemaskine. hvidevaredele.dk virkede til at være kompetente i råd og vejledning i disse fora, og i min dialog med dem fik jeg også det bekræftet, og jeg vil ikke tøve med at bruge dem igen.

28. juni 2010

Fin service

Hurtige svar og tilbagemeldinger, dele til tørretumbler

27. juni 2010

Superservice !!!

Kullene var stået af på vores vaskemaskine og vi kontaktede Hvidevaredele.dk pr. mail, og fik en udførlig beskrivelse af, hvordan reparationen skulle udføres, og hvilke dele der skulle bestilles. Maskinen kører som en drøm igen, og var kun ude af drift i 3 dage. Hurtig og proffessionel service til en meget fair pris. Tak for det.

22. juni 2010

god hurtig service

Støvsuger dele mm.

21. juni 2010

Overskuelig hjemmeside og forslag til, hvad andre bestiller

Skulle finde en hjemmeside, hvor jeg kunne købe en ledningsopruller til en støvsuger. God oversigt, god dokumentation, hurtig og korrekt levering. Efter indkøb kom også et forslag om at købe støvsugerposer også. GODT.

16. juni 2010

Effektiv og hurtig hjælp

Var i tvivl om jeg havde fundet den rigtige fladrem til min gamle Mielé vaskemaskine, spurgte om råd på mail om aftenen d. 9 juni, fik svar allerede næste morgen med angivelse af den rigtige rem og modtog samme d. 11. Hurtigt, effektivt og frem for alt mulighed for at få råd og vejledning på mail. Mange tak for rigtig god service.

15. juni 2010

Kan varmt anbefales.

Hurtig levering, bestilte ny lænsepumpe til vaskemaskine, søndag og tirsdag var pakken fremme...

• Ofelia
14. juni 2010

helt i top

Bestilte hylde og håndtag til Køleskab, en var ikke på lager, men det tog blot nogle få dage, færre and forventet før de alligevel var her.

Tak for god service

• MP
13. juni 2010

Kvik og hurtig betjening

Jeg bestilte en bruseplade til min AEG vaskemaskine søndag d. 6. juni og fik den leveret tirsdag d. 8. Hurtigere kan det vel ikke klares. fin betjening. Om prisen er rigtig må guderne vide.

• BJ
9. juni 2010

Fin kommunikation, hurtig service

Købte hylde til lidt speciel køleskab, hvor jeg havde brug for hjælp

8. juni 2010

Hurtig og problemfri levering, men hvorfor virker email-notifikation ikke?

(lyn)hurtig service, men lidt basal hjemmeside. Dejligt der er billeder af de fleste varer. Irriterende at email notifikation om afsendelse ikke virker, man ved jo ikke om sagerne er på vej eller om man er blevet glemt og det er jo vigtigt når vaskemaskinen er kaput (nej - email'en røg ikke i spamfilteret). Til gengæld kom varen så hurtigt, at jeg ikke nåede at rykke.

2. juni 2010

Virker hvergang.

Altid hurtig levering og gode priser. Thumbs Up

29. maj 2010

sådan skal det gøres

varmelegeme til vaskemaskine. fik en beskrivelse tilsendt om aftenen umiddelbart efter forespørgsel. konstaterede at det var den del som skulle skiftes. fik ny leveret 2 dage efter og vores maskine kører nu igen.
Fedt

28. maj 2010

Var lidt uheldig i starten da den bestilte del ikke passede. Ved e-mail kontakt røg mailen i spamfilteret så jeg fik ikke noget svar. Efter fejlen blev opdaget har jeg kun ros til Ole, jeg fik hvad jeg skulle bruge og super service.

26. maj 2010

Så utrolig taknemlig!

Med en fejlkode i displayet som i manualen beskrives som......Sluk for strømmen og ring til en tekniker!!!! kunne jeg allerede se den mega høje regning i min hånd. Jeg kontaktede Ole og fik et par gode råd. Hertil skal siges, at jeg aldrig har rodet med en vaskemaskine før, eller andre hårdehvidevare. Jeg prøvede de gode råd af, og her 24 timer efter vasker jeg tøj igen. MANGE tak for din hjælpsomhed og for hurtig besvarelse. mvh Dorthe

26. maj 2010

Alt forløb som forventet

Vi bestilte et hængsel til vores ovn. Da de skulle bestille det hjem var der knap to ugers levering.
Alt forløb som beskrevet, og delen passede perfekt.

manglende telefon kontakt

Jeg finder det forkert at man ikke kan ringe til jer hvis man har problemer mvh Jan

Hej Jan

15. maj 2010

SuperDuper

Kan ikke forstå de negative karakterer der er givet til denne topforhandler. Det må absolut bero på en fejltagelse.
Har kun haft rigtig positive oplevelser hos denne forhandler, der gerne hjælper, selvom du ikke umiddelbart skal købe noget
+++++ herfra

14. maj 2010

Super betjening, bestilt kr.himmelfartsdag, leveret i postkassen næste dag....

Week-enden reddet, bestilte kul til vaskemaskinen torsdag eftermiddag(helligdag Kr. himmelfartsdag) leveret i postkassen dagen efter, SUPER DEJLIGT, maskinen kører igen, skønt når ens knægt køre motocross og der skal vaskes ;.) alle er glade......

21. april 2010

God service og hurtig levering

Købte reservedele til min støvsuger. Varen blev leveret til min dør dagen efter den var bestilt. Pris og kvalitet på varen var i orden.

18. april 2010

God pris, god kundeservice og hurtig levering

Skulle bruge en glasplade og et par grøntsagsskuffer til køleskabet. Hos den lokale hårdehvidevarerforhandler ville de tre elementer koster i alt 1.150 kroner. Hos hvidevarerdele.dk fik jeg dem til halv pris, inkl. levering. Varene blev leveret til hoveddøren ca. 3 dage efter bestilling. Undervejs var der god kundeservice. Alt i alt er jeg super tilfreds med mit køb.

4. april 2010

forrygende service.

kan kun give de bedste anbefalinger.

utrolig hurtig og god service.

11. marts 2010

Billig men ikke så hurtig

Bestilte støvsuger poser til en god pris, men der gik en uges tid før de ankom, på trods af at de stod som lagervare.

• Fazer
  • Brabrand, DK
  • 68 point
  • 13 Anmeldelser
17. februar 2010

Har nu handlet 2 gange hos Hvidevaredele.dk. Levering efter ca. 3-4 dage. Finder altid hvad jeg søger. Man får ikke den store information om leveringstiden, men de lovede 1-5 dage overholdes. Priserne er OK, men forsendelsesomkostningerne burde være tættede på virkeligheden. Betalte kr. 49 for noget som kostede 8,50 i porto.

1. februar 2010

Forretningen reagerede aldrig

Jeg bestilte en del varer 4. januar 2010, men har aldrig modtaget andet en en ordrebekræftelse.
Ethvert forsøg på kontakt har været forgæves, så jeg har annulleret ordren.

21/5-2010: Jeg henvendte mig via. hjemmesiden, for at få en status på min pumpe, der var på lager i.flg. hjemmesiden på bestillingstidspunktet. Jeg fik ingen reaktion og d.13/1 annulerede jeg ordren via hjemmesiden og det reagerede I på d. 1/2, da jeg gave anmeldelsen på trustpilot.dk.

Mvh.
Carsten

Hej Carsten

Beklager at vi ikke har kunnet hjælpe dig bedre, og at du ikke har fået noget svar på dine henvendelser..
Efter gennemgang af vores mail-server, har vi desværre ikke kunnet finde nogen mails indeholdt dit navn etc - således er vi noget uforstående overfor hvor dine henvendelser er havnet ?
Hvis du skulle henvende dig igen via vores web-shop, skal vi gøre vort til at sørge for at du får den service du har behov for..

13. januar 2010

Mangelfuld kommunikation/dårlig service

Købte et nyt sæt motorkul til vaskemaskinen. Bestilte Lørdag hvor der på hjemmesiden stod ét sæt tilbage på lager. Efter at have afsendt ordren stod der ingen sæt tilbage (og ukendt leveringstid).
Derfor sendte jeg mail (via formular på hjemmesiden) for at få bekræftet at det sidste sæt ville blive afsendt til mig hurtigst muligt. Da jeg intet hørte Mandag, forsøgte jeg at ringe Tirsdag og Onsdag - men telefonen blev ikke taget.
Jeg fandt derfor en anden løsning og fortrød ordren hos hvidevaredele. Da motorkullende pludselig dukkede op (med posten Onsdag) - uden at jeg havde fået forudgåedne mai/smsl om at varen var afsendt (som jeg havde tilvalgt under afgivelse af ordren) - lod jeg posten returnere pakken.
Efter flere mails for at få hvidevaredele.dk til at bekræfte min fortrydelse - og deres modtagelse af pakken - lykkedes det efter lidt over 30 dage at få pengene for varene retur (bemærk, porto blev ikke tilbagebetalt).
Jeg hørte kun fra hvidevaredele.dk én gang i løbet af hele forløbet (og min oprindelige mail til dem blev aldrig besvaret).
Jeg kan kun opfordre til at købe andetsteds (eller sætte forventningerne til service lavt)!

21. maj 2010

Jeg vil her prøve at gennemgå dette indlæg, for at anskueliggøre hvad der er/kan være gået galt..

Kunden køber et sæt motorkul i web-shoppen.. ( Som kunden anfører står det i shoppen at der "kun" er 1 stk./sæt tilbage på lager )

Når kunden har købt dette ene sæt, vil det være naturligt at shop-systemet ændrer antallet der er tilbage i web-shoppen til "0" nul stk./sæt. ?

Kunden sender nu en mail til Hvidevaredele.dk - for at høre om den vare der er bestilt nu også vil blive afsendt.. ( Denne mail bliver så desværre ikke besvaret inden kunden mister tålmodigheden.. - og DET ER AFGJORT EN FEJL FRA VORES SIDE ! )

Kunden forsøger at ringe til os gentaqgne gange - hvilket IKKE er en mulighed..
( Det er anført flere steder i web-shoppen, at hvis man har spørgsmål/ændringer etc. til en ny eller igangværende ordre, skal man sende os en mail. )

Kunden vælger nu at annullere sin ordre.. - hvilket jo i sig selv ikke er noget problem..
( Der er jo dog trods alt ingen købetvang ! :)

MEN... - Det er onsdag inden kunden vælger at annullere ordren.. - og det er jo så samme dag som kunden modtager sin ordre med Post Danmark.. !?

Kunden vælger at "Nægte modtagelse" over for Post DK, og forsendelsen går tilbage gennem systemet til vort returlager.

Disse fortrydelses og returvarer ekspederes samlet, hver den sidste i måneden, og kunden har måske ikke lige haft den fornødne tålmodighed til at afvente dette..
( Dette kan være ganske forståeligt, hvis man står i en situation hvor man mener at være blevet uretfærdig behandlet ! )

Det skal indrømmes at portoen for forsendelsen ikke blev krediteret på denne ordre.. - dette beløb var jo ligesom allerede blevet anvendt til at sende ordren med Post Danmark - og vi syntes ikke helt det var Hvidevaredele.dk,s skyld, at kunden valgte at nægte modtagelsen.. - og ja.. - det er IKKE helt efter bogen !

Som afslutning på dette indlæg, kan jeg kun opfordre til een ting..
Sæt din forventninger til service højt.. - det gør vi ALTID !
Til gengæld forventer vi også at der anvendes alm. forståelse fra kundernes side - også når der handles på nettet !

Til kunden som har haft ovenstående oplevelse: Du er altid velkommen i web-shoppen - Hvidevaredele.dk - men er du i tvivl om en vare kan leveres til tiden/på et bestemt tidspunkt, udfyld ALTID mail-formularen med en forespørgsel - INDEN du vælger at bestille ordren - Så undgår vi forhåbentligt denne slags forviklinger i fremtiden..

30. oktober 2009

Lang supporttid, men super varer til super pris

En smule langt tid om svar fra supporten, men svaret hjalp med at finde de rigtige varer.

24. september 2009

Købte en reservedel tirsdag aften kl. 18.00. Modtog varen med posten næste dag. Det er rigtig fin kundeservice.

God information på hjemmesiden og konkurrencedygtige priser.

Kan kun anbefale andre at handle her.

29. december 2008

Helt i topklasse

Vare bestilt søndag aften.Ankom med posten mandag formiddag. God information og rimelige priser. Det kunne andre internetbutikker lære noget af

• Styrk
  • Kbh. V, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
28. august 2007

Super support.
Men varer sendes uden forsikring, og man bliver ikke automatisk informeret om afsendelsestidspunkt.
Men ellers tip-top!

Arne Rasmussen

27. februar 2010

Sender mangelfuld vare og svarer...

Steen Byssing

3. oktober 2005

Har kun brugt HVIDEVAREDELE een gang, men førstegangs-indtrykket har været over al forventning. Jeg er ikke så godt inde i priser, men mener man kan gøre et godt køb her. Til gengæld...

Christian W.

9. august 2005

En udemærket online shop for os der selv \''fusker\'' med at reparere tingene i vore hjem... - God og kompetent hjælp fra Ole Brink (...

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (77 anmeldelser)
onlinelinks.dk (3 anmeldelser)

Skriv til Ole for support !

Vedr. Support til fejlfinding & reparation !

Har du spørgsmål eller problemer med dine hvidevarer, guider vi dig gerne ( hvis muligt ) i fejlfinding og reparation.. - Eneste krav er at du selv udfører opgaven ! ( Dvs. du skal gøre op med dig selv hvor dit niveau findes mht. fejlfinding & reparation på el-maskiner, INDEN du begiver dig ud på for dybt vand.. ) Du er ALTID velkommen til at udfylde vores mail-formular i web-shoppen - OPLYS FLEST MULIGE DATA PÅ DIN HVIDEVARE ! - Beskriv dit problem - Så kan vi som oftest hjælpe dig ved din første mail-henvendelse..

Anvend venligst vores mail-formular ved enhver henvendelse ! ( Telefon-support er IKKE en mulighed..)

Skriv til info@hvidevaredele.dk
Ring til Anvend mail-formularen via web-shoppen !
Vi bor 7600 Struer
Denmark
emfang · fryseskab · kogeplade · støvsuger · vaskemaskine

www.hvidevaredele.dk lover

Bekræftet af
Ole Futtrup Brink
Indehaver, www.hvidevaredele.dk

www.hvidevaredele.dk garanterer overfor Trustpilot at bede alle kunder give en anmeldelse.

Jo flere kunder der anmelder virksomheden jo mere retvisende er billedet som udgangspunkt af virksomhedens kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og