We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

I Covers anmeldelser

I Covers Logo
Kunderne om I Covers : »Første og sidste gang!« »Super priser og fede covers« »ingen problemer« 5
Godt
7 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Første og sidste gang!

Jeg bestilte 2 x bagcovers til henholdsvis en iPhone 4 og iPhone 4S. Jeg fik aldrig en kvittering fra dem, og da der efter nogle dage ikke var sket noget med ordren måtte jeg skrive til dem på deres hjemmeside (hvor der i øvrigt står at der er en svar-tid inden for 24 timer), men jeg fik aldrig svar fra i-covers.dk. Først i tredje mail som jeg skrev fra min egen hotmail fik jeg svar. Nu har jeg så endelig fået mine varer, efter 3 lange uger - det er simpelthen for ringe en korrespondance imellem kunden og i-covers.dk

Kan absolut ikke anbefale i-covers.dk til andre!

Udvalgt anmeldelse om I Covers

I Covers

Super priser og fede covers

Jeg har købt fra denne side 2 gange nu og begge gange har jeg været yderst tilfreds med mine covers. De var super smarte og billige i forhold til de andre hjemmeside jeg tjekkede, der havde de samme covers.
- Kan varmt anbefales!

Super hurtig

Super hurtig levering, og helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.

I Covers

Super service og gode priser

Jeg bestilte et cover til min iphone og fik det hurtigt, de har et godt udvalgt og faktisk har flere af mine venner også handlet hos dem.

ingen problemer

købte et cover til min iPhone 4 uden problemer så dem kan jeg varmt anbefale

Anders Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk