We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

iComeback anmeldelser

iComeback Logo
Kunderne om iComeback : »Billige priser!« »Knaldgod service« »Lynhurtig reperation! 5+« 4
Middel

dårlig service

they don't keep promise

Udvalgt anmeldelse om iComeback

Billige priser!

Super billige priser! Jeg fik lavet min iPhone 4 skærm for kun 699 kroner. Jeg blev fortalt der ville gå max 60 minutter fra jeg afleverede den, men der gik ca. halvanden time - derfor kun 4 stjerner.

Normalprisen var 749, men fik 50 kr. i rabat pga. forlænget ventetid.

icomeback.dk kan klart anbefales herfra!

Besvarelse fra iComeback

Hej Casper.

Vi beklager selvfølgeligt den ekstra ventetid, og kompenserede ved at betale for din frokost.

Tak for anmeldelsen.

Mvh.

Knaldgod service

Jeg var så uheldig, at tabe min iPhone 4 så forskærmen gik i stykker. Jeg søgte lidt på nettet og fandt icomeback.dk, hvor der stod at man kunne sende telefonen med post, og de ville så sende betale forsendelsen den anden vej. Jeg skrev en mail til dem, og fik svar i løbet af en times tid, om at jeg bare kunne sende telefonen til dem, og at de ville sende telefonen tilbage den dag de modtog den eller dagen efter. Sendte den Mandag og fik den hjem i dag onsdag.

Super venlige og billige priser. 5 ud af 5!

Lynhurtig reperation! 5+

Fik repareret min iPhone 4's frontskærm, til en lavere pris end jeg kunne finde andre steder.

Der gik under 2 timer fra jeg afleverede til jeg fik en e-mail, om at jeg kunne afhente den igen. Super service!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk