[REPLY]
Rigtig god service og hurtigere levering end forventet.
Har ikke gjort noget ved det, men fik et forkert cover. (tror jeg) Havde bestilt et læder bagcover, som jeg kunne forstå var af ægte læder, til min iPhone 4S, men det er ikke. :( Det er det eneste minus.
Billige covers til Iphone og bredt udvalg.
Varen modtaget dagen efter den blev bestilt, så kan kun være fuldt tilfreds.
Fik skiftet et glas på Iphone 4. Fem dage efter revner det pludselig og umotiveret ved trykknappen. Da jeg henvender mig til Icovers, får jeg at vide, at "om telefonen så havde ligget på et bord og var revnet, så havde det ikke noget med Icovers at gøre". De nægtede samtidig at undersøge, om der evt. er garanti på glasset fra leverandøren. Fik tilbudt 10 % på et nyt glas. Wuau, har lige betalt kr. 900
Hej Rikke. Vi er kede af din dårlige oplevelse med os, og den vil vi gerne vende til noget positivt. Vi har dog tydeligvis to forskellige versioner af historien, men lad os prøve at komme til enighed på den ene eller anden måde. Det eneste vi ikke kan tilbyde er at reparere på en fejl, som intet har med reparationen at gøre, men vi vil stadig gerne forsøge at gøre dig tilfreds. Kontakt os med et forslag, om hvad der kunne gøre dig tilfreds på info@icovers.dk.