We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ifreak anmeldelser

Ifreak Logo
Kunderne om Ifreak : »Super handel...« »Ingen vare modtaget« »Dårlig service!« 7
Middel
6.3 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Super handel...

Bestiltevaren, fik samme dag både SMS og mail at min bestilling var ekspederet og dagen efter fik jeg tingene med posten..

Udvalgt anmeldelse om Ifreak

Ikke helt ok

Bestilte en stander til min iPad d. 18/1 og bestilling og betaling gik uden nogen problemer. Varen var på lager, men fik først 4 dage senere en e-mail og sms om at min ordre var ekspederet. Da jeg en uge efter bestilling endnu ikke havde fået min pakke, prøvede jeg at ringe til firmaet uden at få fat i nogen. Jeg sendte derfor en e-mail som jeg ikke fik svar på i løbet af et par dage. Forsøgte derfor igen at ringe til firmaet uden resultat og fik først fat i en der ikke kunne hjælpe mig efter to dage, men som lovede at de ville kontakte mig. Den 29. fik jeg svar på min e-mail om at de ville sende en ny pakke og efterlyse den anden. At en pakke blive væk kan firmaet ikke gøre for, men at det ikke er muligt at få fat i kundeservice inden for 1-2 dage er uacceptabelt og så bør varer på lager sendes hurtigere, som jeg jo kan se andre her på siden har haft held med. Jeg har nu d. 2/2 fået min pakke, men vil overveje om mit næste iPhone/iPad tilbehør skal bestilles hos ifreak.dk

Ingen vare modtaget

Jeg bestilte hos dem d 29/1 og fik efter et par timer mail om at mine varer var ekspederet og så har jeg så intet hørt siden.
Har sendt mails og lagt flere beskeder på deres svarer, for selvfølgelig er deres tlf slukket.

Hustler virksomhed!!

Dårlig service!

jeg har bestilt ipad 2 cover den 29/1 og har indtil vider ikke fået den!..jeg skrev flere mails til dem og de svarede ikke på dem! jeg ringede også, men deres telf er altid slukket!...jeg venter nu 2 dage mere på min vare hvis den ikke kommer eller får en besked anmelder jeg dem til politi.

super hurtig

Super hurtig levering, ikke sidste gang jeg handler her

Iphone cover

En kollega anbefalede denne side da jeg skulle have nyt cover til min 3gs.
Rart at man kan få en super betjenning, når priserne er i den lave ende :)

Smølf

Bestilte cover og film til min iphone. Varerne kom dagen efter, så hurtig levering. Fik både sms og mail, da de havde pakket min ordre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk