We are hiring!

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)
Igadgets4u

Hvor længe skal man vente?

20. februar 2012
Min bestilling forløb perfekt. Ifølge websiden var vareren på lager. Det var den åbenbart kun til jeg havde tastet alt ind og klikket på Gennemfør betaling. På kvitteringen stod der så at varen var udsolgt, men at jeg ville høre fra dem når den var kommet hjem og blevet afsendt til mig. Det er nu 12 dage siden. Jeg har endnu intet hørt fra dem, eller set noget til mine varer...

6. marts 2012
2 dage efter jeg havde skrevet ovenstående, sendte jeg dem en mail, hvori jeg skrev, at medmindre mine varer blev sendt samme dag, kunne de betragte min ordre som annulleret

8. marts 2012
Skrev til dem, at jeg gerne ville have en bekræftigelse på at min ordre er annulleret

9. marts 2012
Jeg har intet hørt fra dem! På deres webside står der ellers flot;
"Hurtig og effektiv kundeservice, alle henvendelser bliver besvaret samme dag"

Udvalgt anmeldelse om Igadgets4u

Super!

Hjemmesiden var nem at finde ud af. Fik besked både ved bestilling og da de havde afsendt varen. Eneste lille minus er, at de lover afsendelse samme dag hvis varen er bestilt inden et bestemt tidspunkt på dagen, hvilket de ikke fik gjort i mit tilfælde - modtog dog min vare 2 dage efter bestilling, så derfor kun et lille minus. Lækkert med fri forsendelse! Alt i alt +'er herfra :-)

super fin service

fin service, hurtig levering,

dårlig service

virkelig dårligt!!

Glad og tilfreds

Super god kundeservice. Sætter virkelig kunden i centrum og gør alt for at man er tilfreds. Kan kun anbefale siden til andre. ++++ herfra

- Malene

Glad Kunde :)

Super service, klart en hjemmeside jeg vil kigge på fremover, var dog lidt ærgeligt jeg ikke kunne finde en screenprotector da jeg købte cover, men alligevel forståeligt af et nyoprettet firma, ser frem til flere produkter på siden, ellers er der ikke meget andet at sige end super service, holder hvad i lover, også prisen, forsendelse til tiden, free of charge.
5 stjerner og en kunde rigere :)

- Tonni

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk