We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

iloveshoes.dk anmeldelser

iloveshoes.dk Logo
Kunderne om iloveshoes.dk : »Hurtig levering« »Let anvendelig hjemmeside, og hurtig levering« »fede sko« 328
Perfekt
9.5 af 10

328 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (328)
iloveshoes.dk

Super god service fra A-Z!

Jeg bestilte i weekenden - fik leveret tirsdag, fik returneret hurtigt derefter og byttet til en anden størrelse og vupti - havde jeg de fedste sko :-)

Udvalgt anmeldelse om iloveshoes.dk

Hurtig levering

Gode priser, hurtig levering, og fin service, da jeg kom til at lave en fejl ift. leveringsadresse og måtte skrive en mail til dem og bede dem rette det efterfølgende. Og skoene er fantastiske :D

iloveshoes.dk

Let anvendelig hjemmeside, og hurtig levering

Dejlig hjemmeside med et godt udvalg af sko. Let at finde rundt på. Fantastisk hurtig levering ;)

fede sko

dejlige sko til mange forskællige mennesker

iloveshoes.dk

Meget hurtig levering, meget trist, at du kun kan betale med kreditkort!

Alt til min tilfredshed.

• Lena
  • 4 Anmeldelser

Hurtigt levering

Mit køb hos Iloveshoes.dk gik rigtig fint - Leveringen gik hurtigt og produktet ankom i fin stand.

Grunden til den sidste stjerne ikke kom med - var at hjemmesiden ikke helt er så brugervenlig.

• Anne
  • Verificeret køber

Nemt, hurtigt og gratis fragt og retur frem for alt!

Sætter stor pris på at varen kommer hurtigt frem, og at der ikke kommer forsendelse på ordre over 400 kr. Ligeledes er det helt ideelt at det ikke koster penge at returnere. Når man bor langt fra butikker er det ideelt at kunne shoppe på nettet, men mange penge ryger til porto hvis man skal sende retur. Så super måde at gøre det på! :)

iloveshoes.dk

Jeg synes i har rigtig god service, det er dejligt at man får leveret sin vare så hurtigt, og det er så nemt at få det byttet til en anden størrelse.

• Gitte.

Super god oplevelse.

Super god oplevelse at købe hos iloveshoes. Hurtig levering
af skoene. Det ene par fik jeg endda leveret direkte på
mit arbejde. Rigtig god service. Her vil jeg handle igen .

iloveshoes.dk

Super hurtigt, nemt og sikkert.

Det var hurtigt, nemt og sikkert. Modtog en bekræftigelse på mail, 2 dage senere fik jeg både sms og mail, om at pakken var leveret på leveringsadressen.
susanne Bergmann

• Vivi
  • Verificeret køber

Hurtig troværdig service og levering

Har været skeptisk overfor nethandel. Er man sikker på at varerne kommer? Hvor lang tid tager det? Bliver man snydt? Må sige at jeg blev positivt overrasket, bestilte varen om aftenen, dagen efter kom der en mail om at varen var sendt afsted, og den efterfølgende dag en sms og mail om at varen var leveret på det aftalte sted. Det kan da kaldes hurtig levering, og god information om hvor langt bestillingen var kommet.

• Luise

God oplevelse

Mit køb hos iloveshoes gik fuldstændigt smertefrit. Pakken blev sendt dagen efter bestilling, og jeg modtog pakken dagen efter afsendelsen.
Jeg er fuldt tilfreds med servicen, men det ville være rart med et større udvalg til en anden gang. Det kommer vel med tiden (:

• Henrik
  • 2 Anmeldelser

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Sandalernes udseende, stemte 100% overens med billedet på hjemmesiden

Supernemt

Nemt at bestille og nemt at modtage.

Nemt og hurtig levering

Hurtig levering overskuelig hjemmeside - tjekker gerne jeres shop og vil helt sikkert handle hos jer igen.

• Bitten

FREMRAGENDE

Kære IloveShoes ... var bare så heldig, at jeg gennem jer kunne købe mine absolutte yndlingssko / støvler, nemlig
Vagabond Korkula .. .. og så i sorte, som jeg ikke havde i forvejen.
Hurtig ekspedition og ingen problemer overhovedet.
Tak.

iloveshoes.dk

Har alt det alle de andre ikke har

Totalt lækker hjemmeside. Nem og overskuelig.
Mange lækre sko, som man tit ikke kan finde i butikkerne. Til gode priser, og med SUPER hurtig levering, fra dag til dag, så man ikke skal gå og vente i flere uger på det man har bestilt.

Super - ingen forbehold.

Varer og service er er i top.

Helt perfekt!

Super venlig og effektiv kundeservice. Tak :-)

God kundeservice

Jeg har ikke handlet hos dem endnu men jeg har prøvet at kontakte dem via deres kundeservice. Jeg synes at de er gode og høflige at svare på mine spørgsmål :)

I love it!

iloveshoes.dk er en rigtig skøn online skoshop med en nem og overskuelig side og med et fedt udvalg. Bestilte et par ballerinaer fra Vagabond til en god pris, og fik dem leveret med GLS dagen efter. Effektivt, trygt og totalt i orden!

iloveshoes.dk

Service er i top, glæder mig til at handle hos jer igen.

Fantastisk

Fik min vare MEGET hurtigt efter den var bestilt på nettet.
Varen levede helt op til beskrivelsen:-)
Super netshop....kan anbefales og jeg vil helt sikkert benytte mig af jer en anden gang.

• J
  • 2 Anmeldelser

super

super hurtig levering

Helt fantastisk service

Jeg bestillte den ene dag og næste dag havde jeg mine vidunderlige sandaler. Dag til dag levering - fantastisk service.

Jeg kommer snart tilbage og handler igen.

iloveshoes.dk

Hurtig betjening og super god service, og helt klart min foretrukken skoshop på nettet

PERFEKT!

Jeg har været fuldtud tilfreds med min handel på iloveshoes.dk! De har fedt sortiment, hurtig levering og god kvalitet. Servicen er i top, jeg kom nemlig til at bestille den forkerte størrelse, men det var intet problem og de ændrede det hurtigt og nemt! Så 5 stjerner herfra :) Kan varmt anbefale denne web-shop til andre!

iloveshoes.dk

Hurtig og fin ekspedition - jeg er en glad kunde :)

Hurtig og fin ekspedition - jeg er en glad kunde :)

Super betjening og service

I LOVE SHOES er hurtige til at levere et perfekt produkt og der er konkret og venlig service, når der ringes til firmaet.
Super fed oplevelse som jeg vil dele med alle jeg kender.

den fedeste sko handel.

et godt sted at handle for de har dine nummer i størelser du skal bruge det er så godt.

• Diana

Hurtig og effektiv betjening

Rigtig god hjemmeside, og super kundeservice. Jeg er meget tilfreds, og handler der gerne igen.

Superservice

Det var absolut nemt og uden problemer at bestille og modtage sko fra iloveshoes.dk, jeg bestilte dem en aften og 2 dage senere kunne jeg hente dem i en butik i Vejle. Skoene var som jeg forventede, og det hele gik nemt og bekvemt.

• Helene

Hurtigt og nemt.

Rigtig godt udvælg af Ca'Shott sko.

Perfekt

Det var nemt og meget hurtig levering.

• Helle
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fantastisk service, samt hurtig levering

Jeg bestilte et par Vans sko, og to dage efter fik jeg en mail om at de var klar til afhentning.
Man får en masse muligheder med butikker tæt på én, hvor der er mulighed for at hente sin pakke.
Jeg kan klart anbefale iloveshoes.dk til alle.

god service

Bestilte skoen, der gik ikke mange dage, så var de klar til afhentning ved gls. Ingen ting og klage over :)

iloveshoes.dk

Super service samt hurtig levering !!!

super vil anbefale jer

MEGET TILFREDS

Alt gik som smurt, handler helt sikkert der igen!

• Tina
  • 3 Anmeldelser

super service

rigtig god service, og hurtig levering

Flot service

Bestilte et par sandaler og næste dag var de på vej :) god service og flotte sandaler! Rigtig flot udvalg og kvalitetsvarer.
Blev lidt forvirret over kun at have mulighed for at få leveret til GLS shop, hvilket gør at den sidste stjerne ikke gives.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk