[REPLY]
Faldt, ramte ned på min iPhone 4 skærm der krakelerede.
Browsede lidt omkring og checkede de firmaer der tilbyder iPhone reparation i KBH området.
Kontrollerede dem også på Trustpilot og valgte derfor en virksomhed fra der ellers var kr. 300 billigere.
Ringede til et par firmaer og iphone-fix.dk gav klar besked, pris og kunne tage den og udføre reparationen indenfor 30 minutter.
Kørte ind og afleverede. Oplevede behandlingen som kompetent. Det tog lidt mere end 30 min at udføre reparationen, bl.a. kom der vist lige nogle kunder ind og afleverede/afhentede.
Om det er rimeligt at give 5 stjerner for en lige-ud-af-landevejen sag ved jeg ikke helt. Hvis der havde været nogle udfordringer ville det vel have været bestyrket. Men mindre er heller ikke rimeligt, når det hele klapper.
Iøvrigt har forretningen åbenlyst specialiseret sig i iPhones og ikke andet, så man føler sig rimelig sikker på at den nødvendige ekspertice er tilstede.
Det kostede kr. 900 incl. moms. Det kan være nogle af dem der er billigere også er helt OK - men jeg valgte bevidst at betale 2-300 kr. mere end de meget billige forretninger hvor jeg samtidig fandt en masse brok på nettet.
Havde en Iphone4 med en defekt home-knap. Tog chancen og gik ind og besøgte Lasse i forretningen. Han skiftede den hurtigt og til en absolut konkurrencedygtig pris. Og så var han til og med venlig !! Mange andre forretningsdrivende kunne lære noget af ham ! Meget tilfreds ! Og igen glad for min Iphone.
Min iPhone's Wi-FI virkede næsten ikke efter jeg havde tabt den på asfalt.
iPhone Fix:
+ svarede samme dag på min e-mail
+ oplyste hvori fejlen kunne bestå:
1) antennestikket kunne være faldet af (billig reparation)
2) eller også var antennen beskadiget og skulle udskiftes (lige en tand dyrere reparation).
Reparationen tog kun en time. Indehaveren konstatarede, at det var antennestikket, den var galt med. Så jeg skulle kun betale for den billige reparation. Min iPhone virker nu lige som før.
+ Tillidsfuld og pålidelig kundeservice
+ Reparation i høj kvalitet
+ Anbefalelsesværdig reparatør
Jeg har fået repareret både min 3gs og min 4'er hos Iphone-fix. Jeg var rendt ind i problemer med henholdsvis software og hardware. Begge opgaver blev klaret hurtigt og effektivt. Iphone-fix kan varmt anbefales!
Købte en ny bagplade til iphone 4 som viste sig at være en dårlig kopi, som ikke passer ordentligt, bliver fedtet og ridset, mangler linsen foran LED lyset og samtidigt er dyrere end den original som jeg efterfølgende købte et andet sted.
iPhone Fix har været super hjælpsomme i forsøget på at redde min datters iPhone.
Telefonen var landet i hænderne på den forkerte reparatør og var helt ødelagt. Vi håbede at en anden reparatør måske kunne redde den.
Det lykkedes iPhone Fix at skifte bagcover og batteri og restore lidt af softwaren, så telefonen kan bruges til at ringe, skrive og gå på nettet med.
Under hele forløbet at de været super gode til at informere om fejl i telefonen og de udfordringer de har haft med at leve op til vores forventninger.
Jeg kan varmt anbefale iPhone Fix, for deres indsats og kundeservice som var hurtig og effektiv.
Skulle min egen iPhone gå i stykker uden for garantiperioden, så er iPhone min førstevalg som reparatør.