[REPLY]
Mit glas på min iPhone 3GS var smadret og det skulle skiftes.
Da min iPhone var Jailbreaket, er der ligesom på 4'ern en slider der kommer ned foroven, men da de havde skiftet glasset virkede det ikke mere .
Da jeg kom hjem opdagede jeg at der sad støv inde under glasset, virkelig irriterende at se på, så jeg tog derned nogen dage efter, og nævnte så iøvrigt at det ikke virkede mere. Han sagde at det ikke var hans skyld, og at han ikke kunne gøre noget ved det :(
Da jeg så fik skiftet skærmen (pga støvet under) Virkede det andet sørme os igen :)
Men der blir dsværre ved med at komme støv under glasset .
For at gøre en lang historie kort, afleverede jeg min iphone 4 til reparation fordi skærmen var smadret. Fik lavet skærmen, (som så godt ud). Da jeg kom ind i mit tog opdagede jeg dog at jeg pludselig intet signal havde mere, den sagde "ingen tjeneste" det meste af tiden. Jeg tog ikke tilbage da butikken havde lukket (og jeg i øvrigt har ca. 2 timer med toget hjem).
Tilbage igen et par dage efter og brokke mig, de mente selvfølgelig at de ikke havde noget med det at gøre, men da antennen jo som bekendt sidder ude omkring der hvor man skifter skærm virkede det meget mistænkeligt for mig. Efter 20 min. diskution om hvorvidt det var mig der aldrig havde haft en iphone der virkede eller ej, så tog han den ind. (Sælger var overhovedet ikke serviceminded og stod nærmest og grinede os op i hovedet, det var en meget ubehagelig oplevelse!)
Ringede dagen efter og fik at vide af den var færdig, og at det var mit simkort den var gal med og spærret osv.
Ind igen og hente den, sælger viste at med et telia sim-kort kom der signal, så det godtog jeg selvfølgelig. Det tog de 200 kr for, hvilket jeg ikke var blevet oplyst om inden. Men jeg ville selvfølgelig bare have afsluttet det, og hvis det var 200 kr det handlede om så....
Nu da jeg så kommer hjem og efter et par dage har modtaget splinternyt simkort hos en anden operatør, opdager jeg at den stadig siger ingen tjeneste. Har nu skrevet til dem hvordan landet ligger, og det er selvfølgelig stadig min skyld siger de.
Har brugt ca 600-700 kr på transport, falsk diagnose og en masse tid og energi.
Nu må jeg så sende en klage til diverse forbruger hjemmesider og ekstrabladet.dk så jeg forhåbentlig kan få mine penge igen, og sørge for at ingen af dem jeg kender kommer i samme situation. (måske det har noget med deres navneændring fra phone-mester.dk til iphone-mester.dk at gøre?)
Screw you iphone-FAILER.dk
Min iPhone 4 fik skiftet glas hos iPhone mester.
Dette var dog monteret så skævt at home knappen sætter sig fast for oven, da jeg fremlagde problemet og henviste til deres "12 mdr. garanti" fik jeg at vide at det dækkede den ikke.
Total i strid med lovgivningen, garanti er vel garanti....
Mit råd: Find en anden butik
Freja Mus fandt anmeldelsen nyttig
En latterlig og elendig butik. Jeg fik klar og tydeligt afvide, at jeg bare kunne smide min telefon i skralde spanden. Jeg søgte efter fejlene på Google. Jeg har nu lavet min telefon på under 2 timers søgning og har fået den til at virke 100%
- Google er min bedste ven.
Iphone-mester.dk kan ikke anbefales.
Freja Mus fandt anmeldelsen nyttig