[REPLY]
Jeg handler gerne hos det firma igen, da jeg er meget tilfreds
Købte en stylus 2000 og en smart case til min ipad 2, hvilket jeg fik ind af døren dagen efter.
Handelsprocessen kan der ikke sættes en finger på.
Jeg er dog meget lidt imponeret over den "smart case" jeg har købt. Det er noget billigt kineser møg, der absolut ikke er 399 værd.
Spild ikke pengene på det.
17/2-12
Har nu fået mine penge retur fra iphonelir.dk, da jeg ikke var tilfreds med kvaliteten. Det er rigtig god service, så det gi'r 5 stjerner. Skulle godt nok selv betale porto for at sende retur, men træerne vokser jo heller ikke ind i himlen :)
Kan kun sige super super super service
Hej Dennis
Alle der handler hos os har altid mulighed for at få deres penge tilbage hvis de ik mener at produktet de har købt lever op til deres krav. Så du er mere end velkommen til at sende det retur og få dine penge igen. Så du er mere end velkommen til at kontakte os.
iPhonelir.dk
Meget hurtig levering og da der var fejl på en af varerne blev den omgående byttet uden nogen problemer. Super
vil benytte det igen og har anbefalet det til flere venner og familien
Købte 2 iPhone-løbelommer - billigt og med hurtig levering.
Kvaliteten er ok :)
Alt forløb uden problemer fra bestilling til modtagelse. Bravo!
og hurtig levering til en fin pris.
Bruger dem helt sikkert igen.
Kan kun anbefales.
Bestilte varer mandag inden kl. 16 og de var fremme på min arbejdsplads dagen efter kl. 10.
Bestilte tre mindre varer til en samlet værdi over 100kr, hvilket betød gratis fragt. Fik min ordrebekræftelse øjeblikkeligt og modtog en faktura da min pakke blev afsendt.
Det bedste ved det hele: Bestilte ca. kl.14 i går og havde modtaget varen i dag kl. 10.
Perfekt onlinehandel.
Det var nemt at foretage en ordre som kom hurtigt og levede helt op til forventningerne
fair priser og hurtig ekspedition !!
Jeg bestilte mine ting søndag aften og havde dem tirsdag middag - super dejligt!
Som web leverandør et ganske godt og prisværdigt foretagende. Alt lovet bliver overholdt til punkt og prikke, og en ganske prof reklamationsbehandling samt papirstyring.
Duer ikke til afhentning uden aftale, men det er vist heller ikke en del af konceptet.
fine vare og super hurtig levering... pakken var her 1½ døgn efter jeg bestilte (måtte dog vente lidt ekstra fordi den endte på posthuset)
Da min vare ankom var den blevet bukket i posten. Dog så lidt at jeg valgte at bruge den, i stedet for at sende den tilbage.
Men det var held. Når man sender et bøjeligt materiale, kun i en boblekuvert, så skal det gå galt.
Håber det var en "enlig svale", men jeg overvejer da en næste gang om det er det firma jeg vil bruge.
Fra bestilling var afgivet gik der kun 2 hverdage så modtog jeg min 3 cover.
Prisbillige og god kvalitet
Jeg bestilte varen tæt på klokken 16.00 en fredag, og næste dag lå den i min postkasse.
Jeg har absolut kun godt at sige om iPhonelir.
Deres hjemmeside var nem at overskue og levering var lynhurtig.
Har mange gange brugt siden til at købe udstyr til mig selv og til gaver. Nemt at få et overblik og meget hurtig levering.
Meget tilfreds med varerne. Modtog varerne dagen efter jeg havde bestilt.
Overskuelig hjemmeside - hurtig levering - varer svarer til det forventede - og endda med vingummibamser - handler helt sikkert der igen.
Modtag varen to dage efter bestilling. Fin information om forløb.
Handlen i sig selv er gået hurtigt og smertefrit. Desværre passer farverne på den leverede vare ikke til dem på billedet, så det bliver nu til en returforsendelse.
Jeg kan varmt anbefale iPhonelir.dk
Bestilte inden kl 16 og fik mine covers næste dag :)
Gratis fragt (over 100 kr), lynhurtig levering, fine varer.
Ee meget tilfreds. Først var min vare ikke på lager og jeg blev ringet op og tilbudt en gratis erstatningsvare med det samme og så få sendt den vare jeg havde bestilt så snart den var på lager. God løsning. Så var der et problem med en af varerne. Uden tøven fik jeg sendt en ny. Det er når der er problemer at man opdager serviceniveauet, og det er helt i top.
Iphone coveret er så "tykt" at tasterne på siden af iphonen vedr. lydregulering næsten ikke kan justeres ! Ellers pænt og billigt cover og hurtig levering
Billige produkter i god kvalitet
Nem og overskuelig hjemmeside
Hurtig levering - Modtog varen dagen efter bestillingen
Det var en god oplevelse, varene kom dagen efter, i god emballage.
Super ekspedition, hurtig og præcis. Kan anbefales.
Fik bestilt en dock til iPhone 4 samt et kabel. Men kablet skulle nærmest presses ind i stikket så da jeg ville ha det ud igen, gik kablet i stykker. Men det er vel det man kan forvente med når det er så billigt?
Hej Nina
Hvis der er det mindste i vejen med det modtagende ombytter vi det altid. Ring eller skriv så klare vi det nemt og hurtigt.
iPhonelir.dk
Jeg har handlet her 2 gange og begge gange har jeg modtaget mine pakker efter 2 dage efter bestilling. Intet at klage over, jeg handler der gerne igen.