We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Iphonespecialisten anmeldelser

Iphonespecialisten Logo
Kunderne om Iphonespecialisten : »Super god service!« »Turbo service« »Mourtata Al Karem« 7
Middel
6.1 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Super god service!

Min Iphone 3GS ,som jeg virkelig holder af den fik en tur i toilettet. Før jeg fandt stjernen iphonespecialisten havde jeg været i et andet værksted. Der fik jeg at vide at der ikke var håb at den kunne komme til liv igen. Jeg satte mig til at søge efter en reparatør, og fandt frem til Iphonespecialisten.dk. Jeg tog der til, da jeg leverede min Iphon fik jeg at vide at jeg bliver ringede op. Der gik en lille time så fik jeg et opkald fra Iphonespecialisten. De sagde at der skulle skiftes et nyt batteri, og så skulle der ikke være nogle problemer med min Iphone. Prisen var meget til passende det kun kostede 475; Min iphone virker perfekt, og der er slet ikke nogle problemer med den.

Iphonespecialisten vil jeg rent anbefale til alle. De har super god og hurtigt service, og meget flinke folk. De er ret billige, og med super god kvalitet.

daniel fandt anmeldelsen nyttig

Turbo service

Daniel

Jeg fik udskiftet glas på min iphone 4 hos iphonespecialisten, da jeg indleveret den fik jeg at vide at det tog ca. 30 min, men efter 20 min fik jeg den tilbag med et helt perfekt nyt glas. Det kalder jeg for service. jeg vil helt sikkert anbefalle iphonespecialisten, de har virkelig styr på det helle.

Mourtata Al Karem

Hurtig service er noget jeg virkelig sætter stor pris på især når man bruger telefonen så meget som jeg gør.
Trods 10 minutters ekstra forsinkelse, fik jeg min iPhone tilbage i samme stand som den var i før dog med en læsbar skærm :-)
Jeg fik endda sat en gratis skrue på da den gamle faldt af.

Stærkt anbefalet hvis man søger low budget, kvalitet, hurtig service.
Tak.

Iphonespecialisten

Skulle have skiftet skærmen på min iphone( den korte version)

Første gang jeg fik den tilbage sad glasset skævt. Anden gang jeg fik den tilbage sad glasset løst! Tredje gang den så skulle repereres måtte jeg så punge ud med 150 kr ekstra fordi at den åbenbart manglede nogle skruer! Og selvom de havde vidst det hele tiden så havde de undladt at fortælle mig det. Så det jeg betalte for var at de igen skulle åbne telefonen samt 75 kr for de 4 skruer!
Historien er meget lang og jeg Bliver så træt når jeg tænker på iphonespicialisten! Så derfor vil jeg nøjes med at råde alle til at vælge et andet sted end der!
Nåh ja og tilsidst og ikke mindst, jeg kan heller ikke gå på nettet med min iPhone længere nu! Det ku jeg ikke fra det sekund jeg første gang fik den tilbage! Trode det var noget med min forbindelse, men efter at ha talt med mit selskab blev det udelukket, og de oplevede desværre tit at deres kunder fik smadret deres tlf af firmaer som fx iphonespecialisten!

Iphonespecialisten

VÆRSTE SERVICE JEG NOGENSINDE HAR OPLEVET!! SPAR JER SELV FOR MARERIDT, STRESS OG TAB AF EN STOR MÆNGDE PENGE (OG EN IPHONE)

Min telefon er nu på sin 5 reparation fra iphone"specialisten"s side. Første gang kom den tilbage uden de aftalte reparationer (LCD-skærmen var ikke blevet skiftet til trods for, at jeg havde betalt 1000 for udskiftning af denne og glasset), ydermere var der pludselig kommet et ekstra gebyr på 150 kroner på, fordi der skulle "justeres på sim-kortsholderen". Da LCD.skærmen endelig var blevet skiftet virkede home-knappen, volumen-knappen og højtalerne ikke. Ydermere kunne telefonen pludselig ikke finde netværk, så jeg kunne hverken ringe, skrive eller gå på nettet. På dette tidspunkt bad jeg om telefonen og pengene tilbage men fik at vide, at det var ikke muligt, da det var mit ord mod deres, og jeg jo ikke kunne bevise, at home-knappen, volumen-knappen, højtalerne og netværket ikke allerede var i stykker da jeg indleverede den. Ekspedienten sagde også noget forbandet VRØVL om at det var mit simkort den var gal med til trods for, at mit simkort virker til perfektion i min Sony Ericsson telefon, som jeg p.t. bruger i stedet for min iPhone. Jeg stod til sidst i den situation, at jeg ikke havde andet valg end at lade dem forsøge en sidste gang at lave min telefon, da jeg ikke kunne få pengene tilbage. Jeg fik at vide, at der ville gå lang tid, da de ville gå grundigt til værks denne gang. Interessant at det først er der, de vil gå grundigt til værks, jeg forventer til en pris på 1150 kroner, at der bliver gået grundigt til værks den første gang....men altså først den 5. gang mener de, at der er behov for at gå grundigt til værks. Jeg får at vide, at jeg vil blive ringet op når telefonen er færdig (Det har jeg også fået at vide de 4 andre gange, men jeg har sjovt nok aldrig modtaget et opkald). Denne gang ventede jeg næsten en måned, men ringede dem så op i dag (21/11-2011). HER FIK JEG BESKED OM AT DE IKKE KUNNE FINDE MIN TELEFON!!!! MEN VILLE RINGE TILBAGE?!?!?!??!! Jeg har endnu ikke modtaget et opkald. Så jeg er mildest talt en smule ophidset. Spar jer selv for denne oplevelse og få humac til at reparere din iPhone eller i hvert fald en anden butik end iphonespecialisten.dk. P.s. butikken har kun fået 1 stjerne fordi det var umuligt at give 0 stjerner.

PhoneHospitalet fandt anmeldelsen nyttig

Iphonespecialisten

Fik så dårlig kvalitets reparation at min telefon gik i stykker i løbet af en uge

Min iPhone fik skiftet glas og telefonen gik i stykker i min lomme uden videre efter en uge ved normal gang. Så sagde jeg hvad der var sket og kunne ikke få skiftet glasset igen til et mere holdbart.

Henriette MissPiggy Viskum fandt anmeldelsen nyttig

Iphonespecialisten

Fik en pris på mail - betalte en meget højere i butikken

Skrev rundt til forskellige reparatører, og fik oplyst en ok pris hos iphonespecialisten.dk.
Min veninde havde en telefon som også skulle repareres, og tog derfor min telefon med for mig. Da hun kom til butikken fik hun oplyst en noget højere pris for reparation af telefonerne - men fik det oplyst som "du får lidt rabat, når du kommer med 2 telefoner".
Desværre havde hun ikke den udprintede mail med, hvor jeg havde fået prisen oplyst.

Er tilfreds med reparationen, men er utilfreds med den høje pris i forhold til det oplyst.

Besvarelse fra Iphonespecialisten

Kære Kunde
Det er en fejl fra min side, jeg var i London da du skrev og bad om en pris. Den pris vi aftalte fik jeg ikke kommunikeret videre til min medarbejdere i butikken.
Du er velkommen til at komme ned i butikken med kvittering og et print af den mail jeg har sendt til dig så refundere jeg differencen.

Med venlig hilsen
Ali R.
Indehaver af butikken PC-Mobil / iphonespecialisten

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk