We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Itnetbutik anmeldelser

Itnetbutik Logo
Kunderne om Itnetbutik : »Fantastisk service« »Utrolig hurtig og Professionelt« 38
Godt
8.7 af 10

38 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (38)

Udvalgt anmeldelse om Itnetbutik

Itnetbutik

Fantastisk service

Da der var gået en uge efter min bestilling tog jeg kontakt til Itnetbutik, talte først med Bente som gjorde alt hvad hun kunne og bad mig efterfølgende om at ringe dagen efter, her modtog jeg så min pakke som DPD havde formået at beskadige indholdet af, tiltrods for 112% forsvarlig og solid indpakning, jeg ringede derfor til Itnetbutik og fik her Diana i røret, forklarede hvad der var sket og så skal jeg ellers love for der kom skub i tingende, i løbet af 5 min fik jeg tilbudt ombytning af mine vare pluds en kompensation, fordi DPD havde været langsomme og ligegyldige, "Morten" vil du øjeblikkelig give Diana lønforhøjelse, hun er den man virkelig ønsker at få i røret når tingende er gået galt, en medfølelsesevne samt en professioalisme som Diana udviser skal man fanme lede længe efter, tusind tak Diana du redede min dag, og jeg glæder mig nu til at modtage et 16GB Verbatim usb stik som kompensation, og Itnetbutik er bestemt mit 1´st valg næste gang jeg skal bruge kvalitet
Danni Coelet

Itnetbutik

Utrolig hurtig og Professionelt

Det er ikke så meget at skrive overskriften siger det hele..

Hvis de er billigist næste gang jeg står og mangler en vare, så er det dem jeg handler ved.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk