Execution time: 983ms

Anmeld virksomhed

Jeya - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (2. juni 2006)

Familien Jeyasingham rejste til Sri Lanka for at hjælpe tsunami-ofre og kom hjem med hel porcelænsbutik

1 ANMELDELSE

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Te-stel og tsunami!

www.fyens.dk

Indsendt af   (2. juni 2006) (Rapportér til kundeservice)
24. august 2009

Særdeles kunde minded

En utrolig personlig betjening med råd og vejledning. En kundepleje, man ikke troede fandtes mere. Jeg var meget tilfreds med min handel og produktet.

Er jeya.dk din virksomhed?

150.000 Kunder tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot.dk

Brug Trustpilot til at give dine kunder et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed!

Jeya Support

Om supporten

jeya - porcelæn, stel, smykker, tasker, flagermusstole - Webshop - webbutik - gave butik, design porcelæn, hele stel, tallerkener, lysestager, køkkenbeholdere, krus, smykker, ringe, halskæder, margueritter, krukker,...

Hvem er Jeya

Ret beskrivelsen

Alternativer til Jeya

Gappay

Solvej Larsen : "Kan kun anbefale Gappay, har lige købt kasketter og fik dem lavet lige som jeg ville have dem. ( Med schæferhundehoved og kennel navn. ) Ma" Læs mere

25. juni 2010

Dubuy

vejby : "Jeg skrev reklamation på en vare, som jeg købte hos dubuy og som ikke havde hverken den viste udseende eller kvalitet. Respons fra dubuy.dk" Læs mere

13. juli 2010

Ligo

Jeanne Christensen : "LIGO: Super service, hurtig levering, lækre produkter, supergode tilbud. Ikke sidste gang jeg har handlet hos Ligo, desuden anbefalet Ligo til al" Læs mere

21 timer siden

fad · kop · krus · porcelæn · skåle Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og